74
  • haxoror
    szerintem fölösleges volt a 12# kommentemet törölni, a warezjanizást egyedül winnie képzelte bele inkább az utána jövő kattogást kellett volna moderálni de mind1 :)
  • Vampire Mgk
    Aki a Penge és az Underworld szintjére zsugorítja az Interjú a Vámpírralnak értékét, annak jellemének minősítésére nem tudok megfelelő szavakat találni; egyértelmű különbségek vannak, hogy parasztos egyszerűséggel fejezzem ki magam. Ámde rendben, vannak még olyanok, akik éppúgy néznek egy Coppola filmet, mint mondjuk egy barátok közt epizódot átlag estéik tévéfénytől mocskos szobájuk sarkában.. Hasonlatnak is eléggé gyér, imigyen megközelíteni nehéz: hiszen nem is várhatom el azoktól, akik nem látják a különbséget, hogy leálljanak gondolkozni megnyílvánulásaik előtt..
  • galocza
    nekem tetszett +remekül szórakoztam a "magyar" szövegeken - pl amikor májkelre kajabálnak folyamatosan a rendőrök hogy kussoljon, ő meg áll egyhelyben, szótlanul, mint a hülyegyerek 8).
    a vég kicsit antiklimax, de hát kemény az élet.
  • CsőKujts
    Nekem már az első rész annyira fájt, hogy nem néztem meg a többit. :)
  • CsőKujts
    "felfedeztem őt egy jelentéktelen mellékszerepben a Gladiátorban" Hát ha a szakállas pasasra gondolt a cikkíró az oké, hogy mellékszerep de messze nem jelentéktelen. Felfedezés pedig aztán télleg LOL. Szóval nagy LOL a cikkírónak.
  • fawcet
    Nekem nem Magyarország jut eszembe a táj láttán inkább ruszki vidék annak minden elmaradottságával.
    Ezzel majd azt hiszik hogy mi még mindig barakokban lakunk, ahogy egyik angol miniszter mondta annak idején. Ez volt az unszimpi a filmben. Másik röhejes volt a vérfarkas tesó. Áll és néz mint a borjú a kapura. Közben tonnaszámra kapja a lövedéket. Legalább többmindent vert volna szét, ha ennyire veszélyes lenne.
    Többi résszel nem volt gondom, élvezhető volt.
  • Thufirhawat
    Most nem tudom, miért bántod a csajt, nagyon tehetséges színésznő. Ehem... úgymond... szép nagy zöld szemei vannak...
  • Krinyo
    ird má oda hogy spoiler b+
  • winnie
    nem kérdeztél semmit, írj kérdőjelet is.
  • Peti0011
    Ez a film már van magyarba is vagy most hülyeséget kérdeztem nem kell felháborodni
  • Broafka
    ma néztem volna meg :(
    de lemaradtam róla, vagyis a társaság későn szólt hogy menne megnézni (szip) :(
  • IMYke2.0.0.0
    Nekem ez a film nem tetszett - a magyar hangok megdobogtatták a szívemet, de a többi ultragagyi volt. Az első rész is gyenge lábakon állt, de ez a "szupernő"-kategóriás múvi-stílus már uncsi.
    A legdurvább gagyiság az volt, hogy számos elemében a Pengét majmolták - mintha az klasszikus lenne - és a végén még "fényállóvá" is varázsolták a csajszit...
  • Cat 02 #11
    18+ ? :D
  • Nethyrrea
    amcsik és a helyismeretük xDD

"valahol ott vannak keleten, az oroszoknál"
  • waterman
    itt nem az apró dolgokra kellett figyelni.. ha nem lett volna benne kate beckinsale meg a feszülős rucija, akkor még az első filmnél elgondolkoznak, hogy megéri-e.. kicsit hasonlít a van helsingre, abban is szépen összehoztak vámpírt drakulát farkast mittoménmit és ahhoz, hogy rómából eljuss erdélybe át kell kelni egy óceánon.. a története nekem sem tetszett, de nézni jó volt. :)
  • Librarian
    Hát, kövezzetek meg, de nekem rohadtul nem tetszett!!! Az egy elment, de ez! Jó-jó, Marcus az király volt, de más érdekes dolog nem volt benne!
    (Na jó, Kate Beckinsale ruha nélkül!)
    Engem inkább zavart, hogy micsoda akcentussal beszéltek a "magyarok"! Menjenek a fejébe a hülye amcsik!
    (Meg az az 5. század beli magyar nemes... :-)))
    Hol voltunk mi az 5. században? :-)p )
  • irkab1rka
    Még szerencse, hogy nem te irtad a cikket... A cikkíró viszont kiemelte. Namost azért ő irja a cikket, mert vette magának a fáradtságot, hogy nem fórumon keresztül véleménnyezzen egy filmet mint te :)))
    Jelentkezz az SG-hez filmkritikusnak :)
  • Ajnasz
    "a filmbeli falusi emberek szép anyanyelvünkön beszélnek"

Leszámítva, hogy azért néha orosznak néznek minket, lásd[halld] Sto! Sto! :)
  • szurka
    nem szeretem az efféle szupernős ökörségeket, de ez egész jó vót
  • sokoo
    Nekem is tetszett az első rész, szóval örülök, hogy nem gagyizták el a folytatást.
  • Sanyix
    "okat hangoztatott kijelentésével, miszerint aki horrorfilmet néz, az bizony beteg ember." Akkor magába is nézhetne kicsit, mert ő sem teljesen normális :D
  • wanek
    Aki akarta, az már eddig is láthatta :)
    Egyébként nekem tetszett.
  • Blasta
    "valamint alakítása is meggyőző"

Na nemááááá :-)))) Egészen pontosan két arckifejezésére emlékszem...
    Nem mintha ez olyan nagyon gáz lenne egy ilyen filmben, de kiemelni azért nem emelném ki :-D