42
  • Sith
    ez már csak ilyen
    Minden millio dolláros fejlesztés gagyi és bárki meg tudná épiteni otthon a konyhában
    és "miért is nem igy vagy ugy csinálták mert az sokkal jobb" különben is "mi van ha a teroristák kezébe kerül?" illetve "hány big macat lehetne ebből a pénzből venni a szomáliai éhezőknek"
    Egyéb iránt kezdem ugy érezni hogy az SG egy titkos kormány szervezet ha esetleg eljönne a várva várt meteor inen gyüjtenék be a forumozokat és vinék titkos katonai támaszpontokra hisz itt mindenki épitész, gépész mérnők vagy atom tudós esetleg kvantum mechanikával foglalkozik de mint látjuk bármelyikünk alkalmas lenne maffia fönöknek is
  • dez
    Donok? Inkább kézivezérlésű botok.
  • Ma2ska
    Ez nagyon lol, itt már a cikk és néhány hozzászólás alapján a legnagyobb bünszövetkezet vezetőjéröl, akit 40 évig nem tudtak elkapni kiderül hogy egy kisebbségi irástudatlan tyuktolvaj szellemi szintjén áll, akit egy kisiskolás játszva bebuktatott volna. Igy összegezve a fórum tapasztalatait.
  • Su0my
    Az a helyzet, hogy az ilyen űű így bukott le ekkora gengszter a mai világ igazi problémairól vonják el a figyelmet. Szerintem a legnagyobb bűnszövetkezetetnek pirosfehér csíkos, csillagos zászlaja van-ennyi rosszat kevest árt más az emberiségnek-környezetszennyezés, háborúk stb..
  • Zenty
    Ez poén ,hogy az ugymond szakkértők a cikkben ocsárolják ,hogy milyen béna volt!
    De azért az véletlenül se emlitik vajon ,hogy tudott több mint 40 évig bujkálni ha annyira idiote?
    Ami mai hig tech korszakban pont ugy lehett legjoban védekezni ha puritán modszereket alkalmaznak!
    Ez ugy tünik nekik be is vállt és ugye olykor a legegyszerüb dolog tünnik a legnehezebnek...(kód)
    Másik egy ilyen megbizhato szervezetett se egyszere fentartani ,nem elég hozzá csak gyilkolás.
    Egyébként szerintem az öreget soha nem kapják el ,csak valaki fel dobta valszeg az utód!
    Öreget bent meg vagy kinyirják vagy vég ki elégitést kap bent :D!
  • klastrom
    A fideSS-nem is ilyet kellene használni.Alló talán nem bukna meg a választásokon...
    :DDDDD
  • Venom
    mérnem enigmát használt? :D
  • OliApa
    Szegény . . .
  • formatuq
    szerintem is igaza van. ez nem egy elso aldozo, meg ha 73 eves is. felelnie kell, ha meg bunos.... hat ulnie. nem lesz az olyan sok.

de hiaba is szepitet, ez egy kozonseges bergyilkos "oldtimer" kiadasa, bunszovetkezeti kapcsolatokkal. mar ezer jar a kotel jobb helyeken.
  • the Godfather
    Azért birt megfoghatatlan lenni 43 évig, mert védte az "omerta" ( halgatás)..összesen 3x hagyta el a lakását, legutoljára mütétre ment Dél-Franciaországba....egyébként Berlusconi azért volt sokáig kormányon, mert a maffia támogatta...
    Azért használt ilyen egyszerü kódolást, mert az olaszok az egyszerü dolgokban látnak a legnagyobb praktikumot. Amit az emberek kevessen tudnak, hogy a maffia a romai birodalom bukása után alakult, és elvileg a nép védelméért....
  • bondzsi
    mégse kellett neki számítógép a 40 éves bujkáláshoz. Nem is olyan hülye ahogy sokan gondolják! És az egyik beírónak csak annyit, hogy a "gangsta rap" és a COSA NOSTRA miért van együtt említve? Azért a régi típusú olasz mafia és a mostani bandák között van egy kis különbség.
  • Abator
    Asszem jövő héten nálad is talál a rendőrség két-három másolt cd-t ...:D
  • Alec
    na jó de most a jelenlegi maffiáról és annak vezetőjéről beszélünk.. Nem gyümölcstermesztésért körözték a vezérüket hanem gyilkosságokért.. ezt elég nehéz bármivel is indokolni
  • greg971
    Na ez úgy történt , hogy feláldozták...a mafia ugyanúgy fog működni, mint eddig...ne legyetek már naivak.Magyarországon is van mafia .Nézzétek a parlamentet a DON-ok ott ülnek...és ez nem vicc . Akiket lecsuknak csak kispályás végrehajtók .
  • dirty dogg
    furi modorod van...

A témában való tájékozatlanságodat mi sem tükrözhetné jobban, mint az, hogy bármilyen összefüggést vélsz felfedezni a szicíliai maffia és az usa-ban korábban dúlt bandaháborúk muzikális megszolaltatása közt. (Írásoddal nyílvánvalóvá vált, hogy egyik témához sincs közöd.)

azért csak okosítsd a népet ügyesen...

Tisztelettel:

dd
  • irkab1rka
    Demokrácia van meg minden, de szerintem te tiltakoznál a legjobban, ha anyád arcába belevágná valaki a kaszát.

