24 - The movie
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
forrás : Sorozatjunkie
Szerintem jobb lenne most egy nem valós idõbeni 24 mozifilm.
tvfilmbe jó volt az a valós idõs film, de mozba egy jó igazi akciófilm kéne jack-el, és a módszereivel, és hogya sztori is jó legyen, kevés lenne 2 óra, de ha egy napot dolgoza fel, esetleg maga a 24 frachise lezárását akarják, akkor mint egy film, ami több napon át ivel, is lehetne belõle....
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
A lényeg: Mark Bomback hivatalosan is megkapta a megbízatást a stúdiótól, hogy év végéig megírja a film forgatókönyvének legújabb változatát. A Fox és az Imagine Entertainment 5 rendezõben gondolkozik (Tony Scott nincs közöttük), és 2012. elején a tervek szerint elég gyorsan kiválasztják a megfelelõt, majd expressz tempóban megkezdenék az elõkészítést, hogy áprilisban, mikor Kiefer Sutherland befejezi a Touch címû sorozata munkálatait, elkezdõdhessen a forgatás. Ha nem lenne expressz tempó, akkor egy esetleges Touch 2. évad, ami júliusban már forogna elvileg, eléggé behatárolná a stúdió mozgásterét.
A sztoriról és a szerkezetrõl egyelõre még nincs semmi infó. Ha pedig érdekel valakit, Mark Bomback eddigi forgatókönyvei (mostanában nagyon keresett lett): Godsend – A teremtés klinikája, Die Hard 4.0 – Legdrágább az életed, Szex telefonhívásra, A Boszorkány-hegy, Száguldó bomba, plusz õ írta Bryan Singer új filmjét, a Jack the Giant Killer-t, az új Emlékmást (Total Recall), illetve legutóbbi munkája a második Farkas Rozsomák-mozifilm (The Wolverine) szkriptjének átírása volt.
Forrás : sorozatjunkie.hu
filmbuzi.hu
or... D-A-M-I-T-!-!-! <#vigyor3>#vigyor3>
There are HEROES... ...There are SUPERHEROES... ...And there is....
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Mostanában nagy a csend a 24 movie körül.
írta: winnie
mikor: 2006. június 9. 7:58 | 2 komment
Elõször is ugye már csak 10 nap és indul a Cool Tv-n, picit késõn (negyed éjfél), de sebaj. Aki még nem ismeri a 24-et, az vigyázzon vele, mert, mint a drog. Ragad. Vagy ilyesmi. Mindenesetre végre beszúrhatom azt a képet, ami mutatja, hogy mekkora kegyetlen reklámkampányt csapott a tévé a sorozatnak. A szken a múlt hét hétfõi Blikkbõl van (itt látható a nagyobb kép). (Köszönet érte DewRee-nak!)
A másik hír pedig az, hogy ugye lesz 24-film. Ez tuti. Pont. Vagy nem, de ha lesz, akkor a filmet jövõ nyáron, a 6. és 7. évad között fogják forgatni. A FOX már leszerzõdött a két készítõvel Joel Surnow-val és Robert Cochran-nel és a showrunner-rel (na, valaki tudja, hogy ki az?) Howard Gordon-nal (jegyezzük meg a nevet, mert õ legfõbb felelõs most a sorozatért). Elõbbi kettõ írja majd a forgatókönyvet, míg utóbbi agyal a sztorin és persze Kiefer Sutherland bejelentette, hogy érdekli a film, szóval nagy valószínûséggel õ fogja fõszerepelni.
Viszont a "vagy nem" kitétel kérdõjele csak februárban fog eltûnni, amikor is a kész szkriptre rábólintanak a FOX fejesei, sõt a film elkészítését a 6. évad elsõ részeinek a nézettségéhez is kötötték, szóval még nem lehet biztosra mennni, túl sok filmes tervet láttunk már elhalni.
Viszont, ami érdekes, hogy a tervek szerint a film lehet, hogy dobni fogja a real time formát és egy"mezei" akciófilm lesz és végre legalább elléphet a sztori Amerikából, mert real time egy óceán fölötti repülõút annyira nem lenne érdekes. Ugyancsak terv, hogy a film, bár a 6. évad történései után veszi fel a fonalat, annyira nem fog ragaszkodni a 24-mitológiához,az elõzõ részek ismerete nélkül is élvezhetõ lesz.
sorozatjunkie
Mitõl is lehet ez ? <#eplus2>#eplus2>
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
írta: Human Insect
mikor: 2006. május 6. 17:29
Nem elég, hogy a pletyka megerõsítésre került, tehát lesz 24 film, de még annak is örülhetünk, hogy nem az ötször megmentett, minden fontos ott történik Los Angelesben fog játszódni.
Persze még nincs semmiféle dátum, hogy mikor kezdik a forgatást, mikor mutatják be a filmet a tervek szerint vagy ilyesmi. Amúgy Jonathan Ross (ki a fene az mi) BBC One-on levõ showjában fedte fel az infót Sutherland.
Sutherland külön megköszönte az angoloknak, hogy ott az elejétól fogva nagy siker volt a sorozat, míg ugye amerikában az elsõ évad közepén nagyon cancel esélyes volt.
sorozatjunkie
Ha ténleg az 5. évadnál jár a sorozat, honnan lehet letölteni aazokat a részeket ? Kíváncsi lennék hogyan folytatták az 1. évadtól..
http://www.origo.hu/szorakozas/teve/20060424kimbasinger.html
mitagadás tényleg nem volt anno egy 'Lost' volumenû reklámkampánya
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
#12: én is így csinálom, de már nem nagyon bírom... de most van más egyenlõre amivel lefoglalom magam.
#22: más tészta, bár az sem lenne rossz. 😊
ja és Sherry Palmernek nem örülök. nagy kõ esett le a szívemrõl amikor végleg eltávozott a sorozatból.
BUDA > miskolc.
#20: En aztmondanam, h mindenki probalja ki legalabb egyszer, Ngem nagyon megfogott a realtime dolog. Marmint Real Realtime. 😉
Nekem meg pont a sorozatnézés a pihenés, ergo ha pihen egy sorozat én nem tudok pihenni rajta :]
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Akkor legyen a neve mondjuk 2. 😛
#7: "Vagy legyen egy 2 órás realtime tússzaszabadítómozi😄"
Ez nem is rossz 5let, ebben tenyleg van racio. 😉
#12: 1nap/1szezont nem probaltad? 😄 Vsz 24et csak ugy erdemes nezni, a vegere te is ugy nezel ki mint kiefer s. 😄
#15: Ezeknel azert lenyegesen tobb van. 😉 Szinte orulok amikor szunetel egy-egy sorozat mert pihenhet az mber. 😊)
De most az 5. évadban,hogy egy hetet kell várni egy új részre,már arra se nagyon emlékszek mi volt az elején,nem hogy még az az érzés meglegyen hogy ami történt az elsõ részben az valójában "ennek a napnak" reggelén történt.
Amugy szerintem lehet jó a film,de kitalálhattak volna hozzá egy teljessen új történetet azért.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.