108
Budapest | 2006.04.22
-
#28 én is ott voltam teganap és nagyon jo volt!!!!! a fütyülések a bicikli emelgetések meg ugy az egész hangulat.....lehetne ilyen minden hétvégén:D -
#27 lál láttam ezt a képet vhol ma, vártam hogy betegye valaki egy ilyen aláírással ^^ -
tekerjen egyet Budapesten :p -
gabatika #25 hogy ne kelljen keresgélni: képek -
#24 azóta már énis megtaláltam rengeteg képet, az origón meg csak egy rövid cikk van róla :) -
#23 az origon nincs, csak mielott megneztem volna leirtam... :) egyertelmunek tunt a dolog, de a nol.hu-n vannak azert, meg persze a cm honlapon :P -
#22 gratula a debreceni szervezoknek,hogy osszehoztak
viszont egy rohej volt,hogy annyira tetumodon haladtunk,tobbszor leszalltam,es toltam inkabb.az egyik szervezot kerdeztem,a felvezeto rendorok ilyen benak?
azt mondta,direkt ok kertek meg a rendoroket,hogy lassan menjenek,ne szakadjon szet a tarsasag.neha 4km/h,max 10...egyszer asszemm mentem 16-al,de azt csak azert,mert egy haverhoz felzarkoztam...nehogy mar egy atlagember ne tudjon legalabb 15km/oras sebesseget tartani!na,meg kerdes,mit keresett elol 3 negykereku "bringohinto",babakocsis gorkoris anyikarol nem is beszelve.azert megneznem azt a szervezot,aki tud orszaguti versenykeroval spd pedallal 4-el menni sokaig....a hangulat jo volt,voltunk par ezren mi is:) -
#21 tavaly osszel 25ezren tegnap 32ezren -
PGA #20 ROHADT JO VOLT!!!!!!!
Igaz kicsit torlódtunk de akkor is nagyon jo volt a hangulat. Ordibálások fütyülések meg a bicikli emelgetések. Egyébként emnnyien voltunk most és mennyien tavaly?? -
#19 te, az origón hol vannak képek? sorry a láma kérdésért :| -
#18 amig mo-n voltam majdnem mindig elmentem, de most csak sovarogva figyelem, hogy milyen jo nektek... anno minden nap bicoztam, napi 5-6 orat (down hill 4 ever!!!)
:D remelem, hogy jol sikerult, huzok az origora nezni a kepeket! -
#17 Teljesítve :D Aki kinn volt, annak csak gratulálni tudok, aki pedig nem az szégyellje magát és jövőre jöjjön el negyedmagával :D -
#16 Basszus megint lekéstem :(
Egyébként azért volt tavaly hétköznap mert 22. hétköznap volt, és azért olyan korán mert még világosba akarták befejezni. Szerintem félévbe 1x ki lehet bírni. -
#15 ahogy néztem a híradót, volt az 1km/h-s sebesség is:-))) -
skristof #14 Kaposváron is lesz :)
mennék is, csak meccs is lesz 6kor, szóval nem fér bele.. de örülök neki, ogy szerveznek ilyeneket! -
#13 "aki úgy gondolja hogy le tud tekerni 12 kilómétert 2 óra alatt"
hát...elég nehéz lehet 6 km/h-val 2 óráig tekerni :-) -
#12 kotelezo ottlenni...felejthetetlen elmeny -
LeePí17 #11 Miskolcon csak 1 órás lesz:( ....és 2-3 km se..
de a buli az jó lesz:D -
#10 Nem flémelni akarok, alapvetően semmi bajom a biciklisekkel, én is kerekezem gyakran. De akkor pocsék időpontra rakták, és alaposan betettek egy csomó embernek. Most, hogy hétvégén van, ez teljesen oké. -
#9 Városok listája ahol lesz :)
Voltan: nem szeretném hogy átmenjen a topik flémbe, de el kell ismerned hogy az a pár nap egy évben elviselhető, és nem hinném hogy olyan szörnyű volt egy jót sétálni, főleg ha még biciklivel is mentél volna :D Amúgy pedig be volt jelentve akkoris jóval a felvonulás előtt, be lehetett volna tervezni, hogy előfordulnak kimaradások, késések stb :) -
#8 A Jászaiig, mármint pesti hídfő. -
#7 Még szerencse, hogy most szombatra tették. Az előző hétköznap volt, ráadásul 4-7 óra között, amikor az ember hazamegy a melóból, a legnagyobb csúcsidőben. Rohadt jól lebénították a fél várost. Gyalogolhattam a Blahától a Jászaiig hídfőig. Qrvára örültem, mit ne mondjak, főleg hogy időre mentem volna. -
#6 Nem tudom ennek a rendjét, de szerintem csak akkor lesz lezárva amikor áthalad rajta a felvonulás, szóval have no fear :D
A felvonulás összesen 2 órás, szóval szerintem max 3-4 óránál tovább nem lesz lezárva :)
És ez egyértelmű volt hogy jössz fotózni :D Jó képeket lehet majd csinálni :)) [viszi a koNpaktját^^] -
Nadi #5 Lesz több, nagyobb városban is! -
#4 Ha nem lesz lezárva az andrássy út egész napra, akkor áldásom rá és este megyek fotózni a felv-ra. :-) -
#3 hát vonatra fel tudod pakolni a cuccost :) -
#2 ha pesti lennék mindenképp mennék:) -
Nos, úgy hiszem mára már nem sok olyan ember van aki nem tudná mi az a Critical Mass, de ha mégis akad, akkor nekik:
Ez egy olyan biciklis felvonulás, ahol főleg az egészséges életmódra, és a kerékpározás örömeire kívánjuk felhívni a figyelmet, meg arra hogy az autósok jobban odafigyeljenek ránk, ugyanolyan egyenrangú feleire a közlekedésnek, és politikusok figyelmét is magunkra szeretnénk ezzel vonni, hogy jobban támogassák a bicikliseket, kerékpárutak építésével, stb.
Bárki jöhet aki úgy gondolja hogy le tud tekerni 12 kilómétert 2 óra alatt, és szeretne benne lenni egy jó buliban :-))
További kérdéseket várom, de a honlapon a GYIK-ban már majdnem mind meg is van válaszolva, amit kérdezni fogtok, de ki vele ha van mégis :)
És gyertek sokan!! :D
:: Az útvonal ::
:: CriticalMass hivalatos honlapja ::