Safecracker

Oldal 1 / 6Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Helló!!
Én is elakadtam ott a dollár jelet amikor ki kell rakni :SSS plss valaki segítsen elõre is köszönöm!!

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

Sziasztok!Segítség kellene!A játék elején vagyok ott ahol a dollár jelelt kellene kirakni a kirakóval.Akárhogy próbálom nem megy.Valami számozást találtam az angol végigjátszásban, de hiába forgatom a puzzlet az szerint akkor sem jó.Légyszives ha valaki tud segitsen nekem!Elõre is köszönöm!
vitona
Elárulod nekem is? Napok óta szenvedek vele...

üdv: Vitona

kösz már megvan
Esrohnoil
Az melyik? V. úgy kérdem h. hol található?

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

csátok valaki megtuná mondani a második betütáblás széf kódját mert befonom a szemöldököm akkor se tudok rá jönni
betûtáblás széfkód:6412
6412
hali nemtudjátok a fõnappali szoba betûtáblás széfkódját? a dollár jelet nem tudtam kirakni!
Esrohnoil
Nah, végig sikerült azóta vinni? :)

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Esrohnoil
Az egyik cetli ahhoz a széfhez kell. (Annyit elárulok h. van rajt egy egyenlõségjel.)

blackcalibra
Hali. Valaki írja már le a betûtárcsás széf négyjegyû kombinációját.
Köszönöm.
Köszönöm a segítséget.
Ez az egyetlen fennakadásom volt a játék során.Ja meg persze nem tudtam mikor hová kell mennem ha már megszereztem vmit, de ezen túl vagyok mert azért nagyjából adta magát a játék. Mindenesetre 5 óra 45 perc kellett hozzá h végigvigyem. Elsõre nem rossz , bár nem tudom itt milyen rekordok születtek. Tetszett amugy....várom a folytatást.
Kibogarásztam a megoldást, megpróbállak rávezetni.
Ennyinek kell összesen lenni: 15 vörös, 1 rózsaszín, 1 kék, 1 sárga, 1 barna és 1 fekete.
És ennyi van: 11 vörös az asztalon, 2 leesve, az összesen 13 vörös, 1 rózsaszín, 1 kék, 1 barna, és 1 sárga leesve.
Tehát hiányzik: 2 vörös, 1 zöld, és 1 fekete. Már csak ezeknek az értékét kell külön-külön bepötyögni, és kész a kód. További kellemes játékot! <#wave>

Találtam egy nagyon jó angol végigjátszást ITT:)

Hello!
Én is pont itt akadtam el, és pont így gondolkodtam én is, és nekem se jön ki sehogy ezzel a logikával. Nincs valahol valami külföldi végigjátszás? Mert a lentebb található link már nem jó.

hali!
Nekem a biliárdos megoldása kelle ott akadtam el.
Értem h azok kellenek amik hiányoznak az asztalról és azokat kell kombinálni..DE!
hiányzik a fekete (7) , hiányzik a sárga (2) , hiányzik a zöld (3) és ha 15 pirosnak kell lennie akkor hiányzik 4 db és ezt akkor most 4-nek vegyem ,vagy mind1 hány darab hiányzik belõle akkor is 1-et ér.
Csak mert mindenhogy próbálgattam és nem jött össze...
Esrohnoil
Van hát. :)
Az még a legegyszerûbbek közé tartozik. Gondolkodj kicsit, v. csak próbálgasd.

hali az elején va egy széf amin szines pöttyök vanna annak van valami taktikája vagy csak forgatni kell mint a hülye
De addig a pár óráig nagyon is jó játék!

www.tszt.atw.hu --> Gyertek fórumozni! Fórumtémák vannak mindenrõl!Szavazz a több mint 100 szavazáson!

Esrohnoil
Mert rövid, és pár óra alatt végig lehet játszani. Utána nem ad semmi pluszt.

Casillas
mer sokan nem szeretnek gondolkozni :c

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Jó játék ez és mégsem sokan játszák:(

www.tszt.atw.hu --> Gyertek fórumozni! Fórumtémák vannak mindenrõl!Szavazz a több mint 100 szavazáson!

de régen irtak ebbe a fórumba:D

Dá kell jönni hogyan tudod a részeket anélkül iodébb vinni hogy a helyén lévõ részeket ne mozditsd el! És aztán már csak idõ(sok idõ) kérdése:D

nagykispeter
Elõször a 2 vonalat próbáld a szélén úgy talán menni fog.

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

Sziasztok!
Én a $ jelnél akadtam el. Tudom mit kell kirakni, de képtelen vagyok rá.
Remélem tud valaki segíteni.
nagykispeter
Ezzel egy nem stimmelt hogy a p. az nem hiányziott

nagykispeter
Na én is épp itt vagyok elakadva.

Duddits
Már megvan.

