810

-
Tibbbor #810 Nem akarok senkit megbántani, de csak annyit kellene beírni a google keresőbe, hogy. "Drakensang magyarítás" és máris kiderülne, hogy évekkel ezelőtt elkészült és ingyen letölthető! Sőt, már a folytatáshoz, a River of Time-hoz is van évek óta. Azzal játszom én is.
És igen, nagyon szigorú, de megszokható szabályrendszeren alapszik a játék. Itt nem lehet "erőből" nyerni. Nagyon oda kell figyelni a szintlépésekre, a specializációra, de a játékélményért megéri. Nem véletlen, hogy sokan többször is végigjátszák. -
Andule #809 Meg lehet tanulni a rendszert folyamataban is de probalkozni kell es figyelni mi miert tortenik. Lehet maradnak rejtett mechanikak amik az asztali rpg alapjan mukodnek es nincsenek elmagyarazva ingame (mint a Blackguardsban az a hulye szorny noveny) de hogy minderrol hol talalsz infot magyarul passz. -
Celebrau #808 Sebet (injury, a játékban wound) akkor kap a karakter, ha egy bizonyos értéknél (amit szintén egy képzettség határoz meg) több hp-t veszít vagy olyan képességet használnak ellene ami direktbe sebet okoz (szúró- és vágófegyverekre vannak ilyenek). -2 büntetés próbákra per seb, max. 4-et visel el, utána eldől és halálosan sérült lesz, amikor már kb. semmit nem tud csinálni, csak vonszolni magát. Gyógyítani lehet sebkötözéssel (képzettség, a próba eredménye határozza meg, hogy hány sebet gyógyít) vagy varázslattal (a módosító határozza meg hogy max. hány sebig hatásos).
A gyorstalpalóm angol. Magyart nem tudok, de ha magyarítás létezik, akkor csak van valahol leírás is.
Andule-nak igaza van. Ez az a fajta játék, amiben ismerni kell a rendszert, különben hamar el fogsz vérezni. Ha ez nem jön be, akkor inkább ne erőltesd.
Utoljára szerkesztette: Celebrau, 2020.04.14. 09:38:56 -
Akkor magyar leírás nincs? Az életerő automatice töltődik.. Vagy mire irtad az injuryt? -
Andule #806 Ez olyan. Vegig. Es ha ez az elso DSA jatekod es mar ennyitol kiver a viz akkor meg most hagyd ott. :) Nem kotozkodes csak tenyleg mondom, hogy ha ez nem jon be akkor a harc utani injury-k vegkepp ki fognak akasztani. -
Ha magyarul van jöhet mert amit irtál egyelőre kínai..
Lehet előbb fog törlödni a game ha ez ilyen.. -
Celebrau #804 A háttérben egy komplett asztali szerepjáték rendszer bújik meg, ami a karakter cselekedeteire dobálja a próbákat.
Ha a Message Log-ot bekapcsolod (kérdőjel bal alul) akkor mutatja, hogy mi történik. Pl: Plant Lore (TaP 10 + bonus 2) Difficulty increased by 4 (CL4/IN9/DE2) succesful: 8 TaP*
A rendszerről tudok küldeni egy gyorstalpalót, ha érdekel. -
Milyen dobás, hol? Még semmit nem tudok mi hol merre -
Celebrau #802 Túl alacsony a karakter vonatkozó képzettsége, amit a DSA elég durván büntet. Nézd meg, hogy mennyit von le a próba dobásakor, annyira legalább fel kell nyomni a képzettséget, különben nem sok esély lesz sikerre. Plusz olyan karakterrel szedj növényt (vagy csinálj bármit) akinek a vonatkozó tulajdonságai is magasabbak. -
Elkezdtem a játékot. A harc számomra egy fos de nem is ez a lényeg. Látom itt is lehet felvenni növényeket. De odamegyek nem veszi fel. Beszéltem egy nővel akitől megtanultam valami növényes cuccot így már interakcióba tudok lépni a növényzettel ,de rövid szedegetés imitáció után azt írja mindig SIKERTELEN. Ugyanez van az állatoknál is.
Valamit még meg kellene tanulni vagy hogy van ez? -
Tibbbor #800 Tudom, hogy közel 6 éve halott ez a topic, de akkor is leírom: immár negyedszer is kedvem támadt újrajátszani ezt a gyöngyszemet! Igaz, kellett kicsit bűvészkedni, hogy elinduljon Win 8.1 alatt, sőt, az azóta már kétszer fejlesztett gépemen időnként jobban szaggat, mint annak idején, de sebaj! Lényeg, hogy ismét Ferdok utcáin kóborolhatok a társaimmal...!
Utoljára szerkesztette: Tibbbor, 2018.02.19. 17:15:21 -
Carmageddon #799 az gáz -
Andrews2007 #798 az alapjáték nálam is néha akad egyébként meg megy ezerrel mégis akad egy Ati HD 4850-el? :) 4magos AMD-vel 4 giga rammal érdekes. De hangulatos játék. Picit a jó öreg Icewind Dalere, Baldurs Gate 1-2 re emlékeztet.
Már kijött egy második kigészitő is a Phileassons Secret vagy mi. :):
A River of Time kiegészitő miért ne lenne ha ha előzmény s 1-2 év múltán már kijött is. :) -
csgj #797 Hali!
