2114
  • Bobber
    :)))))
  • Son Ice
    Hát nem az eredeti, de láccik a virág legalább. :)

A hagymát Cattitől vettem kölcsön.
  • KILROY
    ez a csaj mást sem csinál csak énekel csukott szemmel?
  • Pharaoh
    Ez egész rajz torz, nem lehetett azt az egy hajcsattot nem torzítani, ez let belőle.
  • CattiBrie
    csillagvirág :):)
  • Ottto
    Már a winampból is ez szól :DDD
  • snakekiller
    Nem, a flash torzít:

• nf1
    Szóval akkor a virág a zsidó?
  • snakekiller
    Az nem Dávid-csillag, hanem egy virág, de mindegy.
  • csanee
    közben pedig hagymát forgat a kezében
  • snakekiller
    Az nem Dávid-csillag, hanem egy virág, de mindegy.
  • Láma!
    te sirsz, hogy mindenhol baszogatnak!
    talán ha nem hergelnéd öket, és nem keresnéd a bajt, akkor ök is hagynának. FEJEZD BE!
  • CattiBrie
    aki finnül énekel
  • via_mala
    biztosan neked van igazad, rengeteg japán zsidó rohangál a világban, de mindegy
  • CattiBrie
    Nálam a remix nyomul.
  • KnightRider

Nem lehet abbahagyni! Már a dallamát fütyülöm az utcán!!!
  • nf1
    tudod vannak vallások, ezeknek a vallásoknak vannak jelképei (keresztényeknek a kereszt, zsidóknak a dávid-csillag stb...) és általában ezeket a jelképeket csak azok viselik akik annak a vallásnak a tagjai vagyis a lány valószínűleg zsidó.
  • Barney Tech
    :D
  • DEXTER92
    megint az értelem sugárzik?
  • CattiBrie
    lól
  • CattiBrie
    főleg a fejemben :D
  • CattiBrie
    Én nálam folyamatosan megy :)
  • CattiBrie
    Válasz 'taj' üzenetére (#546)
  • Son Ice
    Bocsánat, hogy teleszpemmelem a topikot és el is térek a tárgytól, de ezt most találtam, és gondoltam megosztom veletek:

A Tanabata (Star Festival - Csillagünnep /Július 8/) eredetileg Kínából érkezett Japánba. A mítosz szerint a lány Orihime (a Vega csillag) és a fiú Kengyu (az Altair csillag) szerelmesek lettek. Vega a ruhaszövés mestere volt, Altair pedig tehénpásztorkodott. Azonban egy isten megirigyelte a boldogságuk - vagy csak dühítette, hogy elhanyagolják a munkájukat - ezért örökre elválasztotta őket egy folyóval. Ez az Ama no kawa (szó szerint a Mennyei Folyó) vagyis a tejút. Egy évben egyszer találkozhatnak, július hetedikén. Akkoriban a hetes szerencseszámnak számított. Viszont ha esik az eső, a folyó megárad, és megakadályozza a találkozót...
    A régiek hite szerint amikor Vega és altair a találkozó után visszatérnek az égbe, magukkal viszik az emberek bűneit is. Ezért friss bambuszágakra színes papírokat (tanzuku) akasztottak a kívánságaikkal. Ezeket aztán vagy bedobták a folyóba, vagy elvitték a templomba, ahol elégették őket. Öt színű: piros, kék, fehér, fekete és sárga papír kerül egy bambuszágra.
  • Son Ice
    Jácuccappás jó reggelt!

Egy kis infó a fent látható "kislány"-ról (igaz, csak angolul:

Name: Inoue Orihime

One of Ichigo's classmates who has a very big crush on him, but is afraid to act on it. She lost her brother in a car accident many years ago, and he came back as a hollow to eat her soul. Just before he did it, he realized that this would not make her happy and that what he was doing was wrong and so he "cleansed himself" by making himself dissapear. After being in contact with Ichigo's shinigami form, her spiritual power was awakened.
  • Son Ice
    1. Mert ha nyitva lenne a szeme, akkor ugyebár néha pislognia is kéne, és akkor nem csak 4 képkockából állna az animáció.
    2. Biztos csípi a szemét a hagyma.
  • via_mala
    mosolyog
  • Barney Tech
    me.
  • Dynamic
    Én csak aztat szeretném megkérdezni, hogy az animekban miért beszélnek csukott szemmel, mint ez is itt fönt.
    Köszönöm.
  • Barney Tech
    Ja jó:D
    Amugy csak hülyültem unatkozok naon.
  • Son Ice
    "Ki, én?"
    Tajnak szólt, de te is itt vagy... ez is lényeg :)

"Mit?"
    A remixet benyomni.

A hozzászólásom jobb alsó sarkában látható, hogy kinek válaszoltam. Most pl neked. :)
  • Barney Tech
    Mit?
  • Son Ice
    Ezt nem kellett volna... most ezt fogom hallgatni egész éjjel. :D
  • Barney Tech
    Ki, én?
  • Son Ice
    A lényeg, hogy itt vagy te is. :)
  • Barney Tech
    8már régebben belinkelték.
  • CattiBrie
    Lécives, tessék viselkedni...