58
Rogue Trooper
-
kispusi #58 a végén a sisak eltűnt és nem tudom hogy mit kell csinálni
-
kispusi #57 nekem meg van de a 6-os pályán elakadtam nem tudok sehová menni tud valaki segíteni -
king killer #56 én már eggy csomószor végig játszottam de még mindig nem untam meg!...........most pc töltöm -
#55 Én vagy 2 éve vittem végig. Egynek elment, ha sz@r lett volna, akkor nem vittem volna végig. Végülis értehető. -
Zsolesz0721 #54 Ez a gem 1xüen eszméletlen gyerekök, E.S.Z.M.É.L.E.T.L.E.N.!!!!!!!!!! -
#53 Nekem is nagyon bejön a jatek; szerintem eleg jo; 10-böl 8-at megerdemel... Jo a taktikus fight; jo a motivacios rendszer (marmint a pénzgyüjtögetes)... Picit gáz, hogy a fegyverek közül alig kell párat hasznalni, ill. csomo extra dologra nicns is szükség (pl. a jatek vegefele vagyok, de eddig egyszer tettem csak le GUNMAN-t hogy lövöldözzön automata üzemmódban...)
A hnagulat nagyon jo... A grafika is tetszik; igaz én PS2-ön tolom, ott ez a grafika jónak szamit... A táj picit szögletes; a karakterekkel meg vagyok elegedve+az effektek is jók... Lehet fanyalogni, hogy a PC már szebbet is tud; de nekem akkor is tetszik ez a graf.+a szinek is nagyon jok...
A hangulat picit a Killzone-ra emlekeztet... :-D -
rgerg #52 EZ A JÁTÉK EGY ISTEN!
KÚRVÁRA TETSZETT.Amikor vége lett aszittem elsírom magam:-D
-
#51 Én most töltöm le.
Majd írok véleményt.
-
#50 Mennyi van még hátra a vonatos rész után? -
#49 Jaja maximálisan 1etértek,nekem is naon bejövős a cucc ajánlom mindenkinek próba cseresznye!!!! -
#48 Basszus, nem értem a kritikusokat itt... Nyilván nem egy új FPS istent vártunk ... Jó, igen, tudom, nem FPS a játék, de sokan itt azt várták, és abszolút tipikus "CSÉS"-ként nyilatkoztak. Szerintem ez a játék nagyon jó. Igaz, én RPG-ken és RTS-eken edződtem mostanában. De azért az FPS-TPS dolgokat is megnéztem, és sok kedvencem van régről. Ez a játék visszahozta azt a feelinget, ami akkor volt. Rossz a grafika? Ki nem sz*rja le? Az animáció nagyon jó, és nagyon hangulatos az egész világ. Hosszú ideje nem éltem már bele magam akciójátékba úgy, mint ebbe.Más nem kell, szerintem. ELŐRE, KÉK HARCOSOK! -
joe1980 #47 Van benne bullet time? -
Sumi70 #46 Végigjátszottam, tűrhető. Most nehezebb fokozaton kezdtem le. -
steweee #45 tényleg nem rossz. érdemes kipróbálni -
kalimpa #44 Hi!
Elsőre nekem se tetszett, és nem jött be ez a kék emberrel rohangálós téma. De egy fél óra után valahogy megfogott, a hangulata, a zenéje, a taktikussága. Szerintem nem rossz! -
Gabe18 #43 Documents and Settings/Rogue Trooper mappa. -
#42 Nem tudja vki hol tárolja a játék a mentéseket? -
#41 JaJA
-
#40 áá sztem azé gagyinak nem mondanám,ez a maga versenyében tök rendben van,előbb volt egy repülős üldözős küldi,tök faja sztem
kellemes kikapcsolódás a nagy komoly oblivion meg iylenek mellett -
#39 hát ezaz....ez mindig is így volt, és így is lesz.... -
#38 azert a hsz-ok szama is arulkodik a gamma milyenségéről! eleg gagyi -
#37 Játékidő kb. mennyi? -
#36 Honnan lehet leszedni a ripet? -
#35 Azért vicces hogy a rip-elt verzió becsomagolva (add-on-okkal 1ütt)
Nincs 1 cd. Pedig mindent tartalmaz amit a DVD.
