2114
  • HUmanEmber41st
    Anime helyett inkább a polka lépéseit kellene megtárgyalni nem???
    [ igen gyakran hallgatja :)]
  • Mimóza
    Királyyyyyyyyyyyyyy
  • Mimóza
    Most mutatta meg a számot a párom
  • jefferson83
    1 napja hallgatom gondoltam én is bejelentkezek
  • REALista
    Ja menjetek át a rajzfilm topicba!!!
  • tomsolo
    Fejezzétek ezt be. Ez nem Anime topik.
  • Bucser
    Mégis neked vannak előítéleteid olyan dologgal kapcsolatban amiről gőzöd sincs és még terjeszted is. HA valamit nem tudsz nem szégyen ha kérdezel, de nem kell úgy előállni mint aki megnézett már 10-enX anime-t és rámondja hogy szar.

És ahogy a legelső HSZ-emben is említettem: Ha valamit nem ismersz butaságokat sem kell róla beszélni lévén nem ismered.

edit: nem lehülyéztelek csak azt mondtam, hogy amit mbeszélsz hülyeség.. de ha a kettő neked egyenlő akkor legyen így:D Érdekel is engem:D
  • I.C.ram
    Magadnak mondasz ellent. Rám mondod, hogy szűklátókörű vagyok, közben képtelen vagy elfogadni az én álláspontomat is, mi szerint számomra idióták a nagyszemá V álló, hosszú lábú anime karakterek. Mindig azt mondod, hogy hülye vagy így meg úgy meg hogy nem láttál animeot.

Én elfogadom, hogy te azt szereted, vannak még páran, de nem kötelező mindenkinek isteníteni ezt.
  • Bucser
    Már bocs de azt azért nem fogom hagyni hogy hülyeségeket állítva képviseld az elmaradott magyar látásmódot az animekről (lsd: DB és SailroMoon = anime) maik ráadásul az egyik kedvenc elfoglaltságaim közé tartoznak.
  • I.C.ram
    Akkor ezentúl ne reagálj rám. Hidd el nekem is így lesz jó. De akkor ne csak mondd, hanem csináld is.
  • Bucser
    Erre meg aztán fokozottan igaz az előző HSZ-em... Gratulálok a beszűkült csőlátásodhoz és hogy nem vagy képes látni a világban csak nézni. Grat Hozzá...
    Na csá...
  • I.C.ram
    pff... fejezd már be ezt a hülyeséget... szűklátókörű így meg úgy... azt se tudod, mit beszélsz.
  • Bucser
    ROTFL:D

NA innentpl nem fogom egy Hsz-edet sem komolyan venni:) ne magadból indulj ki:) az egész wikipedia hülyes őt a rohadt japánok csak büszkeségi kérdésből tagadják le hogy a franciáktól vették át és nem az angolból:D Grat:D csak így tovább:)

Ennyire nehéz elismerni, hogy nem neked van igazad??
  • I.C.ram
    Még mindig nem tudom felfogni, hogy jöhet be bárkinek is az egérfejű fehér oroszlán, a többi enyhén idiótán megrajzolt kompániájával eyütt. Kicsit mintha debileknek csinálták volna.
  • I.C.ram
    Hát igen a büszkeség miatt sok mindent letagad az ember...
  • Sadun Tryst
    az is mint a fenti kép, nem az igénytelenség miatt van, hanem a poén miatt :)
    ed alapban ilyen fura formájú gyerek.
    a sorozatban soxor nem tudják eldönteni, h fiú vagy lány :D
  • Dying Soul
    Ed nagyon nagy arc :D
  • RelakSfromhome
    Mondjuk Ed-et kicsit idétlenre rajzolták. A fenti hagymás képen csak néha olyan a szerepló. Ed viszont csak néha néz ki helyes kislánynak...
  • Sadun Tryst
    hát igen. az tényleg egy nagyon jó film. ami bemutatja, h milyen is lehet egy anime, ha fektetnek bele energiát és elég pénzt. és szerintem a sorozat sem gyengébb. :)
    azt csak annyival lehet lehúzni a filmhez képest, h a garfika gyengébb a kisebb pénzforrás miatt.

