24 - The movie

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mrzed001
Én pedig megnézem hetente, aztán ha még nem jön magyaron asszonnyal megnézem elõrõl feliratosan, majd ha jön magyarul is 😊

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Csacsi
Én is hasonlóan csinálaom azzal a különbséggel, hogy megnézem részenként minden héten, majd az utolsó rész utáni héten megnézem mégegyszer egyben 😄

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

én ezért csinálom azt, hogy letöltöttem az eddigi összeset, és majd a 23 táján kezdem el nézni 😉
sorozatnézõ tapasztalatom szerint egy hét alatt jobb egy szezont kivégezni, mint hetente várni és reménykedni.

mrzed001
aha, tûkön ülök hogy holnap legyen végre és nézhessem a legújabb részt 😊)

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Törölt felhasználó
Hol jársz a sorozatban?
5.évadnál?
Törölt felhasználó
Azt már most tudják,hogy nem real-time lesz.
mrzed001
A 2 óra sajna nagyon beszûkítené a mozgásterüket, végülis 2 óra alatt hova juthatsz el (csúcsidõben déli-keleti :p)?
Inkább a szereplõkre leszek kíváncsi, Pres. Palmer is lesz benne (azt rebesgetik)

Bucser
NEm tudom a 24 egyik legnagyobb erénye hogy sokszor egy egy fontosabb eseményre egy másik fontos történés miatt csak utalás történik késõbb a filmben. A szereplõk és események szerint fontossági sorrend van.. ha most nem lesz a keret akkor egy szanaszéjjel vágott antiterrorista mozi lesz ez is szerintem..😞

Vagy legyen egy 2 órás realtime tússzaszabadítómozi😄

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

mrzed001
Lényegében az egy széria, egy 24 órán át tartó film 24 részre vágva (minõségre is!)

Sanyix
Filmnek csak akkor jó, ha az 24 órás 😄

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

mrzed001
A Star Trekrõl is ezt gondolták annakidelyén. Aztán kijött az 1 (The Motion Picture) és hatalmas siker lett a rajongók között 😊)

Szerintem hulyeseg ebbol filmet csinalni. Marmint biztos megeri majd a keszitoknek, de a nezoknek igen? A 24 sorozatra jo, nem filmnek valo szvsz.

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Csacsi
Elég érdekes az oldal, meg a film ötlete is. Remélem nem szúrják el. Az oldalonmeg mûködhetnének a menük 😄

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Törölt felhasználó
Keifer a 24 mozifilmrõl
Írta: InGen
A 24 mozifilm tulajdonképpen a klasszikus 24 órás nap 2 órás feldolgozása lesz . Ezzel együtt jár az is, hogy a film nem realtime -ban játszódik, s ez az elsõ alkalom, hogy a 24 elrugaszkodik ettõl. Maguk a karakterek egytõl egyig visszaköszönnek a TV showból, ezzel tehát nem lesz gond, az idõ-problémán pedig már dolgoznak az írók. Ettõl eltekintve viszont a real-time megszûnésével egy csomó akadály is elhárult a brigád elõl, így az írók számára a határ szinte a csillagos ég.
http://24hours.hu/
http://24hours.hu/
← ElőzőOldal 2 / 2