2108

Hamachi-n való játékhoz 1.0.2.0-nél KORÁBBI(!) verziót tegyetek fel.

Ibrik magyarítását megtaláljátok ITT a honlapján.

Konzol előhívása -> #1456
  • schrank
    2008 van és a világ nagyobbik felén (fuel of vár = üzemanyag -> ahol a sok üzemanyag van ottan) még mindíg olyan a környezet mint 60 éve a demo várisi street pályája eléggémterminatorosra sikerült és az oilfield sem olyan reality mint pl a bf-ben a daqing oilfield

• Smokk
    8 mp palya lesz,ebben igernek varosi jellegut is,szal meg megszeretheted ezek alapjan.
    Amugy engem nem zavar h a nem tul tavoli joveben jatszodik.
    Nyilvan h egy II.vh-s kornyezettel nem lettek vna mar tul eredetiek a piacon.
    Van azert jopar ujitas a jatekban(amit termeszetesen majd meg kell szokni),sztem ezek alapjan jobban kell majd a csapatjatekra figyelni ill. tobb taktikai lehetoseget is rejt,ami ugyancsak szimpantikus.
    ...de meg 2 het aztan meglatjuk!
  • bakvarnyu
    Senki se mondta, hogy csak a BF fasza /csak srank de ő nyilván nem számít )/ , de az eddigiekből úgy tűnik ez a játék nem lesz annyira jó. A BF-el való hasonlítgatás pedig abszolút megalapozott,ismerve a készítők előéletét és a játék jellegét.
  • schrank
    1. mi nyitottuk a témát kb. egy éve
    2. nem szkeptikusság ha már nyomtuk a beta-val
    3. a modern kor nem csak nekünk nem jön be hanem a vásárlók nagy részének lásd bf3 marad a bf2 "korában"
    4. mi kitartunk a bf-ünk mellett igaz voltak köztünk lelkileg gyengék és elcsábította őket a wow "varázslatos" világa per pill. meg a cod4 ritmikus sport gimnasztika fps-hez pártolt pár epilepsziás játékosunk a maradékot valszeg ez a gamma viszi el köztük engem is de csak akkor ha lesznek benne füves-fás lakóépületes teljesen normális mapok mert ez a két demo map nem teccik, twccik érteni ?
  • Zerénd
    Elcsitulsz e!?
  • Smokk
    Nem egeszen ertem ha itt paran ilyen szkeptikusan varjatok a jatekot, ill. ennyire meg vagytok gyozodve h csak a bf a fasza(ez muanyag+csilli-villi,meg tul modern kor nem jon be),miert nem mentem bf topikba vissza?!
    Netalan a bf3 topikot is szinesithetnetek...
    En varom ezt a jatekot,pont jol idozitve is dobjak a piacra,vszeg meg is veszem es kurvara nem vagyok kivancsi a sok off "a bf 1000 jobb"gagyiszarszoveg hozzaszolashoz.
    Nem kell megvenni,nem kell ide irkalni!
    Tenksz!
  • schrank
    mer ha at-vel használom akkor egy apc-ként viselkedik
  • n003
    mongya ezt az aki a bf-ben is egy kasztot használ .. vodnyikot :DDD
  • schrank
    ááááá a magától töltődő hp egy fos és a kasztok is a bf-ben jobbak
  • Beers
    A bf2-nél nagyságrendekkel jobb b34 :)!
  • schrank
  • Beers
    nem is rossz az utolsó!
  • schrank
    nna ja azt már láttuk tavaj dezertkonflikt néven
  • Beers
    Majd a dc mod :)!
  • n003
    najó vannak kivételek :D ezt elhiszem mee én nem vagyok ojjan vállalkozó sejjhajj hogy kipróbáljam :DDD
  • schrank
    azé a saját magadon végrehajtott anális behatolást sem preferálom azt se hinnétek el csak még a "demo" után sem mi ?
  • n003
    majd meglássuk ha a fullos kigyün .. neked nemhiszünk :DD max majd elviseljük az "ugye én megmondtam" karattyolásod ;))
  • schrank
    ez a kvékvarsznak se sikerült ennek se nem fog
  • n003
    "odaveri majd a vetélytársat (BF2)" :DD ez mekkora baromság .. szoftver pijjacon mennyi az avulás?? 1-2 év? bf2 mikor jött ki? nekem már úgy tűnik ho van az már 100éve is :DD ;))
  • schrank
    és toljuk is mán majd 3 éve
  • Beers
    A bf2-re is ezt mondtuk :P!
  • schrank
    azé én nem vótam tőle elájulva és ez a kijelentés pedig szerényen fogalmazva nagyképű ami nagyot fog szólni az a bf3 lesz
  • bakvarnyu
    Naja a single része nagyjából le van szarva.
    A Gamesztar ba ezt irta a csávó: A Frontlines egy finom mosollyal az arcán teljes higgadsággal odaveri majd a vetélytársat (BF2) .A Kaos csapata jéghideg profizmussal foltozza be a Dice klasszikusának hibáit stb

