18
-
HZsoli #18 A 2.kép: ... én is kidőltem... -
freeman07 #17 2. kép: Az Intel.... gazdag multimédia experienciát nyújt az enhanszolt floating pointos műveleteknek köszönhetően. LOL -
#16 ez vicc....
=) -
#15 -
Tiberius B #14 Ez egyszerűen nem is tom minek nevezzem...amint elkezdtem olvasni majdnem ledőltem a székről -
M2 #13 "szinte köze sincs a kiíráshoz"
Igazatok van, mondom mint teljesen kívülálló. -
aDannyBoy #12 de a dell lapi jó volt :) -
roliika #11 "áadásul némelyik cég korábbi egymagos CPU-s modellt rakott ki az asztalra. " Kérném megnevezni! Tőlük nem veszek SEMMIT! :D -
viizo #10 Duality In Art
Nézzétek meg ezt a linket, pályázatot hirdetett az Intel a "kettősség" kifejezéséről a digitális művészetekben. Ajánlom figyelmetekbe a pályaműveket és a győzteseket.
Aki nevezett pályaművekkel (köztük én is), azok nagy része rettentő csalódott a végeredményt illetően, ugyanis hihetetlen bundagyanús az egész és olyan művek nyertek, amiknek szinte köze sincs a kiíráshoz.
Ennyit a "nagy" intelről.
Menjenek a jó fenébe. -
scooterbr #9 Még jóhogy általánoságban beszéltem. Erre egyből kövezik az embert. -
echo #8 Ez de durva. Ha április elsején rakják ki nem hittük volna el, hogy ez a valóság :) -
#7 Meg a tobbi, raadasul neha keverve is van, ugy 50:50 reszben, hogy angolul irjak-e le az angol szot vagy fonetikusan:) vagy idiotan pl: "a powert is save-eli"
-
blakshep #6 :DDD
vazze ez a featúra télleg nagyon vicces :) -
#5 Nézzétek meg a második képen a szöveget!!! MegaLOL!!! Nyelvújítók előre!!! -
GodBadka #4 "Kérdésünkre Gacsal József elmondta, hogy ez nem az AMD X2-nek szól, sőt mindenki találgasson kedvére, hiszen az IBM és a Sun már régen gyárt ilyen processzorokat, ez csupán vicc volt." -
Komolytalan #3 Mert szerinted ezzel meggyőztek bárkit bármiről is? Pláne a fikázás része undorító, ahogy fitymálják az AMD-t, hisz A64 óta csak futnak utána. -
scooterbr #2 De nemis száraz tényekkel kell az embereket meggyőzni. Néha egy kis elrugaszkodás nem árt. -
Mice #1 "és a nagyközönség elé a megszokott módon vezetik majd be a terméket." még jóhogy. azt csodálom h az intelnek egyáltalán ez így nem bökte a szemét...de hát gondolom meg is van a véleményük rólunk, s azért nem baxakodnak...
nem tom. m.esetre nekem kicsit fura, hogy annó amikor cisco ccna vizsgát csináltunk, akkor pattogtak, h öltönyben jöjjünk, merthogy cégimázs, meg munkában szereljen az ember, s egy hasonlóan (jó azért annyira nem hasonlóan mert jóval kisebb, de azért még így is)nagy cégnél meg ilyenek mennek...