Loituma
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem kéne minden szarér' kötözködni ^^
Egyébként mi a f*sznak megjelölni?
12 évesen benéztem a lábaim közé, és láttam a tökömet bázze. Szal mindenki látott már ilyet :/
• Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! • • Muszáj csak azért menni, mert van merre? •
(feliraton gondolkoztatok már ? 😄)
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
• Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! • • Muszáj csak azért menni, mert van merre? •
Aludj rá egyet!
Itt most elnézést kérnék, de nem mondtam/írtam semmi rosszat, így nincs miért. Tehát ez a rész "üresen" marad.
[/spam]™
?
különben is, hogy lehetnék ribi, amikor egy mûbroki lelki válságot okoz 😄
azt nem tom, hogy változna a helyzet, ha te egy 18+ os képet csinálsz, majd belinkeled és oda írod, hogy 18+, utána viszont már "nem nézheted meg" többet 😄 .D
[/spam]™
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Fõleg, emrt szerintem egy rossz szavam nem volt midneeddig hosszád/rólad, ellenben te sértegetsz, de csúnyán
[/spam]™
ja meg gondolom, hogy továbbra is fog születni jópár nem épelméjû alkotás (ami nem baj!), és elõre szerettem volna kérni, hogy azé' jelölve legyenek <#idiota>#idiota>
[/spam]™
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
csak azért mert én csináltam 😛PPP
(jó a flashért 1kis dicsõség Shadow_THHnak is jár)
Qrva jó lett ez a tripla hagymás verzsön. ;D
A kínai maffia figyel téged! (-_-(-_-(-_-)-_-)-_-)
[/spam]™
Masodszor hogy a francba jelöljem, ha nem tudok szerkeszteni.
Harmadszor mi a francot jelöljek rajta? Azt az egy szerencsetlen mübrokit? Azok a gyerekek több igazit lattak, mint müt es nemhiszem, hogy az fogja megrontani öket.
Szoval hagyjuk az ilyen mübalhekat, mert meg azt hiszem, hogy egy fontoskodo hülye picsa vagy.
I'm a barbie girl, in the barbie world
Life in plastic, it's fantastic!
you can brush my hair, undress me everywhere
Imagination, life is your creation
[/spam]™
Jáccuccappa ririkkarirolla
Diktarilrilla tictandulla
Ripidapidella ruppadirupira
Kurigangukkaja kirigangu
Háráccáccá hjáripidápidilla
Bárictandillán dénlándó
Ábárippáttá párippáribáribi
Ribiribiriszten dénlándó
Jábárinlászdinlán déjáló
Várává rávárává rávádává duvjavúm
Berizdenlinláz dénlándó
Bádákádágádágádúdú déjádó