Drakensang: The Dark Eye
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És igen, nagyon szigorú, de megszokható szabályrendszeren alapszik a játék. Itt nem lehet "erőből" nyerni. Nagyon oda kell figyelni a szintlépésekre, a specializációra, de a játékélményért megéri. Nem véletlen, hogy sokan többször is végigjátszák.
A gyorstalpalóm angol. Magyart nem tudok, de ha magyarítás létezik, akkor csak van valahol leírás is.
Andule-nak igaza van. Ez az a fajta játék, amiben ismerni kell a rendszert, különben hamar el fogsz vérezni. Ha ez nem jön be, akkor inkább ne erőltesd.
Utoljára szerkesztette: Celebrau, 2020.04.14. 09:38:56
Next PC upgrade: 2022
Lehet előbb fog törlödni a game ha ez ilyen..
Ha a Message Log-ot bekapcsolod (kérdőjel bal alul) akkor mutatja, hogy mi történik. Pl: Plant Lore (TaP 10 + bonus 2) Difficulty increased by 4 (CL4/IN9/DE2) succesful: 8 TaP*
A rendszerről tudok küldeni egy gyorstalpalót, ha érdekel.
Valamit még meg kellene tanulni vagy hogy van ez?
Utoljára szerkesztette: Tibbbor, 2018.02.19. 17:15:21
Már kijött egy második kigészitõ is a Phileassons Secret vagy mi. 😊:
A River of Time kiegészitõ miért ne lenne ha ha elõzmény s 1-2 év múltán már kijött is. 😊
Lehet valamit kezdeni az állandó "képszaggatással"? Nem'tom miért nincs vsync opció, de kéne... Ati Catalystban hiába kapcsolom be, nincs hatása. :-S
"The trees move. Do you not see it?"
two worlds 2 már megjelent, vagy már csak napok kérdése. divinity dks sztem pont most lesz jó feljavított engine-el, peccselve a kiegészítõjével. én meg is veszem a játékot
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Arcania megvolt, és bõven elég volt egyszer
Fallout NV, hát ezt még én nagyon soká fogom végigvinni
Two Worlds 2 jöhetne már, de még se híre se hanva
Drakensang Trot: lent van, majd már elkezdem
Divinity DKS: Alapjátékot végigvittem és bõven elég volt annyi belõle
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Csak abból indulok ki, hogy máskor egy játék megjelenésekor felélénkül a fórum, most meg semmi...
-befejezem a Risen-t (másodszor)
-Arcania
-Fallout NV
-Two Worlds 2
-Drakensang TROT
-Divinity DKS
Szóval -szerencsére- besûrüsödtek a dolgok.
Amúgy egészen jó lett a RoT, bár kötöttebb, beszabályozottabb (már a társak terén) és kicsit rövidke.
Én ennek most úgy megörültem, hogy el se tudjátok kérdezni!
Na már ez is MMORPG lesz. 😞 Online lesz és MMO-ként fog folytatódni.
Úgy tudom jövõ év elején jön angolul Európába az elsõ kiegészítõje a Rivers of Time. Annak kiegészítõje vagy csak DLC-je? pedig most év végén jön de csak németül asszem. Lehet mi megkapjuk majd egyben.
Ha lesz magyarosítás elkezdem talán én is ezt a sorozatot.
Köszi a válaszokat.
Ahogy ott a fórumban is írták, az orosz, illetve benelux-államokban megjelenõ ROT még idén kiadásra kerül. (én ráadásul október 15-t látok pár helyen)
Ráadásul a Benelux-verzió is már angol hanggal jön.
Drakensang gyûjtõi
dtp fórum
http://sourceforge.net/projects/sqlitebrowser/
A többit levélben megbeszéljük.
Az is jó ha csak keveset tudsz fordítani.
Írj a [email protected] címre.
Én csak nemrég kezdtem, heti százra van idõm.
A többiek nem tudom mennyit csinálltak, de még nem sok van meg.
Ha tudnál segíteni, akkor írj.
Tudok segíteni, de csak akkor mikor van idõm (az meg eléggé kiszámíthatatlan, hogy mikor van és mikor nincs)!
Már elkezdtük, csak hárman vagyunk, kellene még pár ember.
Ha segítenél írj a: [email protected] címre.
"The trees move. Do you not see it?"
aha
na jol van akkor probalkozom!
nagyon szepen koszonom!!!
Ugyanez állatoknál és más cselekedetek esetében is igaz ahová kell skill használat. Oda mindig magas skill kell a biztos siekrhez. Nagy néha elõfordulhat hogy jót dob a próba során a program a karakternek és így összejön a begyûjtés de erre alapozni értelmetlen. Ha gyûjtögetni akarsz akkor növeld magasra a voantkozó skill értékeket és a magas skill-û illetõvel gyûjtögess.
megfogom probalni
allatoknal is tapasztaltam hoyg mehglom fhos elvezsi amit kell es meg a csajjal el el lehet venni de ott sem mindig veszi fel
de amuyg fura nekem hogy egy novenyt probaltam mindig felvenni
betoltottem kb 20 szor es a 20 bol eygszer ketszer sikerult hogy felvegye a novenyt a tobbi 18 szor nem
es ugyanaz a noveny volt!!!!