64
Film készül a sorozatból.
  • Cat #24
    ez a kezdetek, még élni fog Jack felesége is, ezért Sherrynek muszáj ott lennie.
  • mukika
    a sorozatban mindenhová eljutnak fél órán belül... :P

#12: én is így csinálom, de már nem nagyon bírom... de most van más egyenlőre amivel lefoglalom magam.

#22: más tészta, bár az sem lenne rossz. :)

ja és Sherry Palmernek nem örülök. nagy kő esett le a szívemről amikor végleg eltávozott a sorozatból.
  • Kanál
    csinalnanak inkabb a prison breakbol ^^
  • _Vegeta_
    Jo-jo persze.. oké oké. Igen valoban, en csak irnonikusan emlitettem meg a dolgot. Megaztan pihenés ide-oda egy 24oras 24 eleg megterhelo tud lenni. ;)

#20: En aztmondanam, h mindenki probalja ki legalabb egyszer, Ngem nagyon megfogott a realtime dolog. Marmint Real Realtime. ;)
  • Cat #20
    nem, de azt a másodiknál csináltam, hogy csomo részt akkor néztem meg, mint amikor a sorozatban volt. Ez persze jellemzően az esti, hajnali részekre volt igaz, mivel amúgy is akkor nézek filmeket. Nem direkt, de érdekes élmény :)
  • mrzed001
    Szinte orulok amikor szunetel egy-egy sorozat mert pihenhet az mber. :))
    Nekem meg pont a sorozatnézés a pihenés, ergo ha pihen egy sorozat én nem tudok pihenni rajta :]
  • _Vegeta_
    #4: Azert egy scifi teljesen mas kategoria, ott siman ki lehet tagitani egy resznyi sztorit egy film hosszusagura, de a 24 24orajat 2oraba? hmm eleg ostobasagnak hangzik. Ha viszont 2oras 24?? :D lesz az meg még gyíkabb. :)
    Akkor legyen a neve mondjuk 2. :P

#7: "Vagy legyen egy 2 órás realtime tússzaszabadítómozi:D"
    Ez nem is rossz 5let, ebben tenyleg van racio. ;)

#12: 1nap/1szezont nem probaltad? :D Vsz 24et csak ugy erdemes nezni, a vegere te is ugy nezel ki mint kiefer s. :D

#15: Ezeknel azert lenyegesen tobb van. ;) Szinte orulok amikor szunetel egy-egy sorozat mert pihenhet az mber. :))
  • Gabe18
    Hát én nem tudom,de ez a real-time dolog nekem valahog a sorozatból se jön le nagyon.Még az első 4 évadban igen,mert azok egyszerre néztem pár napban egy évadot.
    De most az 5. évadban,hogy egy hetet kell várni egy új részre,már arra se nagyon emlékszek mi volt az elején,nem hogy még az az érzés meglegyen hogy ami történt az első részben az valójában "ennek a napnak" reggelén történt.
    Amugy szerintem lehet jó a film,de kitalálhattak volna hozzá egy teljessen új történetet azért.
  • Cat #16
    http://www.youtube.com/watch?v=DEFtatwP9Ic&search=24
  • Cat #15
    tul sok jó sorozat van ahhoz, hogy ennyi időt elbasszak egyre. Most néztem végig a romát, aztán jön a house 2. sorozata, majd a 24 5. széria, és itt van a gilmore girls újabb szezonja...
  • mrzed001
    Én pedig megnézem hetente, aztán ha még nem jön magyaron asszonnyal megnézem előről feliratosan, majd ha jön magyarul is :)
  • Csacsi
    Én is hasonlóan csinálaom azzal a különbséggel, hogy megnézem részenként minden héten, majd az utolsó rész utáni héten megnézem mégegyszer egyben :D
  • Cat #12
    én ezért csinálom azt, hogy letöltöttem az eddigi összeset, és majd a 23 táján kezdem el nézni ;)
    sorozatnéző tapasztalatom szerint egy hét alatt jobb egy szezont kivégezni, mint hetente várni és reménykedni.
  • mrzed001
    aha, tűkön ülök hogy holnap legyen végre és nézhessem a legújabb részt :))
    Hol jársz a sorozatban?
    5.évadnál?
    Azt már most tudják,hogy nem real-time lesz.
  • mrzed001
    A 2 óra sajna nagyon beszűkítené a mozgásterüket, végülis 2 óra alatt hova juthatsz el (csúcsidőben déli-keleti :p)?
    Inkább a szereplőkre leszek kíváncsi, Pres. Palmer is lesz benne (azt rebesgetik)
  • Bucser
    NEm tudom a 24 egyik legnagyobb erénye hogy sokszor egy egy fontosabb eseményre egy másik fontos történés miatt csak utalás történik később a filmben. A szereplők és események szerint fontossági sorrend van.. ha most nem lesz a keret akkor egy szanaszéjjel vágott antiterrorista mozi lesz ez is szerintem..:(

Vagy legyen egy 2 órás realtime tússzaszabadítómozi:D
  • mrzed001
    Lényegében az egy széria, egy 24 órán át tartó film 24 részre vágva (minőségre is!)
  • Sanyix
    Filmnek csak akkor jó, ha az 24 órás :D
  • mrzed001
    A Star Trekről is ezt gondolták annakidelyén. Aztán kijött az 1 (The Motion Picture) és hatalmas siker lett a rajongók között :))
  • _Vegeta_
    Szerintem hulyeseg ebbol filmet csinalni. Marmint biztos megeri majd a keszitoknek, de a nezoknek igen? A 24 sorozatra jo, nem filmnek valo szvsz.
  • Csacsi
    Elég érdekes az oldal, meg a film ötlete is. Remélem nem szúrják el. Az oldalonmeg működhetnének a menük :D
    Keifer a 24 mozifilmről
    Írta: InGen
    A 24 mozifilm tulajdonképpen a klasszikus 24 órás nap 2 órás feldolgozása lesz . Ezzel együtt jár az is, hogy a film nem realtime -ban játszódik, s ez az első alkalom, hogy a 24 elrugaszkodik ettől. Maguk a karakterek egytől egyig visszaköszönnek a TV showból, ezzel tehát nem lesz gond, az idő-problémán pedig már dolgoznak az írók. Ettől eltekintve viszont a real-time megszűnésével egy csomó akadály is elhárult a brigád elől, így az írók számára a határ szinte a csillagos ég.

http://24hours.hu/