2108

Hamachi-n való játékhoz 1.0.2.0-nél KORÁBBI(!) verziót tegyetek fel.

Ibrik magyarítását megtaláljátok ITT a honlapján.

Konzol előhívása -> #1456
  • donatus13
    ja és egy 4400 as procinak elvileg ilyen 35-50 fok között kéne müködni afölött már elég hajlamos a fagyásra de ez megint hütéstöll függ és hogy van e hozzá hütés teljesitmény szabájzo itt a válasz a lenti kérdésedre:)
  • donatus13
    13 a kedvenc számom nem a korom a másik meg megnézed a wow
    képeit max grafikán vannak fotozva az oldalukon,meg még a silkroadnak is
    és még tudok mondani sok játékot ami igy van innen gondoltam ara,hogy lehet,hogy ök is szebbik grafikán fotozzák,hogy lássák milyen szintüre
    sikeredik de ha az ut 3 motorra gondolsz az is már elég jo motor egy fpshez szoval már innen elképzelheted hogy biztos szép grafja lesz,de attol még ,hogy nagyon jo a grafja a játék még nem lesz nagyon jo.
  • schrank
    nnaja ahogy matiz papa mondaná "kiti te baáttágot"
  • Thanatos
    ez miért bántás? az elöbbi két faktor egyike se zárja ki a tényt hogy segitőkész legyen :D
  • bakvarnyu
    ne bántsad a kölyköt, tök segítőkész
  • schrank
    mivel hogy ismeri a betűket valószínüleg előbbi
  • Thanatos
    jaj...., a 13 az a korod vagy az iq-d? :D
  • schrank
  • donatus13
    lehetséges
  • schrank
    ááááá kizárt a promociós képeken mindíg a legszarabb grafikákat alkalmazzák hogy a vásárlók azt higgyék elmegy az egy éves konfigjukon
  • donatus13
    jah de majd kiderül mit akar a játék biztos erös gép kell majd neki de az is lehet hogy azok a képek a játék legjobb grafikáján vannak fényképezve.
  • schrank
    a prohardver.hu -n vannak tesztek régirendszer+új vga kontra újabb rendszer + új vga és ott meg tudod nézni hogy "mi az ábra nigger"
  • donatus13
    HAt igen ez lehet attol is,de a ramtol is függ az alaplaptol,annak is van sebessége rendesen tudja befojásolni a dolgokat
  • bakvarnyu
    hát nem tudom én is csak VGA-t cseréltem 3 hónapja de nem történt akkora javulás mint amit vártam, lehet a proci nem bírja kihajtani.
  • donatus13
    Hát majd nemsokára kiderül mi kell neki elvileg nyáron jön az nincs is olyan messze pár honap és általába azelött kb 1-2 honappal meg mondják mi kell alá de szerintem hozzák a msotani szintet és csusznak vagy 3 honapot mert olyan mostanába nem nagyon van hogy egy ilyen vagy ehez hasonlo játék pontosan jöjjön ki
  • schrank
    aki 3 évente nem engedhet meg magának új gépet az ne akarjon játszani amúgy lehet hogy nem is veszek újat csak belebaszok valami izmosabb vga-t de ha muszály lesz venni egy kompletet akkor sem megyek a dunának
  • donatus13
    nah kössz :) akkor most már igy is menni fog bf :D
  • donatus13
    én is reménykedem benne mert ha nem annak nagyon nem örülnék
  • haxoror
    Ha crack helyett mini-imaget használsz akkor gond nélkül megy a felpecsselt BF2 is, nem a játék számít hanem a szervernek kell törtnek lennie.

