31
-
Skyline #31 Megcsodáltam szerintem 9/10...Nállam a horrorok top10-ébe bennevan a játék/film adaptációk között pedig az abszolút első!
Aki a játékkal játszott és bejött nézze meg nem fog csalódni!
-
#30 Annyira beteg ez a játék, hogy az már jó!
Ráadásul eszméletlen lelki dolgokról szól, kíváncsi vagyok ezek a filmben mennyire jönnek át. -
#29 A Doom film nekem tetszett. Lehetett volna jobb is, de nem volt rossz ;-)
IDKFKA meg IDDQD rulez :-D -
winnie #28 jóvanna, de akkor is:) -
#27 Mondom "alig"... a 8/10 és a 9/10 dötnő többségben van :P
-
winnie #26 keress és taLÁLSZ.
Awful, awful film., 23 April 2006
1/10
Author: jason-gates from Manchester, England
I wanted to leave the cinema but a big guy was blocking the row..., 24 April 2006
1/10
Author: andy-hall-1 from United Kingdom
Never played the game, wish I never saw the movie., 26 April 2006
1/10
Author: richg69 from United States
Two hours you won't get back, 25 April 2006
1/10
Author: jeffrey-kleim from United States
stb:) -
#25 Az IMDB-n szinte alig találni olyan hozzászólást, amiben a filmet elmarasztalták volna. A Doom-mal való összehasonlítás nevetséges, arról mindenki tudta hogy kreténség. Ez a film - ha a játék sorozatot követi - a nyomasztó atmoszféráról és a kissé zavaros, ámde semmiképpen sem értelmetlen és semmitmondó sztoriról fog szólni. -
#24 "és még csak nem is Angelina Jolie idomaira húzogatja... a zsebéből a mozijegyre való gyűrött ezrest"
lááál :D -
M0rph3u5 #23 ...jaja, vagy Demon Hill, vagy Terence Hill, vagy Benny Hill... :D -
Venom1986 #22 Szexik a nővérkék a 4-ik plakáton
Amúgy szerintem is a Silent Hill cím passzol hozzá a lejobban.Bár a Cypress Hill se lenne kutya -
spydee #21 magában mindenki úgyis lefordítja csendes dombra...akkor mondjuk is ki!
egyébként ha jol olvasom akkor a filmnek az ALCÍME a halott város..tehát a film címe: Silent Hill - Halott Város!
így jobban hangzik. -
winnie #20 meghagyták, csak kapott egy alcímet. (a tükörfordítás pedig a legtöbbször nem célravezető) -
#19 miért? Portlandet is Kikötőföldnek fordítják majd legközelebb. -
silentb #18 A címét meg igazán meghagyhatták volna úgy ahogy van...... -
silentb #17 Én végignyomtam mind a 4 részét a játéknak pedig nem vagyok horrorfilmrajongó.Szerintem brutál jó éppen ezért elmegyek és megnézem a filmet a moziban.A kritikusok meg azért vannak hogy kritizáljanak ez a dolguk majd én eldöntöm hogy tetszik-e nekem a film vagy nem.Nem igazán hat meg a véleményük -
kandeláber #16 Sean Bean filmjeinél inkább A gyűrűk urát, meg A nemzet aranyát soroltam volna fel. -
Julezz #15 Helységnevet hülyeség lefordítani magyarra szerintem. Silent Hill, szerintem ez így a legparásabb... -
M0rph3u5 #14 én a 2.kal jácottam, nagggyon zsír volt, aztán kicsit unalmas. De a helyszínek+karakterek kegyetlen jók!!! -
#13 Biztos jó film. PC-re meg várom az 5. részt! -
sbela #12 Szerintem a "Csöndes domb" a benne lévő mély hangokkal nagyon paszolna -
Librarian #11 Néma Hegy... hmm? Szerintem ez jól hangzik. De a Silent Hill-t hagynám én is. Nem adnék magyar címet. De akkor már tényleg inkább Élő Város! Remélem tényleg jó lesz! Imádom a játékokat is, nagyon parásak! -
blakshep #10 a nővérkés plakát elég zorall -
#9 A játék első része eszméletlen jó volt annó. Csak annyi a gáz hogy a játék ezen sztorijában egy férfi a fő szereplő. -
#8 Persze ha marad az eredeti az se rossz. Az Mberek nagyrészének azért terjed idáig az ánglius tudása, főleg azoké, akik a filmre beülnek. -
#7 A csendes domb, se rossz.
Pláne, hogy a Csendes Don c. Solohov regényre hajaz, már aki emléxik még ilyesmire ugye.;)
-
Skyline #6 A kritikusok véleményére adni egy horrorfilm esetében kb értelmetlen...:)
Amúgy az eddigi legjobb játékadaptáció szerintem (basszus végre azt látom a filmben amit a játékban!) ütve a gagyi tombraidert és resident evilt meg az egyéb tucatszarokat.
Aki játszott a silent hillel midnenképp nézze meg a film fasza! -
dezsiszabi #5 az hülyén hangzik szerintem -
zidder #4 Hogy miért kell mindig átnevezni a filmeket? a Csendes Hegy elnevezés miért nem jó? -
Inquisitor #3 "... a magyar keresztségben a "Halott város" alcímet kapta."
Pedig az "Élő Város" jobb lenne, közelebb áll a történethez, meg ilyesztőbb is ;) -
#2 Ket napja lattam a filmet, es nagyon bejott. Sajnos a jatekkal nem jatszottam, igy nem tudom mennyi koze van hozza, de mint onnallo film, elsoosztalyu! 9/10.
Bar nem mindenki gondolta igy, mert egy nagydarab fekete maca ket szekkel mellettem szepen csendben vegigaludta az egesz filmet... :P -
#1 a nézők véleménye szerint a film jó. a kritikusok véleményét meg mindíg csak csak a film megtekintése után szabad elolvasni:)