33
-
BiroAndras #33 "de mi a fenének raknak ennyi járművet bele?"
Nekem. :) -
Inquisitor #32 Kit érdekel a sztori egy kaszt alapú taktikai FPS-nél? -
Inquisitor #31 Amit leírtá hibákat, azoknak alig van közük az Engin-hez, az a grafikusok sara szerintem. -
zachi #30 jó de a sztori elég uncsi ahogy elnézem
-
galocza #29 nem értek hozzája, de mivel az utolsó bástya leomlott (carmack hátat fordított az openglnek), nagyon nem vagyok benne biztos. -
galocza #28 ideje átmenni cs:sezni 8) -
#27 Lesz ezis linuxos verzióban? -
HUmanEmber41st #26 A Battlefield azért tetszett meg annyi embernek, mert reális alapokon, ismert helyszíneken, rendes fegyvermodellekkel lehetett tolni. Nem beszélve a tengeralattjárótól a sokféle repülőgépig, földi járművekről.
Van elég sok online FPS játék, ez is majd beáll a sorba az UT , a Savage és egyéb fantáziavilág helyszínek közé. -
#25 ha a bf2142 is ilyen előzetest kapott volna akkor a rajongók is jobban fogadták volna -
#24 huhh elég kemény és az elözetes video is naggyon komoly,bízom benne h faszán le lessz optimalizálva -
#23 Ezek szerint az évvégéig nem árt valami értelmes konfigot összehoznom, ha ezzel is tolni akarom.;)))
A képek brutálisak, a D3-engine viszonylag elég erőforrás kímélő, de azért nem szabad hogy az ember hiú ábrándokba ringassa magát. -
Librarian #22 Én rövid leszek: KELL!!!!!!!! -
#21 Nyami!! -
#20 egyéni vélemény : a cry engine nekem nem tetszik, jó elismerem hogy anno csodaszépvolt, mostis az de nem élethű, szép de nem élethű, egy levél nem ilyen szinű, szoval maga az egésznek a fényei meg szinei nem tetszettek, mintha egy mesében lennék... itt sokkal inkább átjön hogy fotorealisztikusak a shotok. persze lehet hogy cask én vagyok ilyen kényenc... másrészt a q3.télleg elég érdekes hogy mikre képes. szoval azért még JC még mindig ottvan a top3ban... -
#19 valahol olvastam hírként, hogy csak simán Quake Wars lesz a neve, mivel tényleg kevés köze van az ET-hez -
shane81 #18 ET QW - The ultimate online strategic shooter
Szóval tényleg online game lesz. A trailert érdemes megnézni a hivatalos oldalon. -
W B #17 Az igazi ET második világhááborus, ez max csak a nevében ET. -
gabeei #16 Igazság szerint már a D3-ban sem a mindenki által "D3"-nak emlegetett motor van, hanem az alpjaiban igen csak felhúzott Q3 motorja, ami szintén csak csúcsra van járatva, mégpedig a CoD2-ben.Amúgy még mindig a Q3-motort használják, ergo Mr. Carmack anno valamit nagyon belekódolhatott a játékba.Amúgy sokan szapulják a D3-at, hogy milyen nagy a gépigénye.Érdekes, a Far Cry amikor megjelent még annál is optimalizátlanab volt.Szóval mindenki odavan az UE3-tól, és a CryEngine2-től(ami nem is lesz teljesen DX10-es motor).Én inkább megvárom, mithoz az id az "IP" címszó alatt ki.Carmack már korábban is nyilatkozta, hogy abba akarja hagyni a Quake\DooM\Wolf szériát, és valami újat akar, máshol azt nyilatkozta,hogy legszívesebben egy fantasy RPG-n dolgozna.Az Oblivion sikerét látva már lehet is kombinálni... -
moRtiZ #15 HL2: Episode 1. Vagy nem? -
irkab1rka #14 Kicsit már én is unom a CS-t :) -
#13 A RtCW:ET a kezdetektől fenn van a gépemen és szinte mindden nap nyomok vele egy pályát.