"fiatal korában ellenfelei lekaszálásával alapozta meg pozícióját"

Gondolkodjál már, mielőtt egy nyilvános fórumba olyan embereket védessz, akik pénzért hajtanak végre brutális gyilkosságokat. És pláne ne próbáld ezt a bandát úgy beállítani, mintha Robin Hoodok lennének. Hallgasd tovább a gangsta rap-et inkább csendben, és hidd azt, hogy milyen fasza pisztollyal mászkálni az utcán.
  • LowEnd
    dehogy tudnak feltörni 256 bites kódolást :))) csak legyen rövid a szöveg, vagy legyen összemérhető vele a kulcs, és könnyen feltörhetetlenné válik a kódolás.
    (gondolj a legegyszerűbb esetre: véletlenszámokkal végig XOR-olod a szöveget.... (na persze a kulcsot tárolni kell :))) szóval nem kafa :((
  • dirty dogg
    ...majd jót zsugáznak Salvatore Riina-val!
  • dirty dogg
    gazember? ki szemében?
    szicíliában a maffia anno az államtól és a zsarnokoktól való függetlenedésért jött létre, és a tagjai mind gyümölcsföldjeikből éltek. később meg munkát adta a népnek és ellene voltak a kábítószer kereskedelemnek! az, hogy később az amerikában megalalkuló családok bevettek soldier-nek (Giovane D'Onore) színesbőrűeket meg lationokat és azok meg kereskedtek mindennel az egy másik dolog. Ezért szerintem nem a Cosa Nostra ítélendő el és pláne nem a Don-ja.
    kiszabadulni meg biztos nem fog, most, hogy nem nyert a választáson Silvio Berlusconi miniszterelnök úr.
  • Highw@yPos.
    VAlószínű, hogy feltörte volna egy számtech szakkörös, ha életben marad,amíg feltöri ;-))))
    ezek mindenhol ott vannak...
  • szurka
    úgy kell neki hülye gyökér
  • Alec
    nem voltak bénák 40 évig.. a cikk szerint csak 2002-ben került a kezükbe ilyen üzenet
  • fawcet
    Na itt az olcsó pénzkeresési forrás. Készítsünk törhetetlen kódolást maffiának. :P
  • ebertek
    Ha jól tudom, akkor ha valaki szabadalmaztatni akar egy kódolási rendszert USA-ban, amit az államszervezetek nem tudnak "belátható időn belül" feltörni, akkor azt "megveszi" az állam. Tehát elvileg AES-256-al kódolt szöveget is fel tudnak törni a CIA-s csávók; az, hogy erre a kódolásra nem jöttek rá, az ciki :)
  • Macc
    ilyen kodolast hasznaltam 12 eves koromban jatekbol, es fejtettuk meg oket a noveremmel. Egy hosszabb szoveg (egy bekezdes) kb 20 perc lehetett. Minel tobb a szoveg, annal konnyebb megfejteni. Amugy egy kodfejtonek erre eleg raneznie. Az ismetlesekbol, es tagolodasbol egyertelmuen kikovetkeztetheto, hogy milyen szintu kodolas lehet.
  • loga
    Azt mondják béna volt?
    Te akkor hogy tudta egészen öreg koráig kódolgatni vidáman?
    Akkor a rendőrök még bénábbak voltak közel 40évig mert egy 2000éves kódra nem jöttek rá...
  • Kaziking
    Ennek a sitten is arany élete lessz, erre a kis időre még.
  • fawcet
    73 évesen mindegy ennek a tatának. Legfeljebb új nemi szokással ismertetik meg vele.
  • Mice
    "A több gyilkosság, többek közt két bíró kivégzésében való közreműködés miatt életfogytiglanra ítélt 73 éves Provenzanot "

valakik megint "nyitott" szemmel olvasnak:S....
  • vaaa
    és megbízható emberekkel vette körül magát.
  • Sadist
    Szerintem nem a titkosítás miatt nem kapták el, hanem azért, mert volt néhány jól felfegyverzett gorillája, akik eltűntették utána a nyomokat.
  • [HUN]PAStheLoD
    pontosan.. n00b [volt] az öreg ;]
  • Sith
    Szerintem anyira nem lehetett könyü feltörni vlaszeg mindenki abból indult ki hogy hiper meg 256788,6 bites kódolást alkalmaz közbe meg nem.. :)
  • Molnibalage
    Azért teszem hozzá nem lehet annyira buta, ha majd 40 ÉVIG nem tudták nyakoncsípni..
  • smv
    Biztosan nehéz lehetett feltörni. :D
  • St
    pgp korában ilyen titkosítás...
    megérdemli, hogy lecsukják, sztem egy számtek szakkörös feltörte volna
  • fawcet
    hogy mosolyog orra alatt
  • Sadist
    Hát ez valami fantörpikus hír
    Még jó hogy nem kőtáblába véste az üzeneteit :D
  • Siluro
    Max két év és kint lesz, de szerintem annyi se...
  • Seaweed
    De a legjobb a fenykep illusztracioken a cikkhez..hatul a fiatal pirospolos szajahoz pont odalehetne tenni egy szovegbuborekot ezzel: "Elkaptak snecie!!!4 "