16
The movie
  • Seth
    Nem, ez a Driver játék filmváltozata lett volna, ha elkészült volna :)
  • bertino
    szal ez a film lenne a Drive... ?
    De megfog jelenni.
    Sajna nem jött ki pc-re :(
  • bertino
    nincs meg valakinek ?
  • bertino
    hááát... jol kib@sztak velünk megint :(
  • DJ Skyline
    én is úgy tudom!!!!
  • reménytelen
    Egy: A Driv3r az a Driver sorozat harmadik része.
    Kettő: Négy van, csak a negyedik (Parallel Lines) nem jelent meg PC-re pont úgy, mint a második.
  • stp4trick
    nem 3 driv3r van?
  • bertino
    nekem is az rémlik, hogy a game eleve vmi film alapján készült
  • Vlala #6
    Az első Driver nem a Gengszterek sofőrje c. filmből volt?
  • bertino

+fav
  • DJ Skyline
    remélem lesz parkolóházas "bemutató",mint az első küldetés során is volt!:D
    mindenesetre ha az első részre épül,akkor biztos jó lesz!
  • reménytelen
    Az első Driver nagyon jó játék volt, pár évig ott volt a topon. Ha főként az első részre alapul a film, akkor egyrészt szerintem jó lesz, másrészt kellemes régi emlékeket idéz majd vissza. :)
  • Thanatos
    Az Atari egyik klasszikusa, az eddig négy részt megért Driver sem kerülhette el sorsát és filmet készítenek belőle. A jó hír azonban, hogy a megfilmesítéssel a Silent Hill-t is készítő Roger Avary-t bízták meg.

Úgy tűnik azért pár játék szakértő kezekbe kerül - magyarul elkerüli Uwe Boll kameráját. Az előzetesek alapján egyszerűen parádésnak ígérkező Silent Hill után az író-rendező Roger Avary újabb adaptációt kaparintott meg.

Ez pedig nem más, mint az Atari berkeiben eddig négy részt megérő Driver. A játék első része 1999-ben jelent meg a GT Interactive gondozásában először PlayStationra, majd követte egy számítógépes változat is. A film ennek a résznek a cselekményére épül majd.
    A '70-es években játszódó történet főszereplője egy beépített rendőr, bizonyos Tanner, aki elég komoly feladatot kap: le kell buktatnia egy egész bűnszövetkezetet, melynek berkeibe sofőrként épült be. A játék hatalmas sikerének köszönhetően újabb és újabb részekkel gazdagodott. A folytatások azonban nem arattak osztatlan sikert és a Driver egykori dicsfénye mára eléggé megkopott. És ezen a most megjelent negyedik rész sem változtatott sokat.

Avary kijelentette, hogy bár a történet gerincét az első rész adja, azért a filmben találkozhatunk majd a játék későbbi részeiben felbukkant karakterekkel is.

sg.hu