2108
Hamachi-n való játékhoz 1.0.2.0-nél KORÁBBI(!) verziót tegyetek fel.
Ibrik magyarítását megtaláljátok ITT a honlapján.
Konzol előhívása -> #1456
-
IgH #506 Milyen a single rész a játéknak,mert vki azt írta,h elég erős,ami meglepett? Rendes történetalapú,vagy hogyan? Mert én arra számítottam h kb. full multis a gém ezért nem is érdekelt annyira,de most felkeltette az érdeklődésem. -
#505 itt nem a kiskecsegekről van szó hanem arról hogy 2008 van és a codban még mindíg csak egy rohangálós fps pedig a járművek és a rombolható környezet hatványozottan hat a játékélményre de akinek elég az hogy egy épület körül rohangálnak 20-an az meg is érdemli -
kicsirobi #504 Nekem is beszaggat,mint Piconak.
Pedig aztán már azzal a géppel nagyon nem kéne.
És az enyémnek is maximálisan kéne mennie.
Valaki tippet,hogy mi lehet? -
#503 Még nem láttam a játékot,de van benne valamiamit irsz !!!
Cod4 nagyon jó...volt !!! Mocskos tizenéves cheaterek elveszik az ember jatekkedvét....
-
#502 Nagyon jól nyomja .... fuel van dögivel xD :D
-
#501 ehhez képest a cod4 egy primitív elavult S Z A R -
#500 7300 Gt, 2 gb memó, dual core 4200+.... szted? legalább mediumban élvezhető? :O :S -
#499 Sapphire X1950 Pro, 2 gb memória, dual core 2200mhz -
#498 És mien Vga-val tolod? ez érdekelne. -
#497 Nekem minden mediumon van, nem szaggat.
De a játék szerintem nem nagy valami.
Képek:
-
Skyline #496 Hjaigen...ez neked szólt..:) -
Skyline #495 De nemis a "beugatok,ha nem tetszik valakinek a véleménye" topic...:)
Az meg hogy CoD4 szarság....Lolololololololololololololololololololololol..:) -
#494 van de még zummolni nem lehet csak az első peccs után -
Paranoia #493 hüüüü
szépes!van benne singül rész? -
#492 jja amúgy hazaértek a kockák 20-30K down -
#491 ez nem a grafikabuzivagyok topik -
Hellsing47 #490 azt ne mond hogy ronda -
gyuri12 #489 gépigénye mennyi? -
gyuri12 #488 loál:D
itt van mellettem egy ismerős, és látta:O -
#487 nemrég még nem lehetett, csak lanolni. most nincs időm ezzel szarakodni, de akkor most mi van? :) este lanon fogjuk tolni 4-en, 5-en, majd elmesélem milyen volt :) -
#486 Lehet! -
Mester01 #485 igen ez jó kérdés lehet vele neten jatszani? -
#484 Grafban sokkal többet vártam no mindegy.Azért elmegy kategoria ! -
#483 nemigen láttam hszbe most akkor ebbe online multi van??? Jah és mükszik Razor crackel?? -
n003 #482 rohatty meg :DD
kellemes meglepetés hogy van aspect ratio ;) -
#481 Nem rossz :O -
#480 Képek:
Piko: neked valami nem okés a gépeden mert nekem olyan simán megy, hogy öröm nézni. -
#479 nagy feelingje van a játéknak, jo kis cucc. megy is gyönyörüen. na este lan, meglátjuk ugy milyen. -
#478 ETQW -t megvettem, es most eztis megveszem, ez elarul vmit szvsz ;) (closed betaban 3hetig toltam, nagyon bejott) -
donatus13 #477 Nekem van 1 gb ram 3000- es amd proci meg egy nvidia geforce 6800 szoval ugy döntöttem nem hinném elindul a gépen szoval csak marad az olvasgatás:D -
#476 detto, itt csak annyival nagyobb szopás hogy már lent van a játék. de melo lenne... :( -
n003 #475 háát nemtom :(( speedtest.net budapesti szerverrel 2,4megaite letöltést ad
GErzsinek 1mgával megy a bituról nekem az átlag 100-150 :(( nemhinném hogy éccaka gyorsabb lesz majd .. vagy igen??
mindegy úgyis dógoznom kell-ene :DD -
#474 én hagyom a ..csába majd éjjel leszedem addig nyomok egy kis bf2-t
a képek alapján vannak szimpi mapok -
n003 #473 hát egen :((( néha már 200-250kb/s -l tölt eza szar lesz vagy egy nap mire letölti
van valakinek inviteles net-je és van e gondja vele?? mert nekem egy rakat szar letöltésnél :(((( -
-
Piko888 #471 Srácok jó játék,de a gépigény az durva, a gépemen a Crysis fullon megy ez csak mediumon, ha feljebb rakom akkor félpercenként megáll 2-3 másodpercre. A konfig abit35-e,4 giga ram, 8800gts 512, core2duo E8200 proci, vista64 bit. -
#470 Ezen a napon te már csak sz*psz :D -
#469 1-es arány ha megy :) minimum. -
n003 #468 ehh tutam hogy +szopom énezt még :DD
bitumenes fasságnál mennyit kell visszatőtikézni hogy ne rúgjanak ki?? :D -
#467 Akkor nyomasd a képeket mert nekem még csak most települ!