Tovább növeli sebességét az Internet2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
további sok sikert:
gábor
Persze a T-Com 150 Gigabyte-ja jobb, de ott 2048 a max. sávszél 5000-el szemben és a feltöltésük is lassabb...
"Timeo Danaos et dona ferentes."
ez ERÕS túlzás. chello plus-on egy HD film kb. 1.5-2 óra, és nem nap!!! (chello plus: 5 mbit/sec)
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
A jelenlegi sávszélességenél nem is a letöltéssel van baj, hanem a feltöltéssel. Egyre több dologhoz kellene (pl. játék, IP telefon, P2P). Ez viszotn sajnos technológiai korlát az ADSL-nél, úgyhogy meg kell várni a következõ generációt.
A jelenlegi 2500Kbites net nekem bõven elég, minden hozzáférhetõ ezzel a sebességgel.
Havi petabájt forgalom meg kell a fenének... eleinte el lehetne vele hülyülni, de semmi értelme!!
Nameg a tárhely is pénzbe kerül.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Bár fölül a gálya, s alul a népnek árja, azért a pénz az úr...
A legnagyobb baj ezzel az, hogy jó úton haladnak ezen cél felé...
Bár fölül a gálya, s alul a népnek árja, azért a pénz az úr...
Hallottátok már a reklámszlogent? "-Ismerje meg a világot! Vegyen ön is szélessávú internetet!-"
Minél gyorsabb a net, annál valósághûbb.
Az a baj ezzel hogy a világ nem egyenlõ internettel.
Szóval nagyon kell vigyázni ha nem akarunk média-vezérelt üres testekké válni, ahelyett hogy emberként élnénk valódi életünket, odakint a valóságban.
Mivel ez egy kutatói hálózat ezért ilyen az otthonodba nem fog kapcsolódni, arra ott vannak a kereskedelmi szolgáltatók hálózati, amik mellesleg sokkal nagyobb kapacitásúak. Elvégre ezek a kutató hálózatok is a kereskedelmi szolgáltatók hálózatán van kialakíva, jellemzõen tûlük bérlik a kapacitást vagy a sötét szálat.
de ez sztem 10 éven belül Mo-n nem fog bekövetkezni. Söulban esetleg de semmiképp sem itthon.
10 Gb-es sebesség helyett elsõ lépésben 100 Gb-et, majd ennél is jóval többet irányoznak elõ
Én szerény vagyok, megelégszem azzal a 10 gbit-el is 😊
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
\"Embertársaidat soha ne kezeld célok eszközeként, mindig csak önmagukban vett célokként!\" \"Cselekedj úgy, hogy akaratod maximája mindig általános tövényhozás elvéül szolgáljon!\"Immanuel Kant
Óriási üzlet lesz, ha a nappaliban hagyományos TV helyett Internet TV lesz, annak minden elõnyével (interaktivítás).
A mai kábel TV díjak pedig az internet szolgáltatók zsebében landolnak, legalábbis ez jár az eszükben ;-)))
A telefont is le lehet váltani IP telefonnal, valamint lehet majd gyártani IP videophone-t. Mindez óriási pénz hoz majd a IT, elektronikai és telekom cégek konyhájára.
Next PC upgrade: 2022