2108
Hamachi-n való játékhoz 1.0.2.0-nél KORÁBBI(!) verziót tegyetek fel.
Ibrik magyarítását megtaláljátok ITT a honlapján.
Konzol előhívása -> #1456
-
#546 Razor1911, Reloaded, Vitality, ezek a királyok -
Travelos #545 köszi, így már ok, akkor töltöm a Razort, mert azt találtam most meg! -
#544 lan server ,hogy lehet inditani hamachin mert nem lehet megtalalni a servert :( -
Thanatos #543 az nforce hülyeséget ir..., megint...
Frontlines Fuel Of War-Razor1911 9.60GB
Frontlines.Fuel.of.War.PROPER-ViTALiTY 9.59GB -
#542 Akkor azt a gamma felrakná automatikusan... -
Travelos #541 A Razor1911 féle release 104*100MB, a Vitality féle pedig 135*100MB az NForce szerint!!
Biztos, hogy az utóbbi crackje jó az előbbihez is??
Valaki próbálta? -
#540 nézzétek meg akinek nem indul hogy a windozban a frissitéseknél megvan-e a 2.0 meg 3.0 Microsoft Framework keretrendszer meg a hozzá tartozo kisebb szarok (aminek hasonlo a neve), asszem 3-4 frissités. máskor is volt már ilyen. -
Thanatos #539
én is szeretlek :) -
zotya70 #538 Sziasztok!!Ki probáltam már 3 cracket de mindig ezt írja ki- A frontlines game hibát észlel ezért leáll.Valaki??
-
#537 -
Thanatos #536 http://galaxisnet.hu/PC/14745/frontlines-fuel-of-war.html -
#535 Ez sajna a Razoros, de azért köszi^^ -
simonl #534 Köszönöm a gyors választ, élek vele...
Engem a teljes játékhoz érdekelne egy link.... -
Ari18 #533 ezt találtam,nem tudom hogy jó e. -
simonl #532 dobhatnátok egy linket honnan lehet szedni.....este hadd menjen....
-
Ari18 #531 Az összes verzió ugyan azokat a fájlokat tartalmazza, csak a CRACK más,elég azt leszedni külön. -
#530 vagy lehet hogy jo a rzr csak a vista egy nap kalap szar :DDD -
#529 vagy lehet elég a Vitality crackje is^^ -
#528 lehet hogya vitality verzio kell neked -
#527 Rányomok a playre, és kiírja hogy Frontlines game müködése leállt.... -
#526 Ha valaki tudd hamachi servert kérem szóljon . -
#525 Pedig vista kompabitilis :) -
#524 Nekem becrashel vista alatt, esetleg másnak is?
Valami ötlet?? -
#523 ugathatnak akármit, köze nincs a cod4-hez. más stilus, nem lehet összeegyeztetni. a cod4 pörgösebb, testközelibb, érezhetőbb. ez pedig egy BF klón, ami jobban sikerült mint amiről másolták :) jo a hangulat (nem jobb a cod4-nél, másabb. pont.), nem annyira merev mint a BF, jók az ötletek (a drónokat egyszerüen imádom :D) nagyon jo kis játék lett, meglátjuk hogy a multija is jó-e :) -
#522 Na végigvittem :) nemvolt rossz de nem volt egy nagy durranás a vége... :P na mind1
Utolsó képadag:
-
#521 Frontlines.Fuel.of.War.PROPER-ViTALiTY errőla verziórol mit tuttok?? -
simonl #520 Érdeklődve olvasom a fórumot mert érdekel a játék, érdekel a többség véleménye.
Hihetetlen, hogy egyesek még végig sem játszották máris egy másik játékot, COD4 et kezdik el fikázni. (most biztos ez lesz a trendi)
Azért kb. egy évvel ezelőtt, amikor kijöttek az első trailerek a COD 4 ről, be voltak szarva a gyönyörűségtől.....
Mindemellett a belinkelt képek alapján sehol nincs a grafika a COD hez..... -
#519 Most kijött egy Vitality verzio állitolag PROPER most akkor azt szedjem?? -
timantes #518 valami "Nuclear Bomb"-ról kiabáltak a rádióba -
#517 Atom robbanás utáni tank összecsapások? :O -
timantes #516 Csak hogy felforrósítsam a helyzetet :D
-
#515 Cod 4-nek vannak jó szerverei, csak keresmi kell... ott van pl. a Tl hc szeró, nap mint nap forgalmas, csalók nélkül! -
#514 multi játékélmény és szavatosság ez kell lásd bf2 -
#513 Most minek kell lecsulázni a Cod 4-et, az az eddigi leghangulatosabb küldetés felépitésű játéka a PC társadalomban, véleményem szerint:DD És ezerrel lett optimalizálva. Kérdés, h ez a F: foW képes e ebben a kettőben résztvenni jól... Ha igen, akkor faxa játék lett ez is. -
#512 multiba is alázza -
#511 nem akarom elhinni hétköznap délután 600K igaz ma lett felnyomva és már ott van a top 10 izók köszt pedig nem is volt agyon hypolva sőt szerintem alul lett reklámozva -
timantes #510 sőt nem csak a hangulata jobb hanem az egész felépítése , a grafikája is... cod 4 mehet a levesbe , itt a legújabb háborús fps király -
timantes #509 ez még sima SINGLE PLAYER játzéknak is elmegy!! Teljesen jó akciódus kidolgozott történet van. Kedvcsinálónak annyit hogy még atomot is ledobnak és ezerszer jobban van megoldva mint a CoD 4ben... sőt ez a játék talán mégannál is jobb hangulatú!! -
#508 A gyengébbikre igen ! -
#507 Ez a játék unreális 3-as endzsinre épül?