Autószerelés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Meg ki van lyukadva a légszűrő háza, ettől lehet hogy nem húz annyira?
Az elején az oldalán a felső rész alatt van egy ökölnyi lyuk, ha benyúlok érzem a szűrőt. Bontóban itt a környéken nem találtam ilyet...
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Ragasztósprayvel befújom azt a részt ahol lejött kb fél négyzetméternyi területen. nem lesz foltos a kárpit, meg tartós lesz a ragasztás?
Egy ilyen újrakárpitozása vagy újraragasztása levétellel normálisan nem olcsó! Nem?
szerintem először is torold meg jó alaposan a felületet, vagy fújj oda ha bírsz kompresszorral, hogy semmi por meg zsír ne legyen, akár zsíroldóval is mosd át biztos ami biztos, aztán szárazra törlés után sima szuper ragasztó megteszi szerintem, biztos hogy nem találsz speciális ragasztót erre.
de tényleg elgondolkodnék az újon, ha olyan a lengéscsillapító, hogy nincs egybeszerelve a rugóval, mondjuk hátul és különösebb felfüggesztés bontás nélkül ki lehet cserélni.
A lengéscsillapító porvédő gumiharangja kicsúszott a helyéről és vissza kéne ragasztani, hogy takarja a szerkezetet. Valami tipp, hogy milyen ragasztóval lehetne ezt tartósan kivitelezni?
Abba a hengeres tartályba kell beletenni, de a szűrőnek az átmérője nagyobb mint a tartály. Azt mondta ez a legkisebb méret, össze tudom úgy nyomni és beletenni?
Teljesen jót adott és ezt így kell szerelni?
Köszi!
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Kérdésem lenne ...
Van egy 2001-es N16-os Almerám. Gyárilag központi záras, de távirányító nincs hozzá. Vettem egy távirányítós bicskakulcsot és a helyes beszerelésnél kicsit elakadtam, igaz megoldottam a problémát, de mégsem az igazi.
A távirányító vezérlő egységének nyitó-záró kimenetét a kéziféknél található központi zár kapcsoló nyitó-záró csatlakozójára kötöttem, az indexvillogtatást pedig a vészjelző egyik csatlakozójára. Működik minden, de nem tökéletesen. Mivel a távirányító vezérlő egysége rá van kötve a központi zár kapcsolóra, ezért a kapcsolóval már nem lehet ki-be zárni az ajtókat, az indexlámpáknak pedig csak a bal felét villogtatja. Ha mind a négyet villogtatja, akkor irányjelzőzésnél is mind a 4 villog.
A kérdésem az lenne, hogy hova kellene helyesen bekötnöm ezeket a csatlakozásokat? Csinált már valaki ilyet?
A válasz(oka)t előre is köszönöm!
Másik kérdés: mitől lehet az, ha 1-ből 2-be, még 2ből 3ba is mikor váltok, lehet hallani, hogy az autó nyikkan egyet? Én már gondoltam, hogy netán motor vagy sebességtartó bak vagy kipufogó felfogatása, de hallottam már olyat is, hogy ez a hátsó híd csapágy hibája lehet. Ti mit gondoltok?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Ford Fiesta 2003 (MK6): tud valaki instrukciót adni otthoni gyertyacseréhez?
Kell hozzá spéci szerszám, vagy simán lehet cserélni?
Esetleg vmi guide lehet hozzá? Nem találtam, de hátha 😊
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Remélem jó helyen kérdezem, de érdekelne hogy valaki próbálta-e már a Castrol új szervizes szolgáltatását? Gondolom nem a legolcsóbb, ezért érdekelne ha valakinek van megalapozott véleménye, vagy személyes tapasztalata.
linkz
Avanti Crociati!
Az autó egyébként:
Renault Clio, 2004-es, 1.2 16V, 55kw, d4fg722 motorkód.
Segítséget elõre is köszönöm!
Üdv!
Remélem olvassák még ezt a fórumot páran...sürgõsen szükségem lenne egy Mazda6 1.8-benzines bontott motorra!!! Aki tud ilyenrõl kérném azonnal jelezze nekem! Megadom a telefonszámomat és ha valaki megcsörget ez ügyben, vagy küld egy sms-t vissza hívom! Köszönöm!
