55
-
LowEnd #15 az rm audió és videó baromi tömör és jó formátum. nem hittem el, amíg nem tölttem :) le egy teljes sorozatot rm formátumban, ami negyedakkora volt jobb képminőség mellett mint ha divx-ben néztem volna.
Hiszed vagy sem.... -
adam012 #14 amúgy sztem ez egy baromság. itt nem a realplayerről van szó a bíróságon hanem arról hogy a media playerrel akarja elsöpörni a konkurenciát amiben biztos van igazság is DE:
Átlagember nemvalószínü hogy egyéb médialejátszó programokat vagy nyíltforráskódu dolgokat használ hisz általában örülnek ha a játékot elindítják(már bocs)A lényeg hogy a win mediaplayert kivenni a windowsból kivenni baromság hisz van akinek nincs netje(bár mostanában nemsokan) vagy az átlagembernek teljesen fölösleges más program szal hülyeség kiszedni a winből. -
#13 már nem azért de:
1: REALPLAYER világisten szAr program, életembe nem raknám fel, tele reklám, agyon regisztráció kényszeritö menük, mire végre elindulna a kibaxott netes rádió. fuj
2: MEDIAPLAYER 6év mire betöltödik, rohatt nagy progi, és közbe 0 funkcionalitás, eztis a kazánba kéne dobni
3: ugyis mindenki Winampot használ streaming radiora. Hameg streaming videorol van szó akkor ma már vagy Quicktime vagy Flashben van minden... Kell a fasznak a .rm fájlok meg ilyen hülyeségek.
-
wanek #12 Te kevered a dolgokat. A RM (real media) jó, a Real Player-rel lehettek gondjaid. De real media-t le lehet mással is játszani, nem csak Real Player-rel. -
#11 Az nem baj, hogy az MS saját programot mellékel az oprendszeréhez. Az viszont baj, hogy sajátján kívűl semmit sem támogat szívesen. Ha kitalálnak valami újat a világban, akkor azt lemásolják (vagy hasonlót csinálnak), vagy jobb esetben megveszik a céget amelyik készít ilyet. Persze azér vannak a mamutcégnek haverjai is, és őket is kel azért néha ajánlania.
Részemről a fél Windowsom már nyílt forráskodú (Blackbox, FireFox, Thunderbird, JEdit, OpenOffice, Gimp, stb.) Lasan majd át állok Linuxra. Ott is lehet futatni MS progikat. Sőt.... -
#10 RM egy rakás szar. Világéletemben utáltam, és sohasem hazsnáltam, max ha nagyon rávoltam kényszerítve. Rengeteg reklám, kiírthatatlan szar program. Utálom. WM player se egy isten, de hatványozottan jobb mint a RM. -
#9 köcsög -
#8 Majd akkor lesz jó, ha börtön jár azért ha nem
MS terméket használsz! -
sonicXX #7 A maga idejében az egy jó termék volt. Ha pedig azt nézzük, az .RM tömörítése még ma is odaveri a wm-ét, a képminőség pedig általában azonos.
Annyi a lényeg, hogy az MS-nek nagyobb erőforrás-kapacitása volt/van bármilyen piaci szereplő perifériára juttatásához, és amikor úgy kívánják, ezt röhögve meg is teszik. Na, ezt unták meg a cégek és a bíróságok. -
sonicXX #6 Ezt csúnyán el fogják bukni. Az egy dolog, hogy a közvéleményt manipulálni próbálták többször is a közelmúltban és maguk mellé állítani, de ezt egy bíróságon nem fogják tudni eljátszani. -
izb #5 nem az a lényeg hogy szar e vagy nem szar . -
fishguy #4 Gates papa a keresztapa és valaki befujja...
-
chokeerigo #3 Most kivételesen: Hajrá Microsoft!
A Real egy nagy szar.. -
#2 mennyi? -
galocza #1 ennyi...