Lehet valamit kezdeni az állandó "képszaggatással"? Nem'tom miért nincs vsync opció, de kéne... Ati Catalystban hiába kapcsolom be, nincs hatása. :-S -
mennyire lett rövid? első rész tudom h szép hosszú volt, TRoT kb hány órásra sikeredett? -
TW2 nemsokára megjelenik, a nem legális "próba"verzió már letölthető. -
steweee #794 arcania aliad sacred ?
two worlds 2 már megjelent, vagy már csak napok kérdése. divinity dks sztem pont most lesz jó feljavított engine-el, peccselve a kiegészítőjével. én meg is veszem a játékot -
ratgab #793 Úgy legyen! -
SaGa Jr #792 Vagy simán csak nem merül fel probléma és míg a végére nem érnek a népek addig nem írnak. -
ratgab #791 Risen-t nekem is be kéne már fejeznem végre,
Arcania megvolt, és bőven elég volt egyszer
Fallout NV, hát ezt még én nagyon soká fogom végigvinni
Two Worlds 2 jöhetne már, de még se híre se hanva
Drakensang Trot: lent van, majd már elkezdem
Divinity DKS: Alapjátékot végigvittem és bőven elég volt annyi belőle -
ratgab #790 Nem kell itt megtárgyalni, de a másik fórumon még ennyi élet sincs, mint itt!
Csak abból indulok ki, hogy máskor egy játék megjelenésekor felélénkül a fórum, most meg semmi... -
Was #789 Betettem a sorba:
-befejezem a Risen-t (másodszor)
-Arcania
-Fallout NV
-Two Worlds 2
-Drakensang TROT
-Divinity DKS
Szóval -szerencsére- besűrüsödtek a dolgok. -
SaGa Jr #788 Miért itt kéne megtárgyalni a folytatást (előzményt)?
Amúgy egészen jó lett a RoT, bár kötöttebb, beszabályozottabb (már a társak terén) és kicsit rövidke. -
ratgab #787 Most ennyire játszik mindenki a River of Time-al vagy ennyire nem játszik vele senki? Szokatlan ez a nagy csend... -
ratgab #786 Az nem kiegészítő, hanem önálló játék, de tényleg megjelent (legalábbis virágbolti verzió már van)!
Én ennek most úgy megörültem, hogy el se tudjátok kérdezni! -
kiegeszito ? :D
Nem hinnem azt. -
Andrews2007 #784 No megjelent a River of Time című kiegészítő angolul. -
Was #783 Na tessék: River of Time "újratöltve" -
Fasiszta #782 Most újra elkezdtem játszani a játékkal .Kérdezném a Skilleket érdemes max-ra fel vinni vagy nem? -
Andrews2007 #781 http://rpgames.web4.hu/cikk/drakensang-online-teaser-trailer-es-informaciok
Na már ez is MMORPG lesz. :( Online lesz és MMO-ként fog folytatódni. -
Andrews2007 #780 Üdv. Érdeklődnék hogy milyen más híres RPG-re lehet hasonlítani eme rpg rendszerét és grafikáját stílusát, világát? Oblivion, Baldurs Gate, Jade Empire , Icewind Dale stb?
Úgy tudom jövő év elején jön angolul Európába az első kiegészítője a Rivers of Time. Annak kiegészítője vagy csak DLC-je? pedig most év végén jön de csak németül asszem. Lehet mi megkapjuk majd egyben.
Ha lesz magyarosítás elkezdem talán én is ezt a sorozatot.
Köszi a válaszokat.
-
Was #779 Abban a lengyel kiadásban igen, de nem tudok ennek angol megfelelőjéről.
Ahogy ott a fórumban is írták, az orosz, illetve benelux-államokban megjelenő ROT még idén kiadásra kerül. (én ráadásul október 15-t látok pár helyen)
Ráadásul a Benelux-verzió is már angol hanggal jön.
-
Fasiszta #778 Végre hír a az angol verzióról. -
ratgab #777 Ebben benne lesz a Dark Eye és a River of Time is? -
Was #776 Lengyel barátainknál pedig ilyen is megjelenik:
Drakensang gyűjtői -
Was #775 Jó hírek a River Of Time-mal kapcsolatban - ugyanis én már nem reménykedtem, hogy angolul valaha is megjelenik, de ezek szerint mégis:
dtp fórum
-
A fordításhoz erre a programra lesz szükséged.
http://sourceforge.net/projects/sqlitebrowser/
A többit levélben megbeszéljük.
Az is jó ha csak keveset tudsz fordítani.
Írj a koppim@citromail.hu címre. -
A szöveg 29606 bejegyzésből áll. 3-an fordítjuk mindenki 5000-es részt csinál. Mindegyik bejegyzés változó terjedelmű.
Én csak nemrég kezdtem, heti százra van időm.
A többiek nem tudom mennyit csinálltak, de még nem sok van meg.
Ha tudnál segíteni, akkor írj. -
ratgab #772 Hol tartotok vele egyébként? Milyen terjedelmű szövegről van szó?
Tudok segíteni, de csak akkor mikor van időm (az meg eléggé kiszámíthatatlan, hogy mikor van és mikor nincs)! -
Nincs senki aki segítene?