Érkezik az Ageia fizikai gyorsítója

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
<#eljen>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Ez az, hogy csak részei vannak :-( Aztán ha nem támogatja az SSE-t xy program akkor olyan, mintha nem is lenne...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Inkább jönnének már a kvantum gépek. 😊

http://nagyhonlap.hu - Web fejlesztés felsőfokon - Szabványos, felhasználó- és keresőbarát, ergonómikus honlapkészítés

Tinman
Nah, hát én megnéztem a vidiket is, de csak mosolyogtam... ezér' vegyek majd 30-40-ért gyorsítókártyát, hogy szemeteskuka felrobbanásakor részletgazdagabb legyen a szétszóródó repeszek száma és viselkedése?
Köszönöm kihagynám.

A Bet on Soldier lángszórós agyatlanságától sem estem hasra... pedig szeretek gamelni.

asysoft
4. Mai processzoroknak is vannak 128 bites részei (pl SSE egységek). Az emuláció sikeressége sem ezen múlik, lásd titkosítások: 128 bites SSL-t is a 64 (32) bites CPU dolgozza fel...

/*WTF?!*/

asysoft
Egy célhardver mindig gyorsabb lesz, mint egy általános célú processzor. Tehát hasonló teljesítmény elérése elég nehéz lenne CPU-val... Ráadásul, ha lenne egy a maiaknál 100x gyorsabb processzor, amely a célhardver feladatát is ellátja, nem lenne sokkal gyorsabb, mint egy mai, fizikai gyorsítóval felvértezve.

/*WTF?!*/

MetaMórfózis
Jah enis csak az ut-t ismerem a listan szereplok kozul, amugy elmennek a sunyiba, 8as flash kene a video megnezeshez, az meg még nincs linuxra. Éljen a crossplatform flash, fulladjanak bele.

A találkozunk majd ott ahol nincsen sötétség.

asysoft
Én az nVidia-féle Havoc gyorsításban látom a jövõt, mintsem ebben a külsõ kártyában. Igaz, hogy annak meg SLI kell, de amennyibe ez a kártya fog kerülni, azért lehet venni egy másik videokártyát, s az már a jelenlegi játékokat is gyorsítja (nem beszélve a Havoc elterjedtségérõl). Ráadásul az X1800-as ATi VPU-t is lehet fizika gyorsítására használni...

/*WTF?!*/

Tinman
Így van UT nagyon korrekt volt mindig is ezen a téren.

Megnéztem a linket amit adtál... szomorú vagyok.

Egyrészt: Semmi érdemleges nem támogatja... jó-jó ez ízlés dolga, de engem ezek a címek nem tüzelnek fel.

Másrészt: Sacred II, Bet on Soldier, Rise of Nations? Hát nézegettem a neten preview képeket, de ezekhez nem kell gyorsító az 100%. Egyik sem forradalmi graf... sõt.

Inkább normális processzorokat kéne csinálni elérhetõbb áron , mert ezek a fizikai szarok a procik helyett dolgoznak...
MetaMórfózis

"Mért ne lehetne elfogadható hogy a teljesítmény leadás felvétellel is jár? Azaz több számítás, több W energia?" Na azééért neeeeeeee beszélj zöldségeket. Te! Figyu! Ha ez így lenne akkor az ENIAC óta egy mostani gépnek a Föld összes energiája nem lenne elég! Ugyanis az ENIAC-hoz építettek atomerõmûvet és ez nem vicc. Szal ma nagy gubancban lennénk. Léteznek technológiák, amivel, akár most is meg lehetne ezerszerezni a gépek teljesítményét fogyasztás növelése nélkül! Csak vagy túl drágák ezek a technológiák, vagy még nem engedik használni, mert a kacatot nem tudnák eladni. /Biochip, széncsõ, nanotechnológia, optikai chip, holografikus adattárolás stb.../

Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!

MetaMórfózis
Optimalizációban Epic/atari és az ut-k mindig is vitték a pálmát, ut2k4 a tré 64mbs s3mas grafkaris 2k-s mobile amd-s notebookon is megy...

Az unreal tournament 2k7 is ageia motort hasznal ha jol tudom, az is mekkora egy batár állat gém lesz😊

janos666
És igen is halmozni kell a számítási teljesítményt, nem pedig optimalizálni. Így fizetned kell érte de gyorasabban halad a technika.
janos666
Ez egy hülye hozzászólás. Egyrészt nincs az a PC ami leégetné a villanyórád, legfeljebb nem a mosógéppel és a mikróval kell egy szálra kötni, mert akkor kiközben hajatszárítasz lecsaphatja az elektromágneses biztosítékot...
Mért ne lehetne elfogadható hogy a teljesítmény leadás felvétellel is jár? Azaz több számítás, több W energia? És akkor jól is állunk mert finoman lépkednek vele, nem eszik kétszer annyit a 2X gyorsabb proci...
Tinman
Hát komolyan mondom nem tudom már mit mondjak...
1. gondolatom: Mi ez a szar?

2. ok, de miért nem fogja támogatni a kint levõ gamek egyike sem (Oblivion-hoz nem ártana)? Külföldi fórumok tanulsága szerint nem nagyon van szó eddig ilyesmirõl.

3. MIÉRT NEM OPTIMALIZÁLNAK? Nem 200 TB ramra, meg 4 SLI-be kötött VGA-ra van szükség, hanem normálisan optimalizált progikra.

4.Pl. a PS2 tudtommal 128 bites egy "átlag" PC még mindig csak 64 bites. (Nem is képes emulálni normálisan a PS2-öt). Nem ilyen irányokba kellene elmenni?

Talán még fizikai szimulációkhoz is jó lesz...

\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy

tothzozo
Hûûûû!
<#wow1>

Tedd rá a kezed a forró tűzhelyre egy percre és egy órának tűnik. Legyél együtt egy csinos lánnyal egy óráig és egy percnek tűnik majd. Na ez a relativitás. Albert Einstein

barret
Inkább játékokat csinálnának....
Lassan már az lessz az elsõ kérdés: Hány amperes a villanyórátok? 😛

Bérbe vehet? reklámfelület...

IMYke2.0.0.0
Persze, hogy még több bõrt tudjanak lehúzni rólunk!!! <#mf3>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

← ElőzőOldal 2 / 2