Safecracker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én is elakadtam ott a dollár jelet amikor ki kell rakni :SSS plss valaki segítsen elõre is köszönöm!!
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Ez az egyetlen fennakadásom volt a játék során.Ja meg persze nem tudtam mikor hová kell mennem ha már megszereztem vmit, de ezen túl vagyok mert azért nagyjából adta magát a játék. Mindenesetre 5 óra 45 perc kellett hozzá h végigvigyem. Elsõre nem rossz , bár nem tudom itt milyen rekordok születtek. Tetszett amugy....várom a folytatást.
Ennyinek kell összesen lenni: 15 vörös, 1 rózsaszín, 1 kék, 1 sárga, 1 barna és 1 fekete.
És ennyi van: 11 vörös az asztalon, 2 leesve, az összesen 13 vörös, 1 rózsaszín, 1 kék, 1 barna, és 1 sárga leesve.
Tehát hiányzik: 2 vörös, 1 zöld, és 1 fekete. Már csak ezeknek az értékét kell külön-külön bepötyögni, és kész a kód. További kellemes játékot! <#wave>#wave>
Én is pont itt akadtam el, és pont így gondolkodtam én is, és nekem se jön ki sehogy ezzel a logikával. Nincs valahol valami külföldi végigjátszás? Mert a lentebb található link már nem jó.
Nekem a biliárdos megoldása kelle ott akadtam el.
Értem h azok kellenek amik hiányoznak az asztalról és azokat kell kombinálni..DE!
hiányzik a fekete (7) , hiányzik a sárga (2) , hiányzik a zöld (3) és ha 15 pirosnak kell lennie akkor hiányzik 4 db és ezt akkor most 4-nek vegyem ,vagy mind1 hány darab hiányzik belõle akkor is 1-et ér.
Csak mert mindenhogy próbálgattam és nem jött össze...
Az még a legegyszerûbbek közé tartozik. Gondolkodj kicsit, v. csak próbálgasd.
www.tszt.atw.hu --> Gyertek fórumozni! Fórumtémák vannak mindenrõl!Szavazz a több mint 100 szavazáson!
www.tszt.atw.hu --> Gyertek fórumozni! Fórumtémák vannak mindenrõl!Szavazz a több mint 100 szavazáson!
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
Én a $ jelnél akadtam el. Tudom mit kell kirakni, de képtelen vagyok rá.
Remélem tud valaki segíteni.
L=E cetlit kaptam, de hiába tekertem L-t E-hez, nem nyílt ki.
Billiárd: Nézd meg, mely golyók hiányoznak, és azon számokat kombináld
ITT EGY TELJES VÉGIGJÁTSZÁS ANGOLUL!!! KATT IDE
A billiárdosnál pedig a logikára lennék kiváncsi nem a megoldásra már mindent elkövettem biztos majd ez is véletlen lessz.
sztem ilyen a pice lámpája is. tekergesd aztán csak kijön egyszer...
a másik a pince villanykapcsolója. már csak egy lámpát kéne felvillantanom, de képtelen vagyok úgy forgatni, hogy a többi a helyén maradjon. tipp?
Ha Bosszút akarsz,elõbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!
Van valami értelme, h kinek adom az örökséget? Magamnak adtam:P
Ha Bosszút akarsz,elõbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!
amúgy ha ennyire nem megy, akkor tök felesleges játszani vele...
mert elakadsz és rögtön írod be ide
egyépként kaptam 2 kulcsot
Most már tányleg nem tom, hogy hogyan tovább, plz help.
Pince:
1.) raktárszoba, bolyler, vagy micsoda
Emelet:
2.) a telefon a kék hálóban
3.) keleti folyosón a hátsó ajtót nem tudom kinyitni
4.) könyvtárban, a sarah calls szobában a másik széf
Földszinten:
1.) a kis nappaliban van egy szekrény, kulcs kell hozzá
2.) és a mûhelyben a lézeres széf, meg a tekerõs, de arra azt mondja, hogy zárva
PLS HELP ME!<#help>#help>