Manapság kb ennyire ismerik a fejlesztők a tömörítés fogalmát -
#34 na kipróbáltam...DEL lett a vége :(
sajnos én nagyon lineárisnak találtam, a célzási rendszer nagyon nem jön be, és ez nagyon fura így a Tomb Raider Legend után, hogy semmi rongybaba nincsen...
szóval..hát nemtudom, ehhez nekem télleg nagyon unatkoznom kéne, hogy én ezzel játszadozzak :( -
#33 huh...nekem ez ismerős (nem ebből a gameből, most töltöm még mindig le éppen:)), hanem még amikor meg lett a videókártyám, akkor csinálta, hogy minden game egy 10 perc után veszettül elkezdett akadni...még a menüje is...pl Painkiller, Bloodrayne 2...csakhogy példákat mondjak, ezeknek nem szabadott volna azért...aztán felraktam egy újabb drivert, és minnyár befejezte ezt a parasztságát a VGA :D -
#32 Nekem nics problémám a gaméval fulra húzva minden és tökéletesen megy! -
#31 inkább csak valami programhiba van benne mert le akar fagyni vagy mi de mégse és igy el kezd akadni... -
#30 mindent félretéve szórakoztató játék és szerintem ez a lényeg... -
#29 Igen, nem annyira rossz ez, de közepesnél semmiben sem jobb, tehát csak akkor ajánlható, ha éppen nincs jobb vagy más éppen... -
#28 akkor asszem elkezdem szedni :) -
Gabe18 #27 Szerintem teljessen átlagos,de mondjuk kiegészitőnek lődözni egy fél órát jó lehet. -
#26 IGEN
Tuti kis játék -
#25 na most akkor jó kis TPS, vagy nem is érdemes leszedni?
mert kéne még egy valami game így a Condemned mellett :D -
Gabe18 #24 Hát véleményem szerint ezt a Halo-val egy napon emliteni is bűn...
Ez se rossz annyira hogy ne lehessen játszani vele,de semmi kiemelkedő nincs benne.
Meg azért nem is ugyanaz a stílus egászen.
De ez meg csak az én véleményem. -
#23 Sose ertettem, mit istenitenek a Halo-n, annal unalmassabb jatekot meg nem lattam, de itt ket egyforma kepkockat nem latni, bar teny nem egy mai grafika, a fegyverek tobbsege felesleges, de megsem birtam ma letenni, meg vegig nem toltam. Egy delutanra toketeles !!!
Tobbfele keppen lehet jatszani, bibelodni a sokfele fegyverrel, netan killswitcehesen bujkalni a fedezekek moge, vagy csak rarontani mindenkire.En az utobbit valasztottam.
Egy szo mint szaz, kellemesen csalodtam benne.
Sniperrel egy loves mindenki, ha fejbe lovod, a leggyorsabb vegigvitel kulcsa :)
Sot itt is raragad a granat az emberkekre... A'la halo, sok lopott otletttel igen jol osszehoztak.
-
#22 Azért mert KillSwitch az egyik kedvencem. -
Gabe18 #21 Hát ez a Kill Switch-nél bonyolultabb,vagy összetettebb,kinek hogy tetszik (na ugye nem kell nagy dolgokra gondolni),de szerintem a Kill Switch a maga egyszerűségével jobb játék volt. -
#20 Kill Swithcet üti? -
#19 ez egy naggyon unalmas játék! játszottam vele két órát! ennyi bőven elég is volt! hát nemtudom! a fizika azér hiányzik meg még sokminden!