06-30/294-4076
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
Biztos hogy új akksit kell venni, de azért megkérdezem, hátha tudja valaki, meg kíváncsi vagyok. Lett véve egy aksi 2 éve, kb egy évig volt a az egyik kocsival használva, de akkor is elég ritkán, és kb ugyanennyit volt kocsin kívül is tárolva, én nem kint a hidegben. Két hónapja van a kocsimban, mert zárlatos lett az akksija, és két hete lemerült. Feltöltöttem vasárnap, mentem vele pár km-t, és ismét nem indít, de nem járkálok vele sûrûn. Ennyi idõ alatt tökremehet egy akkumlátor, úgy hogy alig van használva?
Egy kb. 16 éves Ford Mondeo-nál világít a bal legalsó embléma, amin egy ember látható bekapcsolt biztonsági övvel és elõtte egy kör, szerintem a légzsákot szimbolizálhatja.
Konkrétabbat tud valaki mondani?
A 6-os alkarész (( tartócsap )) általában ha nehezebben mozog akkor érdemes kiszedni kitakarítani, fonom csiszolópapírral az esetleges korróziót eltávolítani majd zsírral be kenni és a helyére helyezni. Ezek után siklania kell könnyedén. (( én grafitos kenõzsírt szoktam használni ))
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
Ha esetleg be van rohadva akkor melyik része az? A féknyereg dugattyúját vissza tudtam nyomni mindkét oldalt, nehezen de mozognak.
Vagy a 6-os az amit meg kéne tisztítani?

Suzuki WagonR+
LINCOS - AUTÓSZERVIZ, GUMISZERVIZ ÉS GARÁZSIPARI BERENDEZÉSEK, SZERSZÁMOK
Online live Set's : https://livesets.com/zsolt/live
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Fiat Uno 1.0 45 LE - rol lenne szó.
Az lenne a problémám , hogy amikor tekerem a kormányt akkor fémes recsegõ hang jön a jobb elsõ keréktõl és amikor fékezek akkor is. a gumiharang sajnos elszakadt már azon az oldalon. Ismerõsöm azt mondja , hogy féltengelyes , a másik pedig azt mondja , hogy silent , vagy lengõkar. Kérdésem lenne , hogy volt e valakinek ilyen problémája esetleg és betudná e azonosítani pontosabban , hogy mi lehet a baj? Másik hogy mennyire para ez? Járhatok e vele igy addig ameddig nem csináltatom meg? Elõre is köszönöm a segítséget!
youtube.com/user/icetihiii22
Amúgy sejtettem, hogy egybe lehet, úgy éri meg nekik...
Van egy renault clio II-esem, és az elektromos ablakemelõben eltört a mûanyag, ami mozgatja az ablakot, ezért nem tartja rendesen a helyén. A kérdésem az, hogy ezt lehet külön venni, vagy csak kompletten az egész ablakemelõt motorral meg mindennel 20-30 ezerért?
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
Mert mi múltkor megpróbáltuk kicserélni de megbolondult a kijelzõ,a fedélzeti computer!
Ilyenkor mi a teendõ?
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Teljesen laikusként az autószereléshez B corsan tudok magamnak állítani az alapjáraton? mert (szerintem és mások szerint is) túl "nagy".. Vagy vigyem el inkább két sörért valami jóskának..?! 😊
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Vidd be az autót a mûhelybe üttesd ki a hibát ha továbbra is ég, nem csak az volt a baj.
Az lenne a problémám, hogy a 2002-s ©koda Octavia 1.6-s AVU benzines autómban folyamatosan világit http://picturepush.com/public/12801381 ez a lámpa, az elsõ lambda szondát kicseréltem mert azt mondta a szerelõ, hogy rossz benne a fûtés, de a lámpa még mindig világit. Az autó amúgy jól megy nem fogyaszt sokat 5,4-el eljár. Miért világíthat az a lámpa ha az autó jól megy?