2108
Hamachi-n való játékhoz 1.0.2.0-nél KORÁBBI(!) verziót tegyetek fel.
Ibrik magyarítását megtaláljátok ITT a honlapján.
Konzol előhívása -> #1456
-
#346 Állítólag ma este lezárul a béta aztán jövő hét hétfőn kijön a full, demo nincs. -
szunyika #345 nem ingyentárhelyes -
#344 igazi játékra akkor lehet számolna ha majd a pléjerek kiismerték az összes mapot és az összes technikát és tudják majd mikor hol mit mivel és hogyan addig ezen kár rágódni -
Smokk #343 1. akkor miert van h ossze-vissza valtozik?!Neha majdnem 40-50 mp
2. meg mindig tragyanak tartom a celcas rendszert,erdekes modon par jatekban sokkal jobban meg tudtak ezt oldani az mellekes h a sebzesen is lenne mit csiszolni
3.ezt ki firtatatta?
4.ez is okos szorszalhasogatas...
5.megesik olykor nemi osszefogas (pl az autoval bevarja a masikat,a tank nem 1maga ront be a csata kozepebe,stb.,de itt is vmit felreertelmeztel a kis buksiddal mikor olvastad,nem irtam h ezen meglepodok...
6.nincs szukseg gyokeres valtoztatasokra,max Neked kell 1 masik gamet kiszemelned ;)
...mar ez is haladas h majdnem teljesen a jatekkal kapcsolatos hozzaszolast sikerult osszehoznod.
Latod m1 ez! -
#342 te irogatol fasságokat:
1. respawn : köztudottan álítható az ideje szerveroldalról
2. nincs trágya célzási rendszer csak trágya sebzési rendszer de még így is sokkal erősebb mint a 1.41 bf2-jé
3. a robotok hatótávolsága nem véletlenül lett lekorlátozva tanultak a bf2-es tv rakéta sztoriból nem kell a pléjereknek olyan fegyver ami látóhatáron kívülről tuti halál
4. egyik multi gammánál sem nem van idő a grafikában való gyönyörködésnek sőt nagy mértékben rontja a játékos skilljét lásd bf2 bekapcsolt dinamik sadows and dinamik fénysz ezeket hagyjuk meg a szinglilámáknak
5. csapatmunka csakis warokon várható el aki abban a hitben él hogy publikon ilyenben lesz része az ostoba
6. gyökeres változásra nem lehet számítani a fullnál sem -
Smokk #341 Figyi Schrank/tusko szekreny/!
Annyira szanalmas 1 szar vagy h igazabol kar Neked uzengetni/kar rad minden szo...
Megis,kurvara nem ertem miert irogatsz ebbe a topicba?!
Megertem En hogy a hervaszto hozzaszolasaidbol mar az egesz bf topicnak is elege van,de azert nem muszaj neked most itt szornod az ultaratrefas szarszoveged!
Keress nyugodtan masik jatekot/topicot!
...majd vhogy feldolgozzuk a hianyod! ;)
Thx! -
#340 és ha már koppintjuk a bf-et akkor ne legyen már gagyi újratöltődő HP meg a kasztoknak legyen az a dolga amire ki lettek találva ekkor hibákat nem lehet orvosolni egy távirányítós autóval -
Smokk #339 Elso benyomasaim a betaval igen vegyesek.
Nem lenne ez rossz,DE az a gusztustalanul hosszu respawn agyonvagja alt a "porgos" jatekelmenyt.
Neha mar annyira felidegesitett h kedvem let vna szetverni a programozok fejet,pedig tobbnyire nyugodt ember vagyok!(v ez csak a beta miatt lenne ilyen hosszu?!)
A celzas rendszer is eleg tragya,kicsitt jobbat vartam vna.
A robotok hasznalata csak a kis es kozepes meretu(inkabb varosi) palyakon fog elojonni,bar nem rossz 5let.En jot elszorakoztam neha ezekkel.
A grafika egeszen elfogadhato,bar nincs nagyon ido gyonyorkodni a tajban.
Csapatmunkanak termeszetesen a legaprobb jelet sem talaltam meg a szervereken,de ez nem is varhato meg el ezeken...
Nem tom pontosan mikor adtak ki ezt a betat es azota mennyit javitottak rajta,de van lehetoseg a jatekban.
Kivancsi vok milyen lesz a teljes!
Amugy innen tolthetitek le,aki esetleg meg nem tette vna meg:
http://www.fileplanet.com/promotions/frontlines/beta/ -
#338 szerintem meg inkább irogassál a 100Mbites ingyen tárhelyes domain neves FAN oldalra -
Smokk #337 Sztem az offot akar itt be is fejezhetnetek... -
n003 #336 nemáá me elcsöppenek :DD -
#335 ja és mielőtt célozgatnál ő nem terence hill -
#334 hú b+ télleg még a hajadra is rá kell költenem egy kisebb vagyont meg ugye ott van még a plasztikai sebész a kozmetikus a pedikűr-manikűr lézeres szőrtelenítés lengőborda kioperálás, de hát a pénz úccse bódogít nem de bár ...