A warez BF2 és az eredeti között csak a gyári cd kulcs illetve annak a hiánya a különbség.
  • donatus13
    :) hát ha megteheted csak nyugodtan
  • bakvarnyu
    Ebben már nem bízok ez nem a WOW vagy GTA, ide tuti bika gép kell majd.
    Mondom, talán minimumhoz elég lesz amit írtál.
  • schrank
    én leszek az első aki több mint 3 év után lecserélem akkor is bf-hez vettem gépet hát most is
  • donatus13
    shcrank errol meg azt mondom hogy a bf 2142 sem lehetett feltörni ugy hogy neten menjen as az már 3 honapos min inkább 4-5 pontosan nem tudom de ehezis biztos jo erös másolás védelem lesz szoval ha el is tudod inditani akkor se lesz jo a netes része szerintem, ha meg igen akkor a patchelés nem lesz jo ami a bf 2 be nem müködik fel patcheled akkor már el se indul a nem eredeti
    Persze én is sokat bfelek és böven van olyan szerver amire felmek nem eredetivel de azok csak 1.0
  • donatus13
    Hat igen ebben igazad van mai játékoknak elég kemény vas kell de biztos jol állithatora csinálják különben nem lesz nagy siker mert nem hiszem hogy sok ember egy játékért uj gépet venne
  • schrank
    te az agyon hájpolt szarokról írsz de ez olyan gamma lesz ami a bf-eseket célozza meg a sok kis hardverbuzi persze eleinte ellepi a szervereket de a nagyrészük úgy sem fog játszani vele mert nem lesz meg neki eredetiben hekkelni meg má a bf2-t is komplikát vót úgy hogy reménykedjünk hogy ez a réteg rácuppan a ratyi kvékvarra minket meg hagynak békibe
  • bakvarnyu
    Egyébként az a konfig amit írtal kb. ilyesmi van nekem is, de sztem örülhetek ha a minimumhoz elég lesz sajna, ez már az Armed Assaultnak is kevés, úgyhogy nekem még jódarabig marad a BF2.
  • bakvarnyu
    Nem tudom, máskor az ilyen típusú játékoknál pár hónappal a megjelenés előtt már marha nagy szokott lenni az érdeklődés.
  • donatus13
    Amugy meg még nagyon semmi olyan hirt nem adtak a játékrol ami feltünöbb lenne csak oldalukról forditottak le ezt azt,de ök nem nagyon reklámoztak
    még a játékrol majd ha itt lesz az ideje azt mondták nyáron jön,az meg még van pár honap szoval ráérnek másik meg van bőven pénzük szoval hamar megoldják a reklámot, de ha felmész az oldalukra azért vannak a forumokba bőven:) szoval már ismerik páran
  • donatus13
    6800 sorry elütöttem
  • donatus13
    nvidia geforce 9800 videokártya
  • donatus13
    IGY JOOOOOO
  • schrank
    MAJD HA ELKEZDIK A HÍREKBEN NYOMNI A HAMAROSAN VALÓ MEGJELENÉST EGYBŐ FELKAPOTT LESZ
  • bakvarnyu
    ez a játék rajtad kívül senkit se érdekel , 32 hosszászólás hehe
  • schrank
    ne baszogasd már szegénykét olyan aranyos ahogy megpróbál segíteni hardverbuziskodásból de azért jó lenne ha megtanulna L I N K E L N I
  • bakvarnyu
    geforce 9800 az meg mi?
  • schrank
    a 2142 nem utód csak valami gnóm torzszülött mint anno a vietnam volt amúgy meg futna a gépemen a 2142 mert a demot én is kipróbáltam de istenem hol van az a Dcon-hoz képest
  • donatus13
    http://www.frontlineswar.com/
    ja kifelejtettem elözö hozzászolásaimbol sorry
    tessék innen mindent megtudhatsz a játékrol persze angol de legalább pályárol,tankokol,dronokrol...stb röl meg nézhetsz pár képet meg valami kis hozzászolást:D
  • donatus13
    Jah és a bf utodokrol meg annyit szerintem a 2 a legjobb az uj bf 2142 vagy mi a neve akkora egy szar mint állat nekem full nemjött be ez a játék sokkal nagyobbnak igérkezik mint az .
  • donatus13
    Erre azt mondanám hogy a frontlines elnézve grafot sztem kb ennyi kell neki a minimumhoz
    1 gb ram
    min egy nvidia geforce 9800 128 de sztem 256 sem árt
    3100 proci
  • schrank
    akkor baszák meg
    akkor akarok venni új gépet amikor kijön ez vagy valami olyan bf utód ami érdemes a jobb elődökhöz szerinted dx10-be kell gondolkodni vagy elég ha lecserélem a kaka gépemben a vga-t 9600->1950-re meg 1GB->2GB nem szeretem de most kell előre gondolni a hardverbuziskodásra mert eddig egy core2 + 2GB ram 3 8800gts 320MB lenne az ésszerű de a játék megjelenéséig ez még bőven változhat ha kijön valami egymás picsáját nyaló ati-amd kombó játékra kiélezve