268
Ship Simulator 2006
-
#28 hmmm, erre kiváncsi lettem -
#27 Igen? érdekes... release in June 2006. -
#26 boltból:D -
#25 Neked +van... honnan? -
#24 Nekem megvan a game. A grafikája elég jó, de ne számítsatok valami nagy izgalomra.
Minden szimulátor az igazit próbálja meg modellezni, több kevesebb sikerrel. Na ez a játék az, amit ritkán fogok tolni, pedig már sós levegőt is párologtattam a szobámban! -
#23 Nem lesz gyenge! Sztem kipróbálom majd... -
#22 wow... +fav ^J^ -
Vegas #21 mé dugnád? -
Neoncsoves #20 Jeee játszuk el a Titanicot -
#19 remélem lesznek utasok a hajókon...pl Titanicon,és nem fog kongani az ürességtől!:D
na nem kell akkora tömeg mielőtt elsüllyedt a hajó,de azért pár bóklászó ember nem ártana -
FiReBoY #18 Az összesen 8 járgány se valami túl sok. Lehetne több is. -
Thanatos #17 akkor csak vitorlások? :D mert motoroshajó sim-el én még nem nagyon találkoztam :) -
#16 A sail simulatorban nem csak versenyvitorlások vannak de nem ilyen volt. Ez nagyon másnak néz ki. -
#15 /+fav
huh! ez komolynak igérkezik!
és még szép is! szvsz! -
neuro #14 a "pilótafülke" grafikája nem túl bíztató... de majd meglátjuk a végeredményt
remélem lesz benne crew management és hasonló finomságok -
Thanatos #13 de abba only versenyvitorlások voltak nem? vagy ekverem valamivel? :D -
Thanatos #12 wow, tényleg nem sok iylen volt még :) /fav :) -
#11 hátha lesz benne hajóforgalom. -
#10 khm.még egyszer a link -
#9 ilyesmi volt a sail simulator is -
#8 az nem soká itt van -
#7 release in June 2006
hivatalos oldal -
#6 Klassz. Remélem lesz anyahajó :D -
Remélem lesz benne törésmodell -
#4 Anyahajó van?:) -
#3 itt is van pár kép! -
Zséé #2 Érdekes... Eddig nem sok ilyen játékot láttam, de tetszik -
#1 üdv,
a cím mindent elárul miről is van szó!
pár cikk,hír,videó,kép,stb
A Ligthouse Interactive ma mutatta be Ship Simulator 2006 névre keresztelt játékát. A címből adódóan hajókat irányíthatunk, szimulátorra jellemző környezetben. A Titanictól kezdve a legmodernebb luxushajókon keresztül a partiőrség-féle mentőhajókat is kipróbálhatjuk a játékban. Minden további infó és az első képek itt.
videó
nem lesz szerintem rossz!