Underworld: Evolúció - Vámpírszerelem csapó 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(Nézzünk meg egy 80 éves öregembert napjainkban.Neki már a T.V. is nagy szó volt,nemhogy a számítógép,G.P.S.,mobiltelefon,automata fegyverek,gépjármûvek stb.) <#gun>#gun><#gun>#gun><#gun>#gun>
Nagy Andreának hívnak. Ha meg szeretnétek ismerni, írjatok kakartok ismerni, írjatok privátot.
félreértettél, nem mentünk bele abba, hogy mi mivel ugyanaz. vannak jó könyvek és rossz könyvek. ugyanígy vannak gyenge képregények és értékesek.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
There\'s no replacement for displacement
1.) Szörnyû szikron - minõség (sistergett, halk volt, a hangok szerintem nem illettek a szereplõkhöz)
2.) Az Underwold 1 misztikus hangulatát sikerült tökéletesen szétrobbantani ezzel a gagyi sztorival. + következetlenségek tömkelege (pl. 1 -ben Viktor és Marcus a vámpíröregek felváltva uralkodtak, ebben meg már Victor volt a gonoszt Marcust zsaroló vámpír)
3.) Egy szó sem esik arról, hogy Michael az õ valamilyen leszármazottjuk... (az egész elsõ rész mozgatórugója)
4.) Sehol sincsenek vérfarkasok, mintha eltûntek volna... (sõt!!! az elsõ részben szó sem esik arról, hogy a fõvérfarkast kiszabadítsák....)
Szal hegylakó 2 szidróma: az 1. rész sikerén csináltak egy folytatást, de sokkal jobb lett volna, ha nem teszik.
Értékelés: 5/1. KIHAGYANDÓ!!!!!
Az emberek őrültnek tartanak. Ez talán igaz is, és akkor mindegy, ha eggyel több a holdkóros. Viszont, ha igazam van, és a tudomány téved, akkor Isten irgalmazzon az emberiségnek. Viktor Schauberger
Ez relatív,a magyarokkal semmi bajom sincsen,de a filmek azok sajnos pocsékok szerintem,és azt el kell ismerni hogy ha valaki kint dolgozik,és kint vannak sikerei,szerintem nem rossz hogy a magyar "sztárok" kint is kapnak esélyt,de ez nem azt jelenti hogy én istenítem õket ne hogy valaki félre értse,sõt nekem ki mondottan nem tetszet a filmben a magyaros vonások (egy ilyen filmbe nem illik)!
Én nem azt mondom hogy oda vagyok a magyar színészekért,de azt elismerem ha jó valaki,és az még nem azt jelenti hogy buzgó bennem a Magyar vér vagy igen?Nem hinném!
nyilván a filmeket nem szubjektív mércével kell ez esetben mérni, hiszen valakinek ez tetszik, valakinek meg az (valaki szerint az uw a gagyi, valaki szerint a makulátlan elme - és viszont) - viszont amerikában széles körben (sok moziban) heti 3-4 filmet mutatnak be, ezeket értettem elsõosztályú alatt. ezekben meg nem sok magyar fordul elõ (a videóra készült filmek más kategória)
ELSÕOSZTÁLYÚÚÚÚÚ?????????????????
Hol? Mi? Melyik film? Ez?????? Tréfálsz ugye?
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
ez persze valakinek szánalmas (irigykedõ magyar reflex), valakit meg büszkeséggel tölt el (zubogó honfi magyar reflex) - mindenki választhat.
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Hát az elsöhöz képest nekem nem igazán tedszett,elléggé össze csapodt volt!ÉS azok a magyar bakik azok nagyon borzasztoak voltak számomra!Egyszer lehet hogy érdemes meg nézni,pláne ha az elsõt láta az ember,de nagy csalodás volt számomra!
Annyira bonyolították, h ki -kinek az izéje, szóval nemnagyon lehetett kövteni. Görög Zita pedig hát 😊 a szerep nagysága alapján nem túl sokat kapott 😊
Ja a fakabátok jók voltak, shotgun-al azonnal kergették a szerencsétlent. Zsaruk kucsmáján látszott magyar címer 😄
Azt a faszit aki a fõhõs nõ pasija volt vagy 2x kinyirták, az sem volt semmi, de persze mindig újra éleszthetõ. 😊
Az szánalmas volt a szinkronban mikor a csajszi mondogatott valami ilyesmit a halott faszi felett hogy: kellj már fel, kellj már fel "bazd meg" hát ez volt a leggagyibb beszólás amit el tudtak képzelni. Fõleg a hanglejtés miatt.
jahh és az a Logitech webkamcsi sem volt rossz amit a börtönnél használtak megfigyelésre. ahhoz képest h a faszit 700 éve elzárták a külvilágtõl a legújabb billentyûzetes számítógépe volt 😄
Ha így nézed, mindjárt másképp látod a filme(ke)t.
Szvsz.
Ebben én nem látok semmi rosszat. Ez egy szimpla megállapítás, melyben pont az van kiemelve, hogy mennyire sokzínû és változatos történetekben bukkanak fel vámpírok.
És ez így is van. A kezdet kezdetén még szimpla vérszívó szörnyeteg volt. Mára az emberiség egyik fõ védelmezõje.
There\'s no replacement for displacement
a vég kicsit antiklimax, de hát kemény az élet.
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
Ezzel majd azt hiszik hogy mi még mindig barakokban lakunk, ahogy egyik angol miniszter mondta annak idején. Ez volt az unszimpi a filmben. Másik röhejes volt a vérfarkas tesó. Áll és néz mint a borjú a kapura. Közben tonnaszámra kapja a lövedéket. Legalább többmindent vert volna szét, ha ennyire veszélyes lenne.
Többi résszel nem volt gondom, élvezhetõ volt.