2108
Hamachi-n való játékhoz 1.0.2.0-nél KORÁBBI(!) verziót tegyetek fel.
Ibrik magyarítását megtaláljátok ITT a honlapján.
Konzol előhívása -> #1456
-
#26 BF: Bad Company idén oktoberben kapják meg konzolosok pc infó még nincs :) -
#25 köszike az infót nem tudsz nyomatni linket meg mi lesz a bf bad companyval meg mi a fasznak kell bele igazi single -
donatus13 #24 Nem sokára elkezdödnek a béta tesztek már lehet jelentkezni ahogy láttam
jo játéknak igérkezik nagyon várom de szerintem biztos lesz vagy 12 ezer ft de sztem meg éri majd az árát -
#23 milyen demo ? video inkább nem ? de ott is csak azokat a úttorlaszokat baszták szét meg talán a kis robot heli rombantott le egy négyemeletes sarkát nagy dolog -
#22 Amikor azt láttom a demoban hogy szétlöttem akkor mondom hogy na ez igen :) -
#21 gyanús nekem hogy csak megemlítik a lerombolható környezetet míg a bad companyban azon van a fő hangsúly -
#20 "A 30 dolláros Battlefield Booster Pack-ok és a szintén fizetős, különböző Xbox Live-os DLC-k csak a játékosok ellenszenvét váltják ki. Mi ingyen fogjuk adni az új pályákat és az új felszereléseket, egy centet se gombolunk le azokról, akik már egyszer fizettek nekünk” -
haxoror #19 "Már igen jól működik a platformokat áthidaló multiplayer támogatás is, úgyhogy a Shadowrun-hoz hasonlóan itt is farkasszemet nézhet a kontroller és az egér."
Muhahahaha -
#18 videó,hozzá egykis olvasnivaló :=)
Érdemes figyelni az uj technikai eszközre,a hajlithato fegyverre.Ezt a fegyvert már bemutatták a national geographicon,én végignéztem,és jo hogy beraktál a játékba :) nagyon zsír :) -
#17 8 új kép -
#16 Új képek itt, itt és itt :) -
#15 ez tényleg jól néz ki. -
#14 A game neve változott-> Frontlines: Warfare
Pár új kép -
#13 Képek + Teaser -
#12 512 ram elég lesz neki?
-
#11 2 új kép -
#10 Az első videó, igaz nem játékból vett, de elmondja mibe csöppenünk :) -
-
#8 E3 képek:
-
haxoror #7 Van már demo????? -
#6 Ez legalább 3 év mire kijön. :D -
#5 Legalább addig már megvan a topic -
Thanatos #4 vagy pont akkor ha elbaszod nem? :D
amugy sokára nemsokára azért /fav :) -
#3 Nem lesz ez még kicsit kibaszott sokára??? Addig lehet még egy gyerekem is születhet, ha el nem baszom -
#2 Nemtünik rossznak. -
#1 "Emlékeim szerint még Gabe Newell mondta azt, hogy a fejlesztési költségek emelkedésével a kezdő csapatok jobban teszik, ha nem is próbálnak teljes, AAA kategóriás játékot fejleszteni. Inkább csináljanak modokat, mellyel ugyanúgy komoly eredményeket tehetnek le az asztalra.
A Trauma Studios a zseniális Desert Combat Battlefield moddal bizonyított, nem is váratott magára sokáig a bejelentés, miszerint a DICE méretes pénzmagot juttatott hozzájuk. Afféle kihelyezett R&D divízióként funkcionáltak, és a Battlefield 2 fejlesztésében működtek közre. Bővülést és saját játékot vizionáltak a vezetők egy felvásárlási manőver után, majd a svéd központú DICE merész manőverrel bezárta a céget, és felajánlotta, hogy a fejlesztők pár ezer kilométerrel ruccanjanak odébb családostul-mopszostul; dolgozzanak Svédországban.
Nyilvánvalóan ehhez túl sok kedve nem volt az amerikai lyányoknak, így kisebb csend után újra visszatérnek. A THQ belsős stúdiójaként a Frontlines: Fuel of Waron kalapálnak, mely 2007 végén érkező háborús játék lesz. Teljes értékű (nem lineáris) szingli és többjátékos módot kínál, illetve realisztikus harcszimulációt ígér. A közeljövőben játszódó Frontlines-ban kísérleti fegyverekkel parádézhatunk, mint például távolról irányított drónok. Megjelenés 2007 végén, PC, PS3, Xbox 360 platformokra."
hardwired.hu