2108

Hamachi-n való játékhoz 1.0.2.0-nél KORÁBBI(!) verziót tegyetek fel.

Ibrik magyarítását megtaláljátok ITT a honlapján.

Konzol előhívása -> #1456
  • bakvarnyu
    Állítólag ma este lezárul a béta aztán jövő hét hétfőn kijön a full, demo nincs.
  • szunyika
    nem ingyentárhelyes
  • schrank
    igazi játékra akkor lehet számolna ha majd a pléjerek kiismerték az összes mapot és az összes technikát és tudják majd mikor hol mit mivel és hogyan addig ezen kár rágódni
  • Smokk
    1. akkor miert van h ossze-vissza valtozik?!Neha majdnem 40-50 mp
    2. meg mindig tragyanak tartom a celcas rendszert,erdekes modon par jatekban sokkal jobban meg tudtak ezt oldani az mellekes h a sebzesen is lenne mit csiszolni
    3.ezt ki firtatatta?
    4.ez is okos szorszalhasogatas...
    5.megesik olykor nemi osszefogas (pl az autoval bevarja a masikat,a tank nem 1maga ront be a csata kozepebe,stb.,de itt is vmit felreertelmeztel a kis buksiddal mikor olvastad,nem irtam h ezen meglepodok...
    6.nincs szukseg gyokeres valtoztatasokra,max Neked kell 1 masik gamet kiszemelned ;)

...mar ez is haladas h majdnem teljesen a jatekkal kapcsolatos hozzaszolast sikerult osszehoznod.
    Latod m1 ez!
  • schrank
    te irogatol fasságokat:
    1. respawn : köztudottan álítható az ideje szerveroldalról
    2. nincs trágya célzási rendszer csak trágya sebzési rendszer de még így is sokkal erősebb mint a 1.41 bf2-jé
    3. a robotok hatótávolsága nem véletlenül lett lekorlátozva tanultak a bf2-es tv rakéta sztoriból nem kell a pléjereknek olyan fegyver ami látóhatáron kívülről tuti halál
    4. egyik multi gammánál sem nem van idő a grafikában való gyönyörködésnek sőt nagy mértékben rontja a játékos skilljét lásd bf2 bekapcsolt dinamik sadows and dinamik fénysz ezeket hagyjuk meg a szinglilámáknak
    5. csapatmunka csakis warokon várható el aki abban a hitben él hogy publikon ilyenben lesz része az ostoba
    6. gyökeres változásra nem lehet számítani a fullnál sem
  • Smokk
    Figyi Schrank/tusko szekreny/!
    Annyira szanalmas 1 szar vagy h igazabol kar Neked uzengetni/kar rad minden szo...
    Megis,kurvara nem ertem miert irogatsz ebbe a topicba?!
    Megertem En hogy a hervaszto hozzaszolasaidbol mar az egesz bf topicnak is elege van,de azert nem muszaj neked most itt szornod az ultaratrefas szarszoveged!
    Keress nyugodtan masik jatekot/topicot!
    ...majd vhogy feldolgozzuk a hianyod! ;)
    Thx!
  • schrank
    és ha már koppintjuk a bf-et akkor ne legyen már gagyi újratöltődő HP meg a kasztoknak legyen az a dolga amire ki lettek találva ekkor hibákat nem lehet orvosolni egy távirányítós autóval
  • Smokk
    Elso benyomasaim a betaval igen vegyesek.
    Nem lenne ez rossz,DE az a gusztustalanul hosszu respawn agyonvagja alt a "porgos" jatekelmenyt.
    Neha mar annyira felidegesitett h kedvem let vna szetverni a programozok fejet,pedig tobbnyire nyugodt ember vagyok!(v ez csak a beta miatt lenne ilyen hosszu?!)
    A celzas rendszer is eleg tragya,kicsitt jobbat vartam vna.
    A robotok hasznalata csak a kis es kozepes meretu(inkabb varosi) palyakon fog elojonni,bar nem rossz 5let.En jot elszorakoztam neha ezekkel.
    A grafika egeszen elfogadhato,bar nincs nagyon ido gyonyorkodni a tajban.
    Csapatmunkanak termeszetesen a legaprobb jelet sem talaltam meg a szervereken,de ez nem is varhato meg el ezeken...
    Nem tom pontosan mikor adtak ki ezt a betat es azota mennyit javitottak rajta,de van lehetoseg a jatekban.
    Kivancsi vok milyen lesz a teljes!
    Amugy innen tolthetitek le,aki esetleg meg nem tette vna meg:
    http://www.fileplanet.com/promotions/frontlines/beta/
  • schrank
    szerintem meg inkább irogassál a 100Mbites ingyen tárhelyes domain neves FAN oldalra
  • Smokk
    Sztem az offot akar itt be is fejezhetnetek...
  • n003
    nemáá me elcsöppenek :DD
  • schrank
    ja és mielőtt célozgatnál ő nem terence hill
  • schrank
    hú b+ télleg még a hajadra is rá kell költenem egy kisebb vagyont meg ugye ott van még a plasztikai sebész a kozmetikus a pedikűr-manikűr lézeres szőrtelenítés lengőborda kioperálás, de hát a pénz úccse bódogít nem de bár ...
  • n003
    ezér akarsz te tödőn lőni? meleg .. öö .. izé .. felebaráti szeretetből?? :DD
  • schrank
    nem kell a lelki szál szövögetése tudom hogy szeretel úgy hogy kapol tőlem egy új szilikon tüdőt
  • n003
    pazmeg :)) nemazé toltam bf2-t 2évig me annyira faja gém hanem mee jóója társaság :DD .. tod ha meghalok sem a mennybe akarok menni hanem a pokolba mee ott töb a zismerős :D meg hátha kapok rá eséjjt hogyy pakolhassak pár rönkfát a kondérod alá ;))
  • schrank
    ne jampizzá mer kilukasztom a másik tüdődet is (vagy dzseg ) bezzeg a bf2 -t tuttad másfél évig úgy nyomni hogy használhatatlan volt benne az AA meg a supply doboz földetéréskör széttörött meg minden kis koccra gázolás TK-t számolt a gép meg ...
  • n003
    ugye jolmegaszonttam :DD egy egész irodalmár veszett el bennem :D gratulált hozzá a lekkterbá is ;))
  • Bogdogege
  • n003
    téged lehet érdekelt egy féligkész fos de nekem a végleges fos kell ;)) de ettől még érdekel a gém te lüke :D
  • Dzsabba
    Én se régen hallottam róla és pont tegnap próbáltam ki a bétát, nem volt rossz de azért látszik hogy még elég béta.