-
n003 #333 ezér akarsz te tödőn lőni? meleg .. öö .. izé .. felebaráti szeretetből?? :DD -
#332 nem kell a lelki szál szövögetése tudom hogy szeretel úgy hogy kapol tőlem egy új szilikon tüdőt
-
n003 #331 pazmeg :)) nemazé toltam bf2-t 2évig me annyira faja gém hanem mee jóója társaság :DD .. tod ha meghalok sem a mennybe akarok menni hanem a pokolba mee ott töb a zismerős :D meg hátha kapok rá eséjjt hogyy pakolhassak pár rönkfát a kondérod alá ;)) -
#330 ne jampizzá mer kilukasztom a másik tüdődet is (vagy dzseg ) bezzeg a bf2 -t tuttad másfél évig úgy nyomni hogy használhatatlan volt benne az AA meg a supply doboz földetéréskör széttörött meg minden kis koccra gázolás TK-t számolt a gép meg ... -
n003 #329 ugye jolmegaszonttam :DD egy egész irodalmár veszett el bennem :D gratulált hozzá a lekkterbá is ;)) -
#328 -
n003 #327 téged lehet érdekelt egy féligkész fos de nekem a végleges fos kell ;)) de ettől még érdekel a gém te lüke :D -
Dzsabba #326 Én se régen hallottam róla és pont tegnap próbáltam ki a bétát, nem volt rossz de azért látszik hogy még elég béta.
Encore: www.fileplanet.com ide bereggelsz és szedheted is klienst. -
#325 Én csak nemrég hallottam erről a játékról és érdekel. Viszont gondolom a béta teszt már lezárult tehát nem maradt más mint a várakozás a demora. -
#324 jajmá aki akart az nyomta a bétát aki meg nem azt nem is érdekeli igazán ez a gamma -
#323 Na most ha ilyen nagy fan rajongó vagy a demo-ról tudsz-e valamit? -
szunyika #322 Hali
a hír a következő:
Készül magyarország legnagyobb és legjobb Frontlines rajongói oldala.
A honlap nem ingyentárhelyes oldalon lesz elhelyezve, saját domain címe lesz! Saját 100Mbit sávszélességű szerveren lesz tárolva.
A honlapszerkesztés megvan oldva, viszont egyes angol szövegek lefordításában a rajongókra van szükség.
Aki egy kicsit is tud angolúl az nagyban tudja segíteni az oldal életét.
Aki tud vagy szeretne segíteni az a következő MSN címen tud jelentkezni: [email protected]
köszike előre is
csövi -
#321 magunkon kívül -
szunyika #320 üdv emberek, tud valaki magyar rajongói oldalt ? -
#319 február 25 -
#318 Király mi -
#317 a te megjelenésedről se tuttunk -
#316 A megjelenésről tud valaki valamit jövő hétre igérték ? -
n003 #315 a szárított teveszarnak magas a fűtőértéke!! :)) -
#314 ja bocs akkor a messzi földről híres sivatagi homokért esetleg kiváló minőségű teveszarért folyik a harc az arabokkal -
csoola #313 fuel of war, én ezt ugy tudom forditani h a "háboru hajtoanyaga" vagy valami ilyesmi, de ez nem egy olajért vivott harcra utal szvsz :D -
#312 Thanks Mindenkinek!!
Akkor várjuk a megjelenést és irány a bolt!!! -
#311 jjja mint ahogy cod4-re se attak ki multi demot pedig elsősorban multi game az is de hát az egy másik cég szerencsére -
Smokk #310 En mar nem vagyok teljesen bizt h 2 hettel a megjelenes elott meg lehet betara reggelni,de kizarni sem lehet.
Annyirol olvastam mostansag h xboxra kiadtak 1 demot...
Amugy nezz korul,de ha azt vesszuk mar a megjelenes sincs messze,es akkor vszeg jon pc-re is a demo. -
#309 lécci segíccsen egy hozzá jobban értő tojásnak mert én csak játszottam vele egy kicsit még december elejin de má hogy hogyan aztat nem tudom -
#308 legalább vesszőket tegyél már mert így fél óra mire kibogozom mi a szart írtál -
#307 Sziasztok!!
Olvasom,hogy játszottal a beta verzióval.
Van rá mód ,hogy valahogy ki tudnám én is próbálni.Nagyon kíváncsi lennék a Game-re.
Előre is KÖSZÖNÖM