Duddits
Ezt, hogy kell megcsinálni? Olvastam amiket írtatok, de nem sikerült.

http://hpteam.dne.hu/images/hogy.jpg[/im]

L=E cetlit kaptam, de hiába tekertem L-t E-hez, nem nyílt ki.

jah...az meg:

A vaj ugye citromsárga..(vajszín<#idiota>). Vagyis azt a számot kell keresned a feladvány szerint, ami a legnagyobb, és még citromsárga, nem vált át más színbe. Na ha megvan ez a szám, akkor számolj le 8at belõle

félreértettél. nem arra az ajtóra gondoltam, amit lézerek hálóznak be, hanem arra a széfre, amit lézerrel kell kinyitni. a levél hozzá meg vmi olyat ír hogy 8 nm alatti hullámhosszon vaj színû lesz a lézer. hol itt a logika?
SPOILER MEGOLDÁS A LÉZERESHEZ ÉS A BILLIÁRDHOZ!

Lézer: A vezetékeket kell nézni, minden egyes színt külön-külön. A vezetékek úgy futnak, h egy számot alkotnak. Amelyik vezeték van legfölül, az az elsõ szám, és így tovább lefelé.

Billiárd: Nézd meg, mely golyók hiányoznak, és azon számokat kombináld

ITT EGY TELJES VÉGIGJÁTSZÁS ANGOLUL!!! KATT IDE

Volt valami levél és a lézer szinét leirták,de a többit nemértem ,lehet az a logika benne,hogy nincs benne logika.<#vigyor3>

A billiárdosnál pedig a logikára lennék kiváncsi nem a megoldásra már mindent elkövettem biztos majd ez is véletlen lessz.
na a lézeres megvan, de csak úgy nyomkodtam és kinyílt. semmi logikát nem láttam benne :S

sztem ilyen a pice lámpája is. tekergesd aztán csak kijön egyszer...
2 széfnél vagyok elakadva már napok óta. az egyik a lézeres, egyszerûen nem látom a logikát. esetleg ha rá tudnátok vezetni.

a másik a pince villanykapcsolója. már csak egy lámpát kéne felvillantanom, de képtelen vagyok úgy forgatni, hogy a többi a helyén maradjon. tipp?
Már nem kell köszike, meg van :)
Nem tok tovább menni, elakadtam, valaki megmondaná a lézeres széfhez a kódot?
Elnézést<#nemtudom>

leslieboy
ez mehetett volna spoilerbe!<#ejnye1>
Más lesz a befejezés tõle egyébként! Attól függõen, kinek adod!

Ha Bosszút akarsz,elõbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!

Na, sikerült végigvinni, 3:45-öt írt a végén. A szökõkût után sztem nagyon egyszerû volt, megállás nélkül tudtam tovavinni. Nagyon tetszett a játék, szívesen játszanám még tovább.
Van valami értelme, h kinek adom az örökséget? Magamnak adtam:P

oh! thx, a tartálynál a középsõ izét még nem találtam meg. Remélem így jó lesz

körbe kell rakta menni... és egyre több vít lesz benne és a végén ki bírod venni a kulcsot

leslieboy
A vizet a szivattyúval elindítottad már lent a pincében?Mert addig nem tudod megoldani,míg nem tölti fel vízzel!

Ha Bosszút akarsz,elõbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!

bakker, a szökökútnál, ahol a harmadik triple key-t kapnám meg, bebugzott. leraktam a spriccelõ izét, de nem reagált. ha más szemszögbõl közelítem meg a helyet, akkor meg nem is mutatja, mintha még nem tettem volna bele. Én csinálok vmit rosszul, vagy bug, és kezdhetem elõrõl?

pfúúú én már végigvittem (kis segítséggel :)) de ennyi mindenre már így fejbõl sajna nem emlékszem...
amúgy ha ennyire nem megy, akkor tök felesleges játszani vele...
mert elakadsz és rögtön írod be ide

ja és a földszinten a mûhelyben a tekerõshöz kell vmi kártya, vagy valami, mert ott vana nyilása
egyépként kaptam 2 kulcsot
igen, de az már megvan, és az egész legfölsõ emelet(sakktáblás emelet)
Hali
Most már tányleg nem tom, hogy hogyan tovább, plz help.
Pince:
1.) raktárszoba, bolyler, vagy micsoda
Emelet:
2.) a telefon a kék hálóban
3.) keleti folyosón a hátsó ajtót nem tudom kinyitni
4.) könyvtárban, a sarah calls szobában a másik széf
Földszinten:
1.) a kis nappaliban van egy szekrény, kulcs kell hozzá
2.) és a mûhelyben a lézeres széf, meg a tekerõs, de arra azt mondja, hogy zárva
PLS HELP ME!<#help>
Oldal 1 / 6Következő →