645
Autószerelés
-
burninhell #165 a pótlevegőt is vezérelheti hő-idő kacsoló... olyankor mechanikus kapcsoló -
burninhell #164 hő-idő kapcsoló nyit vagy zár 1 áramkört ahogy azt a neve is mutatja.
lehet bimetálos, fűtött bimetálos stb... motor hőtől kapcsol vagy esetleh hűtővíz hőtől vagy mármitől ami meleg lehet
ha füzet van akkor van könyv is... abban pedig minden benne van...
bármelyik autószerkezetes könyvben benne vannak ezek, nézz utána. -
burninhell #163 hidegindító szelep a közös szívócső részben van, hidegindításhoz.
pótlevegő tolattyú meg plusz levegőt ad a motornak a pillangó-szelep megkerülésével, így nagyobb lesz kezdetben a forulatszám. -
#162 a hő-idő kapcsoló mire jó? -
#161 a pótlevegő tolattyú és a hideginditó szelep az mi?
Az utobbi alacsony hőmérsékleten ad plussz üzemanyagot a motornak? -
#160 :D nem csak megtaláltam tesom füzetét azt van amit nem irt -
burninhell #159 Mire kell ennyi 1mástól független infó?
Olyan mintha az autoverso-t töltenéd ki :D -
burninhell #158 Regeneráló szelep az aktív-szén szűrőből engedi vissza az ott megkötött tüzelőanyagot a szívócsőbe.
Csökken a fogyasztás mert az elpárolgó üzemanyag nem vész el, az aktív szén szűrő megköti... -
burninhell #157 sztem semmi -
#156 A regeneráló szelepnek mi a feladata? -
#155 Mi a különbség a BMW VANOS és a BMW M3 VANOS szelepvezérlési rendszer között? -
burninhell #154 A gj. villamosság legszemetebb része :) Multiplex rendszerek sux...
http://hu.wikipedia.org/wiki/Multiplexer
Olvasd el ha érdekel... -
burninhell #153 Forgóelosztós adagolónál ki kell csavarni a záródugót a kilépő vezetékek között és be kell csavarni 1 indikátor órát. Azzal mérhető a dugattyú elmozdulása és így a szállítási kezdet. Gyár megadja az értékeket.... -
#152 Mi az a multiplexer és demultiplexer? -
#151 Forgó elosztos adagolonál hogyan lehet ellenőrizni az előbefecskendezés kezdetét? -
#150 THX. -
burninhell #149 A tranzisztor 1 elektnikus kapcsoló...
kollektor és emitter között van oldható kapcsolat,
amit a bázison vezérlünk. Ha van bázisáram akkor a kapcsoló vezet, ha nincs akkor nem. -
#148 THX
Amugy a tranzisztor az mi is tulajdonképpen?
Azt tudom hogy van egy emiter része ahol az áram bemegy van egy bázis ahol kijön meg egy kollektor ami nem tudom mi.
Ja meg generátor feszültségszabályozásánál is van tranzisztor asszem. -
burninhell #147 végfokozat... tranzisztor vagy IC van benne -
#146 A "gyujtótekercs beépitett végfokkal" ot a végfok az mit jelent? -
atomeromu #145 Hello!
Kis segitsegeteket kernem. Van egy 97-es evjaratu VW Golf 3-asom es benne negy gyari elektromos ablak. A vezeto oldali ablakkal lenne bajom, megpedig, ha fel akarom huzni, akkor megy egy darabig, aztan leold, majd megint ranyomok, akkor elindul es megint leold. Ezt csinalja lefele tekeresnel is. Valaki tudja esetleg mi lehet a baja? Magam javitanam, ha lehet, mert itt kulfoldon csak barbarok vannak! Elore is koszi a valaszokat! -
burninhell #144 Helló!
Valaki tudna linkelni nekem egy szélessávú lambda-szonda elvi rajzot?
Az érdekel, hogyan és hol helyezkedik el benne a villanymotor + ilyesmik. Neten csak külső fényképet láttam...
http://www.eleanor.hu/eleanor_web/aem/electronic/30_1_f_uegoc.jpg -
#143 A nyomatékkel van kapcsolatba a HTP, asszem megnövelt nyomatékú vagy ilyesmi, de rövidítés, h pontosan micsoda azt nem tudom. -
#142 a PDTDI és az MPi azokat megtaláltam a www.roviditesek.hu-n csak a HTP nincs meg
HTP=Hiába Taposod Paraszt?? :) -
#141 /Direct Injection /-a vége. -
#140 PDTDI= Pumpen Düse Turbo Diesel Injector/Intercooler (most pontosan nem tudom melyik) -
#139 A htp nincs benne azt meg tudja mondani vki hogy mit jelent? -
#138 http://www.rovidites.hu/ én innem néztem ki csak az előbb túl zsúfolt volt -
#137 http://www.rovidites.hu/itt a pdtdi biztos benn van :D -
#136 Hello a pdtdi a htp és az mpi mit jelentenek? -
#135 Ha sokat megy városban az autó,akkor érdemes lehet 4ezer fölé pörgetni,hogy kiégjen a lerakódott dzsuva. Ez általában segít az ilyeneken. -
#134 Tudom hogy nem ide való a kérdésem csak volna egy kis gondom. El akarnak nekem adni egy Yakimoto 200 típusú crossmotort. Csak annyit szeretnék kérdezni hogy ezekhez lehet kapni alkatrész??? -
burninhell #133 Autodata szerint Bosch VER 141 vagy RotoDiesel...
Azt írtad olyanotok van, nézzé be a motorháztető alá, rá lesz írva. -
#132 Hi a fiat regata 1.9 diesel 1988as.
Milyen adagoló van rajta.Ve forgóelosztos? -
burninhell #131 generálnál minden!
ha 1 fődarab 25%-a hibás akkor kell generálozni a fődarabot. -
#130 És a motor generál alatt milyen javitások vannak? -
#129 Szóval a kettő akkor ugyanaz lol :) -
#128 Az egyik németül van!:) /spannen/ -
#127 Hello
Mi a különbség a szij spanoló és a szij feszitő között? -
Vlala #126 Luxot jelent ,de ez a kisebb felszereltségű változat. A grand Lux (GLX) már redelkezik fordulatszámmmérővel, ködfényekkel meg egyéb hasznos kütyükkel. :)