267
Egy széffeltörős játék
-
Robi546 #267 Helló!!
Én is elakadtam ott a dollár jelet amikor ki kell rakni :SSS plss valaki segítsen előre is köszönöm!! -
rencsi32 #266 Sziasztok!Segítség kellene!A játék elején vagyok ott ahol a dollár jelelt kellene kirakni a kirakóval.Akárhogy próbálom nem megy.Valami számozást találtam az angol végigjátszásban, de hiába forgatom a puzzlet az szerint akkor sem jó.Légyszives ha valaki tud segitsen nekem!Előre is köszönöm! -
#265 Elárulod nekem is? Napok óta szenvedek vele... -
tabek #264 kösz már megvan -
#263 Az melyik? V. úgy kérdem h. hol található? -
tabek #262 csátok valaki megtuná mondani a második betütáblás széf kódját mert befonom a szemöldököm akkor se tudok rá jönni -
tabek #261 betűtáblás széfkód:6412 -
tabek #260 6412
-
uzur10 #259 hali nemtudjátok a főnappali szoba betűtáblás széfkódját? a dollár jelet nem tudtam kirakni!
-
#258 Nah, végig sikerült azóta vinni? :) -
#257 Az egyik cetli ahhoz a széfhez kell. (Annyit elárulok h. van rajt egy egyenlőségjel.) -
#256 Hali. Valaki írja már le a betűtárcsás széf négyjegyű kombinációját.
Köszönöm. -
agyaggalamb #255 Köszönöm a segítséget.
Ez az egyetlen fennakadásom volt a játék során.Ja meg persze nem tudtam mikor hová kell mennem ha már megszereztem vmit, de ezen túl vagyok mert azért nagyjából adta magát a játék. Mindenesetre 5 óra 45 perc kellett hozzá h végigvigyem. Elsőre nem rossz , bár nem tudom itt milyen rekordok születtek. Tetszett amugy....várom a folytatást. -
Beya #254 Kibogarásztam a megoldást, megpróbállak rávezetni.
Ennyinek kell összesen lenni: 15 vörös, 1 rózsaszín, 1 kék, 1 sárga, 1 barna és 1 fekete.
És ennyi van: 11 vörös az asztalon, 2 leesve, az összesen 13 vörös, 1 rózsaszín, 1 kék, 1 barna, és 1 sárga leesve.
Tehát hiányzik: 2 vörös, 1 zöld, és 1 fekete. Már csak ezeknek az értékét kell külön-külön bepötyögni, és kész a kód. További kellemes játékot! -
Beya #253 Találtam egy nagyon jó angol végigjátszást ITT:) -
Beya #252 Hello!
Én is pont itt akadtam el, és pont így gondolkodtam én is, és nekem se jön ki sehogy ezzel a logikával. Nincs valahol valami külföldi végigjátszás? Mert a lentebb található link már nem jó. -
agyaggalamb #251 hali!
Nekem a biliárdos megoldása kelle ott akadtam el.
Értem h azok kellenek amik hiányoznak az asztalról és azokat kell kombinálni..DE!
hiányzik a fekete (7) , hiányzik a sárga (2) , hiányzik a zöld (3) és ha 15 pirosnak kell lennie akkor hiányzik 4 db és ezt akkor most 4-nek vegyem ,vagy mind1 hány darab hiányzik belőle akkor is 1-et ér.
Csak mert mindenhogy próbálgattam és nem jött össze... -
#250 Van hát. :)
Az még a legegyszerűbbek közé tartozik. Gondolkodj kicsit, v. csak próbálgasd. -
ricsa008 #249 hali az elején va egy széf amin szines pöttyök vanna annak van valami taktikája vagy csak forgatni kell mint a hülye -
olos123 #248 De addig a pár óráig nagyon is jó játék! -
#247 Mert rövid, és pár óra alatt végig lehet játszani. Utána nem ad semmi pluszt. -
#246 mer sokan nem szeretnek gondolkozni :c -
olos123 #245 Jó játék ez és mégsem sokan játszák:( -
olos123 #244 de régen irtak ebbe a fórumba:D -
olos123 #243 Dá kell jönni hogyan tudod a részeket anélkül iodébb vinni hogy a helyén lévő részeket ne mozditsd el! És aztán már csak idő(sok idő) kérdése:D -
#242 Először a 2 vonalat próbáld a szélén úgy talán menni fog. -
gabesz1114 #241 Sziasztok!
Én a $ jelnél akadtam el. Tudom mit kell kirakni, de képtelen vagyok rá.
Remélem tud valaki segíteni.
-
#240 Ezzel egy nem stimmelt hogy a p. az nem hiányziott -
#239 Na én is épp itt vagyok elakadva. -
#238 Már megvan. -
#237 Ezt, hogy kell megcsinálni? Olvastam amiket írtatok, de nem sikerült.
[img]http://hpteam.dne.hu/images/hogy.jpg[/im]
L=E cetlit kaptam, de hiába tekertem L-t E-hez, nem nyílt ki. -
Lyan Kyj #236 jah...az meg:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A vaj ugye citromsárga..(vajszín). Vagyis azt a számot kell keresned a feladvány szerint, ami a legnagyobb, és még citromsárga, nem vált át más színbe. Na ha megvan ez a szám, akkor számolj le 8at belőle -
Bacii #235 félreértettél. nem arra az ajtóra gondoltam, amit lézerek hálóznak be, hanem arra a széfre, amit lézerrel kell kinyitni. a levél hozzá meg vmi olyat ír hogy 8 nm alatti hullámhosszon vaj színű lesz a lézer. hol itt a logika? -
Lyan Kyj #234 SPOILER MEGOLDÁS A LÉZERESHEZ ÉS A BILLIÁRDHOZ!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Lézer: A vezetékeket kell nézni, minden egyes színt külön-külön. A vezetékek úgy futnak, h egy számot alkotnak. Amelyik vezeték van legfölül, az az első szám, és így tovább lefelé.
Billiárd: Nézd meg, mely golyók hiányoznak, és azon számokat kombináld
ITT EGY TELJES VÉGIGJÁTSZÁS ANGOLUL!!! KATT IDE -
Moszoka #233 Volt valami levél és a lézer szinét leirták,de a többit nemértem ,lehet az a logika benne,hogy nincs benne logika.
A billiárdosnál pedig a logikára lennék kiváncsi nem a megoldásra már mindent elkövettem biztos majd ez is véletlen lessz. -
Bacii #232 na a lézeres megvan, de csak úgy nyomkodtam és kinyílt. semmi logikát nem láttam benne :S
sztem ilyen a pice lámpája is. tekergesd aztán csak kijön egyszer... -
Bacii #231 2 széfnél vagyok elakadva már napok óta. az egyik a lézeres, egyszerűen nem látom a logikát. esetleg ha rá tudnátok vezetni.
a másik a pince villanykapcsolója. már csak egy lámpát kéne felvillantanom, de képtelen vagyok úgy forgatni, hogy a többi a helyén maradjon. tipp? -
BlueInfra #230 Már nem kell köszike, meg van :) -
BlueInfra #229 Nem tok tovább menni, elakadtam, valaki megmondaná a lézeres széfhez a kódot? -
Lyan Kyj #228 Elnézést