2114
-
#677 Szerintem egy animeből szedte valaki a fent látható gifet és ez volt az első zene amithozzátalált magyarul nem biztos hogy van hivatalosan ois összekötetés a hagymaforgato lány és az énekes közt a pasiról meg azért találhatot képet mert ugye egy pasi is hüög a dal közben -
#676 -
#675 CsákNorisz ezt végignéze. Kétszer! -
#674 Nem érteni, mit kutykurutty? :D
A Tök alsóban volt egy ilyesmi párbeszéd ^^ -
#673 mystic take -
KILROY #672 jáccuccáppá 4ever -
#671 no. ték! -
#670 Do you mean steak? -
#669 ez a mysTAKE :) -
#668 #666 -
#667 -
#666 Jujj, akkor már benyomom a téket is bocsánat :) -
#665 He? -
#664 Yap tsoop tsup paree xxxx taree Laa,
la lick taree ree lan tits tan doo.
La leepeetapeeda laa roop padee roopeeran kooreegan cook kay-ya keereekangoo.
Ah rap tsup tsa! Ya reebeedabeedee larabarits taun tee laa day lan do!
Abareepataa paree paree pareebee reebeereebeereess tan day lan do!
Yabareelass day la day la do ayaba daba daba dooba dooba doob ya boob
Paris dan day las day lan do badaca daca daca doo doo day aa do! -
#663 :) Helyes. :) -
#662 Télleg???
Vov! :) -
#661 A fejléc frissítése után a link a fejlécben lévő képre kattintással érhető el. -
#660 Felhívom minden kedves rajongó figyelmét, hogy létezik http://loituma.uw.hu/index.html weboldal, ahol fent van az összes eddig összeszedett kép és hanganyag. Innan le lehet tölteni, meg lehet nyitni. Illetve, ha ezután is érkezik egyéb formátum vagy bármi, akkor felkeülhet oda. Hogy minden meglegyen egy helyen.
Jó szórakozást! -
#659 Így is van, Írtam Timónak hogy van rajongótáboruk kishazánkban is nem csak az oroszoknál :) -
#658 Télleg. Hasonlít. :):) -
#657 Szerintem ő van megrajzolva, mert neki is csukva van a szeme. :) -
Anita
-
#655 Timo Väänänen a skac neve és "plays kantele as a featured musician in the Disney movie The Lion, The Witch and the Wardrobe based on the Narnia books of C.S. Lewis." -
#654 "Anita Lehtola" -ra keresve meg pl a srácról ad képet a http://timo.maanite.fi/levyt.html oldalon -
#653 Jé, az télleg az énekes leányzó.
De ő van fent megrajzolva??? -
#652 jóreggelt fanatikusok :) Rákerestem, kinyomoztam. A vörös tündér neve Anita Lehtola-Tollin. Gugli csak kettő kicsi képet talált. Nyomozok tovább, hátha lelek még valami bikinis teljes alakos hatalmas méretű háttérképet -
#651 lál -
#650 Na el a csajomtol. Én már elöbb lestoppoltam. De ha van képed akkor elküldhetnéd róla -
#649 márminthogy az eredeti videóban! Mégmielőtt megkapom hogy ez csak egy rajz -
#648 :)
Esetleg valaki egy magyar fordítást tudna generálni az angol szövegből? (valahol az elős 2 oldalon láttam)
Keresgéltem a neten vajon ki az a szép vöröshajú néni ;) de sajna nem leltem. Rajonganék pedig -
#647 Esküszöm fél órája halgatom de mintha mindíg más lenne -
#646 az originál számért IDEKATT csak guglézni kellett érte.
Nagyon addiktív! :) -
#645 Ezt el lehet valyon fejből énekelni? -
#644 a wav sem tökéletes -
#643 :):):) -
#642 ez naon yo!
és még csak most vettem észre...
:DDD -
#641 Majd felpakolom a saját tárhelyre mindet ok? Akkor majd kéretik javítani... Majd szólok. -
#640 legalábsi szerintem a kommetnemben semmi kötexés nem volt, inkább segítség -
#639 csak mondom
először én is aszittem h az, mer nem figyeltem -
#638 jóvanna.