2108
Hamachi-n való játékhoz 1.0.2.0-nél KORÁBBI(!) verziót tegyetek fel.
Ibrik magyarítását megtaláljátok ITT a honlapján.
Konzol előhívása -> #1456
-
#306 2008 van és a világ nagyobbik felén (fuel of vár = üzemanyag -> ahol a sok üzemanyag van ottan) még mindíg olyan a környezet mint 60 éve a demo várisi street pályája eléggémterminatorosra sikerült és az oilfield sem olyan reality mint pl a bf-ben a daqing oilfield
-
Smokk #305 8 mp palya lesz,ebben igernek varosi jellegut is,szal meg megszeretheted ezek alapjan.
Amugy engem nem zavar h a nem tul tavoli joveben jatszodik.
Nyilvan h egy II.vh-s kornyezettel nem lettek vna mar tul eredetiek a piacon.
Van azert jopar ujitas a jatekban(amit termeszetesen majd meg kell szokni),sztem ezek alapjan jobban kell majd a csapatjatekra figyelni ill. tobb taktikai lehetoseget is rejt,ami ugyancsak szimpantikus.
...de meg 2 het aztan meglatjuk! -
#304 Senki se mondta, hogy csak a BF fasza /csak srank de ő nyilván nem számít )/ , de az eddigiekből úgy tűnik ez a játék nem lesz annyira jó. A BF-el való hasonlítgatás pedig abszolút megalapozott,ismerve a készítők előéletét és a játék jellegét. -
#303 1. mi nyitottuk a témát kb. egy éve
2. nem szkeptikusság ha már nyomtuk a beta-val
3. a modern kor nem csak nekünk nem jön be hanem a vásárlók nagy részének lásd bf3 marad a bf2 "korában"
4. mi kitartunk a bf-ünk mellett igaz voltak köztünk lelkileg gyengék és elcsábította őket a wow "varázslatos" világa per pill. meg a cod4 ritmikus sport gimnasztika fps-hez pártolt pár epilepsziás játékosunk a maradékot valszeg ez a gamma viszi el köztük engem is de csak akkor ha lesznek benne füves-fás lakóépületes teljesen normális mapok mert ez a két demo map nem teccik, twccik érteni ? -
#302 Elcsitulsz e!? -
Smokk #301 Nem egeszen ertem ha itt paran ilyen szkeptikusan varjatok a jatekot, ill. ennyire meg vagytok gyozodve h csak a bf a fasza(ez muanyag+csilli-villi,meg tul modern kor nem jon be),miert nem mentem bf topikba vissza?!
Netalan a bf3 topikot is szinesithetnetek...
En varom ezt a jatekot,pont jol idozitve is dobjak a piacra,vszeg meg is veszem es kurvara nem vagyok kivancsi a sok off "a bf 1000 jobb"gagyiszarszoveg hozzaszolashoz.
Nem kell megvenni,nem kell ide irkalni!
Tenksz! -
#300 mer ha at-vel használom akkor egy apc-ként viselkedik -
n003 #299 mongya ezt az aki a bf-ben is egy kasztot használ .. vodnyikot :DDD -
#298 ááááá a magától töltődő hp egy fos és a kasztok is a bf-ben jobbak -
#297 A bf2-nél nagyságrendekkel jobb b34 :)! -
#296 -
#295 nem is rossz az utolsó! -
#294 nna ja azt már láttuk tavaj dezertkonflikt néven -
#293 Majd a dc mod :)! -
n003 #292 najó vannak kivételek :D ezt elhiszem mee én nem vagyok ojjan vállalkozó sejjhajj hogy kipróbáljam :DDD -
#291 azé a saját magadon végrehajtott anális behatolást sem preferálom azt se hinnétek el csak még a "demo" után sem mi ? -
n003 #290 majd meglássuk ha a fullos kigyün .. neked nemhiszünk :DD max majd elviseljük az "ugye én megmondtam" karattyolásod ;)) -
#289 ez a kvékvarsznak se sikerült ennek se nem fog -
n003 #288 "odaveri majd a vetélytársat (BF2)" :DD ez mekkora baromság .. szoftver pijjacon mennyi az avulás?? 1-2 év? bf2 mikor jött ki? nekem már úgy tűnik ho van az már 100éve is :DD ;)) -
#287 és toljuk is mán majd 3 éve -
#286 A bf2-re is ezt mondtuk :P! -
#285 azé én nem vótam tőle elájulva és ez a kijelentés pedig szerényen fogalmazva nagyképű ami nagyot fog szólni az a bf3 lesz -
#284 Naja a single része nagyjából le van szarva.
