70
-
Caro #30 Úgy tudom, hogy 400x akkora teljesítményre képes, mint a normál CPU. -
#29 Téged fizetnek azért, hogy mindig beszólj valakinek?
Ez már elég
Ha egy kicsit is szeretsz játékokkal játszani, akkor sok dolog kimaradt az életedből a konzol ellenességed miatt, ha nem, akkor meg nem ismered igazából PS2-t, így értelmét is vesztette a hsz-ed. -
#28 Egyáltalán minek erre pcie? Nehogymá nem elég ennek az a 400 mbit/sec vagy mittudomain, amit a sima pci bisztosít. -
lazsi #27 Hól látom, hogy ezen a kártyán van pci meg pci-express csatlakozó is? Ez örömteli. -
#26 Ha a CPU válláról leveszik a feladatot, nem mindegy? -
MacrosTheBlack #25 Idővel az lesz, már a legelején megmondták. De most még a vudu koszakukat élik. :) -
MacrosTheBlack #24 Az ATI meg Nvidia féle "fizikai gyorsítás" kimerül a textúrák basztatásában, kb. közük nincs a PhysX féle valódi fizikai gyorsításhoz. -
MacrosTheBlack #23 A ps2-t nem emulálni kell, hanem kukába hajítani. -
#22 De ahogy nézem ez a kari egy darab szar ic. Azt is lehetett volna hogy csak az ic-t árulja, és a nagyok meg beépitik a karijaikra... -
#21 Akkor emulálja. Lásd titkosítás. Aminek meg kell a teljesítmény, az támogatja az SSE/2/3-t. Ma már az SSE elég alap... Amúgy mi előnyöd származik a 128 bitből?:) -
#20 -
#19 Ez az, hogy csak részei vannak :-( Aztán ha nem támogatja az SSE-t xy program akkor olyan, mintha nem is lenne... -
romero83 #18 Inkább jönnének már a kvantum gépek. :) -
#17 Nah, hát én megnéztem a vidiket is, de csak mosolyogtam... ezér' vegyek majd 30-40-ért gyorsítókártyát, hogy szemeteskuka felrobbanásakor részletgazdagabb legyen a szétszóródó repeszek száma és viselkedése?
Köszönöm kihagynám.
A Bet on Soldier lángszórós agyatlanságától sem estem hasra... pedig szeretek gamelni. -
#16 4. Mai processzoroknak is vannak 128 bites részei (pl SSE egységek). Az emuláció sikeressége sem ezen múlik, lásd titkosítások: 128 bites SSL-t is a 64 (32) bites CPU dolgozza fel... -
#15 Egy célhardver mindig gyorsabb lesz, mint egy általános célú processzor. Tehát hasonló teljesítmény elérése elég nehéz lenne CPU-val... Ráadásul, ha lenne egy a maiaknál 100x gyorsabb processzor, amely a célhardver feladatát is ellátja, nem lenne sokkal gyorsabb, mint egy mai, fizikai gyorsítóval felvértezve. -
#14 Jah enis csak az ut-t ismerem a listan szereplok kozul, amugy elmennek a sunyiba, 8as flash kene a video megnezeshez, az meg még nincs linuxra. Éljen a crossplatform flash, fulladjanak bele. -
#13 Én az nVidia-féle Havoc gyorsításban látom a jövőt, mintsem ebben a külső kártyában. Igaz, hogy annak meg SLI kell, de amennyibe ez a kártya fog kerülni, azért lehet venni egy másik videokártyát, s az már a jelenlegi játékokat is gyorsítja (nem beszélve a Havoc elterjedtségéről). Ráadásul az X1800-as ATi VPU-t is lehet fizika gyorsítására használni... -
#12 Így van UT nagyon korrekt volt mindig is ezen a téren.
Megnéztem a linket amit adtál... szomorú vagyok.
Egyrészt: Semmi érdemleges nem támogatja... jó-jó ez ízlés dolga, de engem ezek a címek nem tüzelnek fel.
Másrészt: Sacred II, Bet on Soldier, Rise of Nations? Hát nézegettem a neten preview képeket, de ezekhez nem kell gyorsító az 100%. Egyik sem forradalmi graf... sőt. -
gakoska #11 Inkább normális processzorokat kéne csinálni elérhetőbb áron , mert ezek a fizikai szarok a procik helyett dolgoznak... -
#10 Optimalizált játékok listája -
roliika #9 "Mért ne lehetne elfogadható hogy a teljesítmény leadás felvétellel is jár? Azaz több számítás, több W energia?" Na azééért neeeeeeee beszélj zöldségeket. Te! Figyu! Ha ez így lenne akkor az ENIAC óta egy mostani gépnek a Föld összes energiája nem lenne elég! Ugyanis az ENIAC-hoz építettek atomerőművet és ez nem vicc. Szal ma nagy gubancban lennénk. Léteznek technológiák, amivel, akár most is meg lehetne ezerszerezni a gépek teljesítményét fogyasztás növelése nélkül! Csak vagy túl drágák ezek a technológiák, vagy még nem engedik használni, mert a kacatot nem tudnák eladni. /Biochip, széncső, nanotechnológia, optikai chip, holografikus adattárolás stb.../ -
#8 Optimalizációban Epic/atari és az ut-k mindig is vitték a pálmát, ut2k4 a tré 64mbs s3mas grafkaris 2k-s mobile amd-s notebookon is megy...
Az unreal tournament 2k7 is ageia motort hasznal ha jol tudom, az is mekkora egy batár állat gém lesz:) -
#7 És igen is halmozni kell a számítási teljesítményt, nem pedig optimalizálni. Így fizetned kell érte de gyorasabban halad a technika. -
#6 Ez egy hülye hozzászólás. Egyrészt nincs az a PC ami leégetné a villanyórád, legfeljebb nem a mosógéppel és a mikróval kell egy szálra kötni, mert akkor kiközben hajatszárítasz lecsaphatja az elektromágneses biztosítékot...
Mért ne lehetne elfogadható hogy a teljesítmény leadás felvétellel is jár? Azaz több számítás, több W energia? És akkor jól is állunk mert finoman lépkednek vele, nem eszik kétszer annyit a 2X gyorsabb proci... -
#5 Hát komolyan mondom nem tudom már mit mondjak...
1. gondolatom: Mi ez a szar?
2. ok, de miért nem fogja támogatni a kint levő gamek egyike sem (Oblivion-hoz nem ártana)? Külföldi fórumok tanulsága szerint nem nagyon van szó eddig ilyesmiről.
3. MIÉRT NEM OPTIMALIZÁLNAK? Nem 200 TB ramra, meg 4 SLI-be kötött VGA-ra van szükség, hanem normálisan optimalizált progikra.
4.Pl. a PS2 tudtommal 128 bites egy "átlag" PC még mindig csak 64 bites. (Nem is képes emulálni normálisan a PS2-öt). Nem ilyen irányokba kellene elmenni?
-
Caro #4 Talán még fizikai szimulációkhoz is jó lesz... -
#3 Hűűűű!
-
#2 Inkább játékokat csinálnának....
Lassan már az lessz az első kérdés: Hány amperes a villanyórátok? :P -
#1 Persze, hogy még több bőrt tudjanak lehúzni rólunk!!!