Underworld: Evolúció - Vámpírszerelem csapó 2

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Broafka
ma néztem volna meg 😞
de lemaradtam róla, vagyis a társaság késõn szólt hogy menne megnézni (szip) 😞

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

IMYke2.0.0.0
Nekem ez a film nem tetszett - a magyar hangok megdobogtatták a szívemet, de a többi ultragagyi volt. Az elsõ rész is gyenge lábakon állt, de ez a "szupernõ"-kategóriás múvi-stílus már uncsi.
A legdurvább gagyiság az volt, hogy számos elemében a Pengét majmolták - mintha az klasszikus lenne - és a végén még "fényállóvá" is varázsolták a csajszit... <#ejnye1>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Nethyrrea
amcsik és a helyismeretük xDD

"valahol ott vannak keleten, az oroszoknál"

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

itt nem az apró dolgokra kellett figyelni.. ha nem lett volna benne kate beckinsale meg a feszülõs rucija, akkor még az elsõ filmnél elgondolkoznak, hogy megéri-e.. kicsit hasonlít a van helsingre, abban is szépen összehoztak vámpírt drakulát farkast mittoménmit és ahhoz, hogy rómából eljuss erdélybe át kell kelni egy óceánon.. a története nekem sem tetszett, de nézni jó volt. 😊

\"The voices are back... Excellent.\"

Hát, kövezzetek meg, de nekem rohadtul nem tetszett!!! Az egy elment, de ez! Jó-jó, Marcus az király volt, de más érdekes dolog nem volt benne!
(Na jó, Kate Beckinsale ruha nélkül!)
Engem inkább zavart, hogy micsoda akcentussal beszéltek a "magyarok"! Menjenek a fejébe a hülye amcsik!
(Meg az az 5. század beli magyar nemes... :-)))
Hol voltunk mi az 5. században? :-)p )

Még szerencse, hogy nem te irtad a cikket... A cikkíró viszont kiemelte. Namost azért õ irja a cikket, mert vette magának a fáradtságot, hogy nem fórumon keresztül véleménnyezzen egy filmet mint te 😊))
Jelentkezz az SG-hez filmkritikusnak 😊

Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.

"a filmbeli falusi emberek szép anyanyelvünkön beszélnek"

Leszámítva, hogy azért néha orosznak néznek minket, lásd Sto! Sto! 😊
nem szeretem az efféle szupernõs ökörségeket, de ez egész jó vót
sokoo
Nekem is tetszett az elsõ rész, szóval örülök, hogy nem gagyizták el a folytatást.

This is the beginning of the end.

Sanyix
"okat hangoztatott kijelentésével, miszerint aki horrorfilmet néz, az bizony beteg ember." Akkor magába is nézhetne kicsit, mert õ sem teljesen normális 😄

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Aki akarta, az már eddig is láthatta 😊
Egyébként nekem tetszett.
Blasta
"valamint alakítása is meggyõzõ"

Na nemááááá :-)))) Egészen pontosan két arckifejezésére emlékszem...
Nem mintha ez olyan nagyon gáz lenne egy ilyen filmben, de kiemelni azért nem emelném ki :-D

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

← ElőzőOldal 2 / 2