Szerintem a legjobb netes lődözős játék. Marha jó hogy mindegyik pályának konkrét feladata van, nem csak az észnélküli gyakás a cél.
És emellett nincs túlbonyolítva sem, hogy csak fanok tudják jáccani 2 hónap singleplayeres tréning után.
Remélem a QW:ET is ilyen jó lesz! -
#12 Hmmm... ígéretes! Bár én is Cryengine fan vagyok azért a negyedik kép elég feelinges. Kéne már egy sötét, depresszív fps... mostanában az ilyennek híjján vagyunk! Már várom! -
moricka #11 és már letölthető a következő farcry-ból is egy kis előzetes, érdemes megnézni, a majd a dx10-ben használt fényeffektek, felületek, tükröződések, egyszerüen élethüek, és épp tegnap láttam vmi másik gamét, aminek szintén a crytek a fejlesztője, tehát az is gondolom a cryengine vmelyik verziójával megy majd... de ez a game a képek alapján nagyon tuti grafikával készül, remélem hogy ennek már tényleg lesz is hangulata.. -
moRtiZ #10 Pár dolog a tisztánlátás végett:
Carmack kifejezetten a külső terek részletes, és gyors kezelését fejleszti a QW:ET-hez, anno nagyon régen még egy video is megjelent róla, ahol látszott egy atomtöltet becsapódás. Feelinges volt, a video nagyon odatett.
Maga a jatek kifejezetten multi lesz, a járművek a nagy távolságok miatt lesznek benne.
Ugyanugy class elosztások lesznek benne mint az ET-ben (medic, engineer, tank, stbstbstb..)
Szal ennel a jateknal keszulni kell a sok vs. sok meszarlasokra.
A jarmuvek meg szerintem mar UT2k4-ben is beválltak jól.
Mondjuk kerdes hogy milyen atomeromu kell majd az inditasahoz. :) -
#9 Úgy tudom ez online game lesz valószínüleg azért lesz benne sok jármű. (persze lehet hogy félre informálódtam) -
zidder #8 A Quake 4-ben semmiféle külső tér nincsen.... esetlegesen csak nagyobb belső részek... amit te külső résznek vélsz, azok csak kiváló minőségű háttérképek... ha megálsz pár percre és figyelmesebben megnézed ... ráfogsz jönni hogy 1 baromi kis kockában rohangálsz ami elég szépen fel van textúrázva:) -
#7 Korának legtöbb vetélytását valóban megelőzi, de azért már előtte is volt szebb,jobb pl. Crytek.
A Doom moci erőssége a belső terek, kívül nagyon felejtős... lsd Quake 4 ahol mindent megtettek azért, hogy némi külső tér is legyen és a motor képességeihez mérten szépre is sikerültek, de ez még baromi messze van az évekkel korábban megjelent Crytek motortól.
De a témánál maradva ez egy valóban elég ígéretesnek tűnő alkotás, de a járművek számával kapcsolatban mintha kissé átestek volna a ló tulsó oldalára... -
Enlight #6 A Doom III motor még most is megelőzi korának legtöbb vetélytársát. Sokkal többet ki lehet hozni belőle, mint amit magában a D3-ban láttunk.
Amúgy meg nemtom ki hogy van vele, de mi a fenének raknak ennyi járművet bele? A HL2 volt az egyetlen, amiben tényleg élveztem a katamaránnal való száguldozást...szvsz az összes többi fps-en csak ront a járműhasználat (én véleményem). -
sylverangel #5 megelőzte a korát? doom III motorral? :)
Vicces... -
szotyikaa #4 :O óóóóóóóó -
#3 tyűűű -
#2 Ennek a gamenek van vmi köze a Return to Castle Wolfenstein: Enemy Territoyhoz? Csak így korán reggel megláttam, és egyből rákattoltam.... -
csaba213 #1 kiráyl