Érkezik az Ageia fizikai gyorsítója
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
http://nagyhonlap.hu - Web fejlesztés felsőfokon - Szabványos, felhasználó- és keresőbarát, ergonómikus honlapkészítés
Köszönöm kihagynám.
A Bet on Soldier lángszórós agyatlanságától sem estem hasra... pedig szeretek gamelni.
/*WTF?!*/
/*WTF?!*/
A találkozunk majd ott ahol nincsen sötétség.
/*WTF?!*/
Megnéztem a linket amit adtál... szomorú vagyok.
Egyrészt: Semmi érdemleges nem támogatja... jó-jó ez ízlés dolga, de engem ezek a címek nem tüzelnek fel.
Másrészt: Sacred II, Bet on Soldier, Rise of Nations? Hát nézegettem a neten preview képeket, de ezekhez nem kell gyorsító az 100%. Egyik sem forradalmi graf... sõt.
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
Az unreal tournament 2k7 is ageia motort hasznal ha jol tudom, az is mekkora egy batár állat gém lesz😊
Mért ne lehetne elfogadható hogy a teljesítmény leadás felvétellel is jár? Azaz több számítás, több W energia? És akkor jól is állunk mert finoman lépkednek vele, nem eszik kétszer annyit a 2X gyorsabb proci...
1. gondolatom: Mi ez a szar?
2. ok, de miért nem fogja támogatni a kint levõ gamek egyike sem (Oblivion-hoz nem ártana)? Külföldi fórumok tanulsága szerint nem nagyon van szó eddig ilyesmirõl.
3. MIÉRT NEM OPTIMALIZÁLNAK? Nem 200 TB ramra, meg 4 SLI-be kötött VGA-ra van szükség, hanem normálisan optimalizált progikra.
4.Pl. a PS2 tudtommal 128 bites egy "átlag" PC még mindig csak 64 bites. (Nem is képes emulálni normálisan a PS2-öt). Nem ilyen irányokba kellene elmenni?
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
<#wow1>#wow1>
Tedd rá a kezed a forró tűzhelyre egy percre és egy órának tűnik. Legyél együtt egy csinos lánnyal egy óráig és egy percnek tűnik majd. Na ez a relativitás. Albert Einstein
Lassan már az lessz az elsõ kérdés: Hány amperes a villanyórátok? 😛
Bérbe vehet? reklámfelület...