Enemy Territory: Quake Wars - szimplán fantasztikus
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem. 😊
<#szomoru1>#szomoru1>
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
Van elég sok online FPS játék, ez is majd beáll a sorba az UT , a Savage és egyéb fantáziavilág helyszínek közé.
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
Dj RONESZ VAGYOK. 16 ÉVES. APUKÁM ROKKANTNYUGDIJAS. ANYUKÁM A PAPÍRGYÁRBAN DOLGOZIK.
A képek brutálisak, a D3-engine viszonylag elég erõforrás kímélõ, de azért nem szabad hogy az ember hiú ábrándokba ringassa magát.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
u dont have to listen anybody else but me
Szóval tényleg online game lesz. A trailert érdemes megnézni a hivatalos oldalon.
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
Szerintem a legjobb netes lõdözõs játék. Marha jó hogy mindegyik pályának konkrét feladata van, nem csak az észnélküli gyakás a cél.
És emellett nincs túlbonyolítva sem, hogy csak fanok tudják jáccani 2 hónap singleplayeres tréning után.
Remélem a QW:ET is ilyen jó lesz!
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Carmack kifejezetten a külsõ terek részletes, és gyors kezelését fejleszti a QW:ET-hez, anno nagyon régen még egy video is megjelent róla, ahol látszott egy atomtöltet becsapódás. Feelinges volt, a video nagyon odatett.
Maga a jatek kifejezetten multi lesz, a jármûvek a nagy távolságok miatt lesznek benne.
Ugyanugy class elosztások lesznek benne mint az ET-ben (medic, engineer, tank, stbstbstb..)
Szal ennel a jateknal keszulni kell a sok vs. sok meszarlasokra.
A jarmuvek meg szerintem mar UT2k4-ben is beválltak jól.
Mondjuk kerdes hogy milyen atomeromu kell majd az inditasahoz. 😊
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
A Doom moci erõssége a belsõ terek, kívül nagyon felejtõs... lsd Quake 4 ahol mindent megtettek azért, hogy némi külsõ tér is legyen és a motor képességeihez mérten szépre is sikerültek, de ez még baromi messze van az évekkel korábban megjelent Crytek motortól.
De a témánál maradva ez egy valóban elég ígéretesnek tûnõ alkotás, de a jármûvek számával kapcsolatban mintha kissé átestek volna a ló tulsó oldalára...
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Amúgy meg nemtom ki hogy van vele, de mi a fenének raknak ennyi jármûvet bele? A HL2 volt az egyetlen, amiben tényleg élveztem a katamaránnal való száguldozást...szvsz az összes többi fps-en csak ront a jármûhasználat (én véleményem).
Vicces...
Will your Soul live for Ever?
Itt nyugszom én, olvasod te. Olvasnám én, nyugodnál te!