Driver

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seth
Nem, ez a Driver játék filmváltozata lett volna, ha elkészült volna 😊

PSN ID.: Beegabor

bertino
szal ez a film lenne a Drive... ?

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Törölt felhasználó
De megfog jelenni.
Törölt felhasználó
Sajna nem jött ki pc-re 😞
bertino
nincs meg valakinek ?

bertino
hááát... jol kib@sztak velünk megint 😞

DJ Skyline
én is úgy tudom!!!!

reménytelen
Egy: A Driv3r az a Driver sorozat harmadik része.
Kettõ: Négy van, csak a negyedik (Parallel Lines) nem jelent meg PC-re pont úgy, mint a második.
stp4trick
nem 3 driv3r van?

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

bertino
nekem is az rémlik, hogy a game eleve vmi film alapján készült

Az elsõ Driver nem a Gengszterek sofõrje c. filmbõl volt?

bertino
<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

+fav

DJ Skyline
remélem lesz parkolóházas "bemutató",mint az elsõ küldetés során is volt!😄
mindenesetre ha az elsõ részre épül,akkor biztos jó lesz!

reménytelen
Az elsõ Driver nagyon jó játék volt, pár évig ott volt a topon. Ha fõként az elsõ részre alapul a film, akkor egyrészt szerintem jó lesz, másrészt kellemes régi emlékeket idéz majd vissza. 😊
<#eljen>

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Törölt felhasználó
Az Atari egyik klasszikusa, az eddig négy részt megért Driver sem kerülhette el sorsát és filmet készítenek belõle. A jó hír azonban, hogy a megfilmesítéssel a Silent Hill-t is készítõ Roger Avary-t bízták meg.

Úgy tûnik azért pár játék szakértõ kezekbe kerül - magyarul elkerüli Uwe Boll kameráját. Az elõzetesek alapján egyszerûen parádésnak ígérkezõ Silent Hill után az író-rendezõ Roger Avary újabb adaptációt kaparintott meg.

Ez pedig nem más, mint az Atari berkeiben eddig négy részt megérõ Driver. A játék elsõ része 1999-ben jelent meg a GT Interactive gondozásában elõször PlayStationra, majd követte egy számítógépes változat is. A film ennek a résznek a cselekményére épül majd.
A '70-es években játszódó történet fõszereplõje egy beépített rendõr, bizonyos Tanner, aki elég komoly feladatot kap: le kell buktatnia egy egész bûnszövetkezetet, melynek berkeibe sofõrként épült be. A játék hatalmas sikerének köszönhetõen újabb és újabb részekkel gazdagodott. A folytatások azonban nem arattak osztatlan sikert és a Driver egykori dicsfénye mára eléggé megkopott. És ezen a most megjelent negyedik rész sem változtatott sokat.

Avary kijelentette, hogy bár a történet gerincét az elsõ rész adja, azért a filmben találkozhatunk majd a játék késõbbi részeiben felbukkant karakterekkel is.

sg.hu