Érkezik az Ageia fizikai gyorsítója
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
6400+ X2, 320+1500 GB Samsung 2ata2, Galaxy 9800GTX 512mb, 4GB DDR2 800Mhz
Csak ha hagyod magad. Bõven elég 2 évente új konfigot venni. Vagy akár még ritkábban is (csak ne szart vegyél). Nekem egy R9700-am volt jó 3 évig, és végül csak azért cseréltem le, mert már untam, egyébként vígan elvitt mindent, amivel játszom.
Intel Core2 Duo E8500 @ 8x400MHz; 2x 2 GB CSX DDR2 1066MHz; ASUS EN8800GT TOP 512MB; http://www.lostsite.hu | http://stalker.hardwired.hu/forum
Egyébként ilyen alapon azt is kifogásolhatnád, hogy újabbnál újabb grafkártyákat csinálnak. (És részben igazad is lenne. Na de azért a fejlõdés nem állhat le. Csak kár, hogy a profit a legfõbb lényeg, és egy hozzú szünet után jön csak az összes többi.)
PCI vagy PCI-Expressz.
Ja és még valami: milyen foglalatba megy ez bele? És (bár tudom, hogy nem tudjátok), de nagyjából mennyibe fog kerülni? (már ha lesz értelme megvennem...) Köszi.
Intel Core2 Duo E8500 @ 8x400MHz; 2x 2 GB CSX DDR2 1066MHz; ASUS EN8800GT TOP 512MB; http://www.lostsite.hu | http://stalker.hardwired.hu/forum
Egy célhardver a fizikához. Mint a GPU a grafikához.
"2. ok, de miért nem fogja támogatni a kint levõ gamek egyike sem (Oblivion-hoz nem ártana)?"
Mert még új a cuccos. És van már ami támogatja.
"3. MIÉRT NEM OPTIMALIZÁLNAK?"
Egyrészt az optimalizálás idõigényes, és ezért többszörösen is költséges. Másrészt nem tudhatod, hogy mennyire optimalizálnak, legfeljebb ha hasonló képességû játékokat hasonlítassz össze.
"4.Pl. a PS2 tudtommal 128 bites egy "átlag" PC még mindig csak 64 bites."
Az átlag PC hiába 64-bites, ha az OS és az összes szoftver még 32-bites.
Viszont az SSE utasításkészletek 128-bitesek.
A 128-bit egyébként csak arra jó, hogy ugyanazt a mûveletet egyszerre több adatra hajtsunk végre.
"Nem is képes emulálni normálisan a PS2-öt"
De nem ezért.
A PS2-es játékok azért "optimalizáltabbak", mert ott van egy fix konfig, ami nem változik 3 havonta. Míg PC-n figyelembe kell venni azt is, hogy Ödönke nVidia és Petike Ati kártyáján is normálisan fusson a játék.
4. Látom téged is átvertek a palánkon ezzel a "minél nagyobb szám van mögötte annál jobb" dologgal.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
<#eljen>#eljen>
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Blackmail the Universe
Next PC upgrade: 2022
Next PC upgrade: 2022
Amúgy ez a PhysiX kártya 3-400MHz-en megy és sokkal több fizikai számítást végez mint bármelyik CPU.
50-60 lesz az ára... nem olcsó, de két év múlva már, csomó játék támogatja és olcsóbb lesz.
TURMIX - Szinkronparódia letölthetõ: http://turmix2005.uw.hu
Szefmester: a legtöbb videokártya processzor limitált, fõleg SLIben.
/*WTF?!*/
/*WTF?!*/
A találkozunk majd ott ahol nincsen sötétség.
Az mióta lehúzás hogy megjelenik valami új ami hatásosabb és olcsóbb mint az NVidia-ATI féle SLI/Crossfire-es fizikagyorsítás... lol méghogy az agyonterhelt videokarival akarják tehermentesíteni a CPU-t... ez kérem egy vicc... pláne ha az árakat is figyelembe vesszük, mert ha jól tudom mikor ennek a karinak az ára valahogy 35-50e Ft között lesz, és 500 helyett 30000 objektumot tud majd kezelni egyszerre, persze persze jöhetnek a fanboyok hogy az én csúcs SLI/Crossfire-s vidókareszaim simán gyorsítják az összes cuccot.
De mint tudjuk nem csak a Havok rendszer létezik, ott van még a Karma, és az Endorphin is... és ezutóbbi nagyon durva fõleg karakteranimácók/fizikák terén.
Egy tuti én hamarabb fogok egy ilyen karit venni mit ésetleg 2 brutális árú VGA-t..
Igen ezt a processzort úgy hívják hogy cell, és hogy mit tud azt a ps3-ban tudod majd letesztelni.;)))
Ott szoftveresen csinálják ua teknológiát.
Amúgy a cell nem hiszem hogy többe kerül, mint egy x-magos csúcs intel komp. CPU + ez a kari.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Szerintem sokan kicsit el vannak tévedve itt. Ez a cucc nem közvetlenül a grafikát fogja majd támogatni, hanem a fizikai modellezést. Értem ez alatt, hogy pl. egy hordónak a pályáját ez fogja kiszámolni a fizika szabta szabályok szerint. Az egész ha jól fog mûködni, akkor a valós életet (fizikát) sokkal jobban modellezõ alkamazások (köztük játékok) fognak születni. Ennek pedig egyértelmûen a szimulátorok terén kellene nagyot alakítania nem pedig az ilyen csili-vili FPS-ekben. Például mit nem adnék ha a készülõ Battle of Britain (1C:Games fejlesztõ, UbiSoft kiadó) támogatná ezt, teljesen új dimenziókat nyitna meg: pl: lecsavarodó szárnyak, dinamikus repülésmodell széltõl, sérüléstõl egyéb paraméterektõl függõen. Hát nem tudom de ha egy ilyet kiadnának az maga lenne a menyország :)
Mondjuk valószínû nem kell majd egyfolytában minden adatot átvinni, hanem az elején át kell tölteni oda is, aztán már csak utasításokat kell kiadni (:D), és csak valamilyen paramétereket ad vissza. De ki tudja. Ha sok a részecske, probléma lehet így is.
Ezzel viszont egy oldalt ir tele!
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
/*WTF?!*/
/*WTF?!*/
de ugynaúgy belebuknak mint az RDRAM-ba, prescottba, sli-be...
A PC-s többség azért nem tizenéves taknyosokból áll, nem lehet, megvakítani õket ilyen faszságokkal. A cikk is köcsögség, ugyanis nem derül ki, hogy 48 PIXEL PIPELINE vagy 48 PIXEL SHADER egység lesz. Ugyanolyan szopatás mint az x1900xtx...
Cellfactor techdemó
Gondolom mindenki emléxik ha a HL2ben felrobbantottál 20 hordót akkor egy kicsit megröccent a gép, ezzel ugyan ezt meg lehet csinálni szaggatás nélkül, pontosabb fizikával és 100x annyi hordóval (Legalábbis a videó alapján :)
"Kicsit" több sor lesz a 64 bites változókkal való szorzás.
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
Ez már elég <#unalmas>#unalmas>
Ha egy kicsit is szeretsz játékokkal játszani, akkor sok dolog kimaradt az életedbõl a konzol ellenességed miatt, ha nem, akkor meg nem ismered igazából PS2-t, így értelmét is vesztette a hsz-ed.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
A kemény munka a késõbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.
/*WTF?!*/