ja és azt külön kiemelnés, sajnos sokszor egy remek sorozatnak az a legnagyobb hátránya, hogy nem tudtak elég pénzt fektetni bele, így mindig az animáció járja meg... :(
  • CattiBrie
  • RelakSfromhome
    Ja. Még mindig a Cowboy Bebop-ot hoznám fel példának, annak az egész estés filmje tetszett :)
  • RelakSfromhome
    Azt a szmájlt személyes átadásra is kérném! Köszönöm! :)
  • Sadun Tryst
    flin vagy flint, ezen erősen elgondolkodtam :D
    na mind1. a fő probléma az, h míg az animéknél csak alig 1-2 igénytelenebb alkotás (amik minden szempotnból rosszak, karakterek, megrajzolás, történet, anim, stb), addig az általatok oly nagyra tartott flintstones + társai alapban olyanok. jó persze ezek 6+ korosztálynak készült, míg nagyon sok anime akár 16+ -os, és nem a szexuális tartalom, hanem a téma és a naturalizmus miatt. (véres, elgondolkodtató, stb, stb, olyan mint egy rendes film, csak rajzolva)
  • CattiBrie

Egyébként meg TM, (C) meg (R)-t használd wörbe, aott asszem auto átírja ha úgy van beállítva.
    De, megértetted, szal erről ennyit. :D
  • RelakSfromhome
    Nemtom, de szvsz a Flintstones (igen, flint mint kovakő!) két kép/mozdulat volt (azaz minden fázis két képkockán szerepelt egymás után), az animékben meg sokszor anyira szögletes a mozgás, hogy akár a 3 képkockát is megkísérelném. Persze, 1 kép/fázis is előfordul, ezt aláírom.
  • RelakSfromhome
    De ott is van, hogy ki csinálta :P Ellenőrizheted!

Egyébként meg ™ © ®
  • Sadun Tryst
    előszőr. de amit mi láttunk anno cartoon networkon meg erre arra, azok nem 60as készítésű jetsonok voltak. én úgy tudom.
  • Bucser
    Jetsonnt is 63-64-ben készült először.
  • Sadun Tryst
    flinstones + a többire csak azt tudom mondani, h a sok nagyorrú x lábú tényleg biztos nagyon szép volt. ugyan abban az időben a japán anime már szebben volt megrajzolva, mint a flinstones és a többi. sőt a flinstones és a jetsons animációja kimondottan gyenge volt a kis mozgáskultúra és gyenge mozgásanimáció miatt. (kevés képből állt össze egy mozdulat)
    a keleti társaik mint mondtam, már ekkor sokkal fejletebbek voltak, s erre a legjobb példa talán az akira anime. talán még manapság sem készült annál kidolgozottabb anime... egyedül a karaktereken látszik, h régi a design...

és ahogy bucser leírta a wikipedia idézetet. NÉZZ utána a dolognak, mielőtt valamit kőkeményen kijelentesz.
  • CattiBrie
    ejnye

Pedig TM, (C) meg (R)! :)
  • RelakSfromhome
    forum.unrealgames.hu

Ha valaki szereti az ut muvikat, ne lepődjön meg, ha majd egyszer egy stáblista jaccuccappázni fog
  • KILROY
    mutamán
  • RelakSfromhome
    Elloptam a "fordítást" az első (vagy akarhanyadik) post-ból :) (unrealgames.hu-n kérték :D)
  • Bucser
    Egyébként témát lezártnak tekintem szűklátókörűség ellen nem lehet mit tenni:)

Nem is offolok itt tovább:)
  • Bucser
    pls:) check Wikipedia először:)

Csak egy részlet belőle:)

"The Japanese term for animation is アニメーション (animēshon, pronounced: /ɑnimɛːʃɔn/), written in katakana. It is a direct transliteration and reborrowed loanword of the English term "animation." The Japanese term is abbreviated as アニメ (anime, pronounced: /ɑnimɛ/ ). Both the original and abbreviated forms are valid and interchangeable in Japanese, but as could be expected the abbreviated form is more commonly used. The term is a broad one, and does not specify an animation's nation of origin or style.

[edit]
    Pronunciation
    Some theorize the word comes from the French animé ("animated") or "les dessins animés" (animated drawings) and pronounce it as "ah nee MAY", though the Japanese themselves deny this theory."

Úgyhogy a szó francia eredetét a japánok is tagadják úgyhogy godold újra:D
  • CattiBrie
    Jáccuccappa ririkkarirolla
    Diktarilrilla tictandulla
    Ripidapidella ruppadirupira
    Kurigangukke kirigangu

:):)
  • vafeN
    Nem tom mi ez de kurva jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó
  • CattiBrie
    de ahhoz képest... :)
  • I.C.ram
    Ezerszer jobban megvolt rajzolva egy Flinstones vagy egy Scooby Doo (bár ezt utóbbi nem szeretem), de még egy Jetsons is jobb volt.

Kimba először azthittem, hogy valami 90es évek elejei Z-kategóriás szar francia/japán borzalom.
  • I.C.ram
    Utolsó rész nem neked szólt Tryst.

akinek szólt, az tudja, szerintem :P