Frontlines: Fuel of War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
beállítások,speciális fül,és mindent kipipálni ha eddig nem volt meg.
amúgy steamen szinte odadobják pár száz forintért,csak már senki nem játszik vele:S
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
én nem értem miért nem lett siker ez a játék.
most kezdtem, halálosan élvezem, szerintem kurvajó.
COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
HOZZUNK ÖSSZE EGY NAGY CSAPATOT
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
196.34 Nvidia driver szintén...
akkor?
Nekem ezt dobja ki inditásnál,win7,275GTX,friss driver..
Mi lehet a gond?
Valaki esetleg találkozott már ezzel?
Már 4x leszedtem a patch-et a hivatalos oldalról. A játék eredeti. Ez mi szerintetek? És hogy tudom felrakni a patch-et? Köszi a válaszokat!
An unexpected error has occurred. Your purchase has not been completed.
Please contact Steam Support.
Nekem Steam-rõl van meg a játék,de van egy olyan problémám akár milyen rendszerrel játszom vista,win7 olyan mintha töltögetne/fagyogatna a játék,és fps ingadozás van jelentõs mértékben 10-60 között,ja és persze a gép nem kevés hozzá mert egy x2 6000+proci,4giga rammal,hd3850 el.
Tipp valakinek esetleg hasonló problémája?
Segítséget,thx
Letöltõlink : http://data.hu/get/1693514/Fuel_of_War_Hamachi_server_lista.txt.html
innen le tudjátok tölteni .Jó válogatást!!!!!!!😊))
A hálózat neve: móózi
a jelszó : móózi
a lan-része müködik tökéletesen az online sajnos nem ,még nincs rá megoldás egyenlöre.
1.lépés telepitjük: az alap játékot
2.lépés telepitjük:"FFOW-EFIS_PATCH_TO_V1.0.1.exe"-t
3.lépés telepitjük:"FFOW_EFIS_Patch_All_to_v1.1.0.exe"-t
4.lépés telepitjük:"FFOW_EFIS_PATCH_V1.1.0_TO_V1.1.1.exe"-t
5.lépés telepitjük:"FFOW_EFIS_PATCH_V1.1.1_TO_V1.2.0.exe"-t
6.lépés telepitjük:"FFOW_EFIS_PATCH_V1.2.0_TO_V1.3.0.exe"-t
7.lépés letöltjük innen az 1.3 patchez tartozo cracket->
:http://d08.gamecopyworld.com/?r=pc_frontlines_fuel_of_war&d=2008&f=vty-f130!7z
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
A patchekben fõleg a multis részek lettek javítva ezért érdemes felrakni a legfrissebbet.