• schrank
    télleg nincsen vagy csak a vagyon-nyilatkozatodon nem szerepel ?
  • Bogdogege
    Én is ezt akartam írni csak nincs ekkora szókincsem mint neked
  • schrank
    az itt hozzászólók nagy része bf-es ti meg csak mindenszert kipróbáló kockák vagytok és minket azé érdekel ez a gamma mer a készítők is bf-esek és a bf nem azé sikeres mer a single meg a cod se azé sikeres mer van egy sablonos unalmas szar csőespéef szignglije hanem mert van multi részük amik igazán megnövelik a használati idejüket a szingle rész igazából a konzolosoknak szólna de amióta ők is tudnak multizni ők is inkább aszt preferájják egy szó min szász leszarjuk a szingle részét
  • Smokk
    Hadd "jampizzak" mar 1 picit b+,ha olyan hulye vagy h engem lamazol,mikozben te vagy tudatlan...
    Ki a f*szt erdekel h kiprobaltad a betat,amikor abban ugy tom nem volt benne a single resz?!
    A botokkal is el vagy 1 cseppet keveredve,ez nem ilyen lesz,v neked mar a cod4 is teljesen online game?

Amugy nem nagyon erdekel az ilyenfajta szarragas a szavakon,de ha vki nem vag vmit akkor az ne lamazon s ne is okoskodjon feleslegesen...

Kedves Bogdogege a Te valaszodat nem teljesen ertem miert Nekem cimezted igyhat nem irok ra nagyon semmit.
    Ha ezt vmi trefas uzinek szantad,akkor viszont komoly gondjaid lehetnek...
  • 4D
    Fikciók, találgatások egy bétáról, szerintem feleslegesek. Kb.mint ahogy egy prereleaise screenshotról következtetni egy gammára.
    Aztán meg egyénileg kinek milyen game setting/stílus jön be az meg végképp szubjektív.
    Majd meglátjuk hogy néz ki a fullos nemsokára. Nekem az lesz a mérvadó.
  • schrank
    most hiába jampizol a sajtóanyaggal b+ az nem single hogy botok ellen nyomod mapokon ennyi erővel a bf-eknek is van szinglije pedig az nem az csak ratyiknak fps-maszti
    én kipróbátam a bétát és úgy állítom hogy nagyon műanyag a grafja és nem tetszenek a jövőbeli cuccok sem nem hiába marad a bf3 a jelenkorban látták ők már a 2142 nevű torzszülöttjük visszajelzéseiből hogy nem kell ez a plazma-fasság az embereknek inkább lődöznek a játékokban ak-val "hús-vér" szőrmók arabokra
  • grebber
    Hát szeritnem az unreal engine 3 nagyon is jó grafengine szép és jól optimalizálható ha törödnek vele.
  • Bogdogege
    Mit vered a melled talán még tárcsázós neted van
  • n003
    Srekk nem balfék ;)) .. megfékezhetetlen :DDD

videók alapján én inkább mondanám inkáb csapatalapú onlány cuccnak amiben jó lesz a szingle is :D vagy max tévedünk és nem is kell pénzt költenünk rá :(
  • SubZero911
    Amúgy SHRANK Úr mit keres errefelé ??? Hát nem TRANSZPORT királykodok a battlefielden. Átpártolunk mi ?
  • SubZero911
    Én eléggé szkeptikus vagyok. Asszem elég nagyot kell domborítani, hogy a BF2-t kiüsse valami a nyeregből. 2300 ranked szerver az szép, és ezt folyamatosan tartja évek óta. (+SF+2142 szerverek) És még mindíg csapatjáték. Ebben is verni kell.....

Amúgy ötletek terén bíztató lenne a FOW, de ez az UR3 motor...... ! De azért előrendelésbe elmegy
  • Smokk
    Ahham,szal full online?!?

"Több, mint egy évig tartott, mire felépítettük az egyjátékos kampány alapjait"
    "Intenzív egyjátékos kampány,pergős akció"-reszlet Chris Journey, a Company of Heroes egyik AI programozójával készített riportbol...

Szal full online...,mi?
    Maradjunk annyiban h van online resze is,balfek...
  • schrank
    full onlin a gamma
  • 4D
    Azért az milyen king, amikor jön egy vérnewbie, aki ráadásul vagy a campelős sniper stílushoz van szokva, vagy a raidhez, más gammáknál, és 10x sem vágja, hogy egy drone val szedtem le.
  • Smokk
    Nahh,azert 64 emberrel mar lenne 1 kis csatahangulat...!
  • uHs Gerzson
    Elöször azt mondták 32-40 között de lehet megcsinálták hogy 64 ember is lehet 1 szerveren.
  • Smokk
    Ha komoly az interneten valo jatekmod megvalositas,akkor engem is erdekelne.
    Amugy tudja vki maximum hanyan lehetnek fent 1*erre a szerveren?