Dolby KábelTv
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
inkább változtass szolgáltatót😄
(de azé küldök😄)
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
Küldjünk egy e-mailt a Dolby kábelnek:
"Kell a frissítés. Most szerintem csatornakiosztásban ez a szolgáltató az egyik utolsó. A cool tv az ami talán a legjobban hiányzik mindenkinek. de lehetne film+. A Sport 2 nem is kérdés. Kérjük gondolkozzanak rajta!"
Ha mondjuk olyan 100 e-mail jönne biztosan elgondolkoznának...
Küldj te is e-mailt, szólj a többieknek, hogy küldjenek e-mailt + azok is küldjenek, akik azt se tudják mi az a Dolby kábel!!!
www.dolbykft.hu . Sztem e-mail címet itt lehet kideríteni!
Az adások minõségével azt mondom, hogy itt nincs probléma, bár a cool, meg a film+ valóban hiányzik, ill. a sport2 is...
De nem érdekel, csak lenne már net...
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W
SAT.1 --> Private Spice (23:00-04:00)
Mondjuk nem tom mé nyitottam ezt a topic-ot. Most h láttam a csatornakiosztást hát... elég xar! Mi kéne még rá? Cool Tv a minimum, aztán kéne még mondjuk film+, Hustler meg Spice van rajta, az jó :-D. Jah meg a zene: Csak viva van rajta he :-)
AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W
ezek szerint nincs?:o
...sose azt nézd...
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
Dolby Kábeltelevíziós Szolgáltató Kft.
És ? Megy már vagy 15 éve, és még nem perelte be õket senki!
jót röhögtem 😊
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
lehet észlelni NORMÁLISAAN a dolbi* hangzást?
www.exanet.hu <----kábelNET
Amúgy igaz! Ez egy rakás szar szolgáltató! Lehet inkább meek DigiTV-re!
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
én most hallok róla elõször én is ugy tuttam mint a #2 de hát láccik a pénz az ur😞
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
Nah mind1. VÉLEMÉNY! :-D