Encore: www.fileplanet.com ide bereggelsz és szedheted is klienst.
  • Encore
    Én csak nemrég hallottam erről a játékról és érdekel. Viszont gondolom a béta teszt már lezárult tehát nem maradt más mint a várakozás a demora.
  • schrank
    jajmá aki akart az nyomta a bétát aki meg nem azt nem is érdekeli igazán ez a gamma
  • Bogdogege
    Na most ha ilyen nagy fan rajongó vagy a demo-ról tudsz-e valamit?
  • szunyika
    Hali
    a hír a következő:

Készül magyarország legnagyobb és legjobb Frontlines rajongói oldala.
    A honlap nem ingyentárhelyes oldalon lesz elhelyezve, saját domain címe lesz! Saját 100Mbit sávszélességű szerveren lesz tárolva.

A honlapszerkesztés megvan oldva, viszont egyes angol szövegek lefordításában a rajongókra van szükség.
    Aki egy kicsit is tud angolúl az nagyban tudja segíteni az oldal életét.

Aki tud vagy szeretne segíteni az a következő MSN címen tud jelentkezni: [email protected]

köszike előre is
    csövi
  • schrank
    magunkon kívül
  • szunyika
    üdv emberek, tud valaki magyar rajongói oldalt ?
  • bakvarnyu
    február 25
  • Bogdogege
    Király mi
  • schrank
    a te megjelenésedről se tuttunk
  • Bogdogege
    A megjelenésről tud valaki valamit jövő hétre igérték ?
  • n003
    a szárított teveszarnak magas a fűtőértéke!! :))
  • schrank
    ja bocs akkor a messzi földről híres sivatagi homokért esetleg kiváló minőségű teveszarért folyik a harc az arabokkal
  • csoola
    fuel of war, én ezt ugy tudom forditani h a "háboru hajtoanyaga" vagy valami ilyesmi, de ez nem egy olajért vivott harcra utal szvsz :D
  • tojas1
    Thanks Mindenkinek!!

Akkor várjuk a megjelenést és irány a bolt!!!
  • schrank
    jjja mint ahogy cod4-re se attak ki multi demot pedig elsősorban multi game az is de hát az egy másik cég szerencsére
  • Smokk
    En mar nem vagyok teljesen bizt h 2 hettel a megjelenes elott meg lehet betara reggelni,de kizarni sem lehet.
    Annyirol olvastam mostansag h xboxra kiadtak 1 demot...
    Amugy nezz korul,de ha azt vesszuk mar a megjelenes sincs messze,es akkor vszeg jon pc-re is a demo.
  • schrank
    lécci segíccsen egy hozzá jobban értő tojásnak mert én csak játszottam vele egy kicsit még december elejin de má hogy hogyan aztat nem tudom
  • bakvarnyu
    legalább vesszőket tegyél már mert így fél óra mire kibogozom mi a szart írtál
  • tojas1
    Sziasztok!!

Olvasom,hogy játszottal a beta verzióval.
    Van rá mód ,hogy valahogy ki tudnám én is próbálni.Nagyon kíváncsi lennék a Game-re.

Előre is KÖSZÖNÖM