A Gamesztar ba ezt irta a csávó: A Frontlines egy finom mosollyal az arcán teljes higgadsággal odaveri majd a vetélytársat (BF2) .A Kaos csapata jéghideg profizmussal foltozza be a Dice klasszikusának hibáit stb
-
#283 télleg nincsen vagy csak a vagyon-nyilatkozatodon nem szerepel ? -
#282 Én is ezt akartam írni csak nincs ekkora szókincsem mint neked -
#281 az itt hozzászólók nagy része bf-es ti meg csak mindenszert kipróbáló kockák vagytok és minket azé érdekel ez a gamma mer a készítők is bf-esek és a bf nem azé sikeres mer a single meg a cod se azé sikeres mer van egy sablonos unalmas szar csőespéef szignglije hanem mert van multi részük amik igazán megnövelik a használati idejüket a szingle rész igazából a konzolosoknak szólna de amióta ők is tudnak multizni ők is inkább aszt preferájják egy szó min szász leszarjuk a szingle részét -
Smokk #280 Hadd "jampizzak" mar 1 picit b+,ha olyan hulye vagy h engem lamazol,mikozben te vagy tudatlan...
Ki a f*szt erdekel h kiprobaltad a betat,amikor abban ugy tom nem volt benne a single resz?!
A botokkal is el vagy 1 cseppet keveredve,ez nem ilyen lesz,v neked mar a cod4 is teljesen online game?
Amugy nem nagyon erdekel az ilyenfajta szarragas a szavakon,de ha vki nem vag vmit akkor az ne lamazon s ne is okoskodjon feleslegesen...
Kedves Bogdogege a Te valaszodat nem teljesen ertem miert Nekem cimezted igyhat nem irok ra nagyon semmit.
Ha ezt vmi trefas uzinek szantad,akkor viszont komoly gondjaid lehetnek... -
4D #279 Fikciók, találgatások egy bétáról, szerintem feleslegesek. Kb.mint ahogy egy prereleaise screenshotról következtetni egy gammára.
Aztán meg egyénileg kinek milyen game setting/stílus jön be az meg végképp szubjektív.
Majd meglátjuk hogy néz ki a fullos nemsokára. Nekem az lesz a mérvadó.
-
#278 most hiába jampizol a sajtóanyaggal b+ az nem single hogy botok ellen nyomod mapokon ennyi erővel a bf-eknek is van szinglije pedig az nem az csak ratyiknak fps-maszti
én kipróbátam a bétát és úgy állítom hogy nagyon műanyag a grafja és nem tetszenek a jövőbeli cuccok sem nem hiába marad a bf3 a jelenkorban látták ők már a 2142 nevű torzszülöttjük visszajelzéseiből hogy nem kell ez a plazma-fasság az embereknek inkább lődöznek a játékokban ak-val "hús-vér" szőrmók arabokra -
#277 Hát szeritnem az unreal engine 3 nagyon is jó grafengine szép és jól optimalizálható ha törödnek vele. -
#276 Mit vered a melled talán még tárcsázós neted van
-
n003 #275 Srekk nem balfék ;)) .. megfékezhetetlen :DDD
videók alapján én inkább mondanám inkáb csapatalapú onlány cuccnak amiben jó lesz a szingle is :D vagy max tévedünk és nem is kell pénzt költenünk rá :( -
#274 Amúgy SHRANK Úr mit keres errefelé ??? Hát nem TRANSZPORT királykodok a battlefielden. Átpártolunk mi ? -
#273 Én eléggé szkeptikus vagyok. Asszem elég nagyot kell domborítani, hogy a BF2-t kiüsse valami a nyeregből. 2300 ranked szerver az szép, és ezt folyamatosan tartja évek óta. (+SF+2142 szerverek) És még mindíg csapatjáték. Ebben is verni kell.....
Amúgy ötletek terén bíztató lenne a FOW, de ez az UR3 motor...... ! De azért előrendelésbe elmegy -
Smokk #272 Ahham,szal full online?!?
"Több, mint egy évig tartott, mire felépítettük az egyjátékos kampány alapjait"
"Intenzív egyjátékos kampány,pergős akció"-reszlet Chris Journey, a Company of Heroes egyik AI programozójával készített riportbol...
Szal full online...,mi?
Maradjunk annyiban h van online resze is,balfek...
-
#271 full onlin a gamma -
4D #270 Azért az milyen king, amikor jön egy vérnewbie, aki ráadásul vagy a campelős sniper stílushoz van szokva, vagy a raidhez, más gammáknál, és 10x sem vágja, hogy egy drone val szedtem le. -
Smokk #269 Nahh,azert 64 emberrel mar lenne 1 kis csatahangulat...! -
#268 Elöször azt mondták 32-40 között de lehet megcsinálták hogy 64 ember is lehet 1 szerveren. -
Smokk #267 Ha komoly az interneten valo jatekmod megvalositas,akkor engem is erdekelne.
Amugy tudja vki maximum hanyan lehetnek fent 1*erre a szerveren?