58
Rogue Trooper
  • 79Alba
    Köszi szépen
    System Requirements

The minimum system requirements are as follows:

COMPUTER:
    IBM PC or 100% compatible
    OPERATING SYSTEM:
    Microsoft Windows XP or 2000
    CPU:
    Intel Pentium 4 1.5 GHz or equivalent
    RAM:
    256MB
    GRAPHICS:
    100% DirectX 9.0c-compatible 64MB 3D Accelerated Card supporting v1.1 pixel and vertex shaders
    SOUND:
    Windows XP- or 2000-compatible sound card (100% DirectX 9.0c-compatible)
    DVD-ROM:
    DVD-ROM drive
    HARD DRIVE:
    3GB free disk space
    INPUT DEVICES:
    100% Windows XP- or 2000-compatible mouse and keyboard

The recommended system requirements are as follows:

CPU:
    Intel Pentium 4 2.0GHz or equivalent
    RAM:
    512MB
    GRAPHICS:
    100% DirectX 9.0c-compatible 128MB 3D Accelerated Card supporting v2.0 pixel and vertex shaders
    SOUND:
    Windows XP- or 2000-compatible sound card (100% DirectX 9.0c-compatible)
    DVD-ROM:
    DVD-ROM drive
    HARD DRIVE:
  • 79Alba
    Sziasztok!
    Gépigénye mekkora?
  • Sgtfathi
    Nem rossz sztem!!! Egyszer végig kell nyomni!!!
  • Gabe18
    Közepes egy alkotás ez,amire szerintem sokan rámondják majd hogy "felraktam,megnéztem,uninstall.." .
    Valami kék emberszerűséget irányitunk,akinek van sok kék haverja,ezek háborúznak a nemtudom kik ellen...
    Indulásnak egyből bevágnak a sűrűjébe,ledobnak valami partszakaszon aztán mehet.Hősünk pár társát rövidúton kinyirják,de nem gond,mert kiszed a testekből valami implantátumot,azt berakja a saját fegyverébe,meg "hátimicsodájába",aztán ezek akkor onnan magyaráznak tovább,hogy újratöltés van (mintha nem látnánk),vagy hogy valami cuccot lehet fejleszteni.
    Amúgy minden pénzbe vagy micsodába kerül,a földön meg a holtesteket átvizsgálva találhatunk fizetőeszközt,aztán ezért lehet venni lőszert,gránátot,medkit-et,vagy fejleszteni a fegyvert (illetve bele a lőszert).Hogy ez hogy jut el hozzánk azt maximum a játék készitői tudhatják,mert a harctér közepén rányomunk hogy legyen lőszer...és lesz lőszer.Legyen gránát,és lesz gránát.Csak győzzük fizetni...
    Emberünket kivülről látjuk,igy a különböző fedezékekhez odabjhatunk,ás amögül lőhetünk (Kill Switch módra).Ugrás,gugolás van még mint "spéci" mozdulat.Gépfegyverek mögé,légvédelmi eszközbe beállhatunk legalább ha találunk ilyet.
    A grafika olyan 3 évet van lemaradva a mai szinvonaltól szerintem,de már akkor sem lett volna kiemelkedő,de legalább hátterek szép színesek ls látványosak szerintem.(már legalábbis az első pályákon)
    Fizikát azt nemigen sikerült felfdeznem.Nem ugyanugy terülnek el az ellenfelek mindig,de ragdoll effekt,vagy tárgyakon bármi fizikai hatás az teljességel kimaradt.
    Igazából azt nem tudom ezen mi egy full DVD majdnem.Hát maximum a hossza lehet erre indok,de azt nem tudom még,és nem biztos hogy az pozitivum.Persze elképzelhető hogy a későbbiekben fantasztiksu dolgok várnak ránk,de 2 pálya után ez csak egy közepessen kinéző külsőnézetes akciójáták,ami nem biztos hogy megér ennyi letöltést,ha mondjuk valaki torrentről szedi.

91%-nál járok,reggel próbálom,és írom milyen volt.
  • Lacc
    Van itt hype úgy látom.
  • mucsácsó
    jaja, ezt akartam kérdezni, hogy milyen a game?
    még mindig senki? :/
  • Tatyla
    még senki nem probállta?
  • Shep
    Na hát persze én is sok mindent szedek publicról is, de az ilyen 4 gigás csodákat inkább nem várom ki
  • mucsácsó
    :DDD
    de vannak kivételek is :)
  • Shep
    Ja 1-2k s letöltés nagyon jó
  • grebber
    Ezért jók a regnélküli trackerek :D
  • valaminick
    Na kipróbálta valaki ? milyen a cucc?
  • ThugEdge
    igazad van benéztem:)
  • Shep
    A képek alaján nagyon KillSwitches a cucc, ami nekem nagyon bejön, de a fene megeszi hogy ez is 4giga, így sose lesz jó arányom.
  • Seth
    neked 85*50(4250 MB) a közepesen nagy kategória?? :D
  • ThugEdge
    van egy ilyen is:
    http://www.nforce.nl/index.php?switchto=nfos

nézd a hátamos lövős,mérete közepesen nagy,szal még jó is lehet

képek,video:
    http://www.gamershell.com/search/index.html?q=rogue+trooper