Need For Speed 3 Hot Pursuit
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sehogy nem lehet az NFS III Hot Pursuitot elindítani Win7-en?
Nagyon hiányoznak azok a régi szép idõk... <#wave>#wave><#sir>#sir>
Project D|Rare Car Collector|
ma talltam egy hamachi szervert és nagyon mokás volt eggyik nap multizni!
szerver name: nfshp98
jelszó: 123
Gigabyte GA-H61M-DS2, Core I3 2120 3,3Ghz, DDR3 1333Mhz 2x2GB KINGMAX RAM,Sapphire Radeon HD5670 GDDR5 512MB TDU Nick: Trabanthun
A napokban jutott eszembe hogy játsszak a kedvenc NFS-emmel.
Kocsikatitttaláltok a játékhoz. van 1 verzióm ami nem jo mert nem mentõdik el semmilyen beállítás, és nincs se menüzene se játék közbeni zene és a rendõrök beszélgetései is hiányosak. nálatok ez mind megvan? : )üdv
ATi HD4850,Intel Core 2 Duo CPU,4 GB RAM
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Mert én néztem 64 bitesen és Xp-kompatibilitás módban elindul, de csak a fõmenüig jutok el, mikor elkezdi tölteni a pályát, megfagy.
32 bitesen meg akármilyen kompatibilis módban fõmenüig se jut el, csak lesem a fekete képernyõt, majd megunva Feladatkezelõ/ és bezárni a nem válaszoló NFS-t.
az a bajom hogy nfs 3 mat szeretnek winxp alatt futtatni lehetseges e ez valamilyen modon mert win98 at akar a jatek ... koszi a valaszt
ha valakinek megy fullosan xp alatt kerem dobjon meg egy maillal az
[email protected] ra koszi ...
márcsak lanba lehet játszani
Gigabyte GA-H61M-DS2, Core I3 2120 3,3Ghz, DDR3 1333Mhz 2x2GB KINGMAX RAM,Sapphire Radeon HD5670 GDDR5 512MB TDU Nick: Trabanthun
2002 óta már elég ritkán tolom, de azért félévente minimum egyszer-kétszer beröffentem, és gurulok egy nosztalgikusat :D
plusz a másik, ha kiesõset versenyzünk, és valaki kiesik, akkor õ , mint forgalom, egy teherautóval fog játszani. ezt nem lehet vhol másra cserélni, monjduk buszra?:D
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
nem tud valaki hozzá ferrari f50-est?
Nem csak egyszerûbb telepíteni, hanem ki tudja használni a mai videókártyák képességét is, annyira, hogy GF6100-as VGA chipen 1024x768 felbontásban már beszaggatott. És még fontos elmondani róla, hogy stabil, nagyon jól megy a XP-n, és Vistán egyaránt.
a másik, hálózatba, nincs olyan hogy több körös verseny, és az utolsó kiesik? csak bajnokságg szerint van, hogy a köv pályán az uitolsó már nem játszik????????
Need For Speed 3: Hot Pursuit grafikai tuning
A módosítás elõnyei:
- Nagyobb felbontáson is játszható a játék.
- DirectX 8 kiegészítõ (DX5-ös játékhoz)
- Részletesebb környezet
- Szélestávú megrajzolás
Elõször is BUÉK!
Egy kis segítséget szeretnék kérni:
Feltettem a NFS3-at, el is indul, de nagyon "lassú". A 3dsetupban nem lehet beállítani a 3d gyorsítást. azt írja ki, hogy a videókrtyám (nVidia GeForce-6600) nem tmogatja a Direct3D-t...
van-e a problémára megoldás? elõre is köszi! üdv!