Divat lehet a mobilékszer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha ízléses és jó akkor nem bánom, de valószínûleg itt se lesz ritka a túlzás.

smv
Pontosan. :D Igazából a plázacica szöszmöszik is csak ki akarnak tûnni a tömegbõl, hiszen õk egyediek. <#idiota> És az a durva, hogy egyik sem tartja magát divatmajomnak. :D

Starcraft + Diablo III - esemve

Nem beszélve arról, hogy milyen szépen összekarcolhatják a telót...
Sub
szánalmas...

\"Born to Lose, Live to Win\" --Motörhead

DanyyX
Ez a remek plazakorszak ujabb fatális baromsága.
A kulcstartómról nekem is lóg egy tranzisztor, de az inkább a szenvedély jele az elektronika iránt és nem feltûnési mánia.
Meg ez is mekkora baromság, hogy különbözni akarnak a többitõl, ez nem a különbség, hanem ugymond birka-effektus, de végülis mind1, baromság az egész...

\"Pitét evõ lányok... nyalom a pitétek.\"

ugyanaz mint a kulcstartó, semmi extra, HA nem csinálnak belõle minden másnap hírt a netes hírportálokon. amúgy se kötelezõ, szóval...

A tortenelem soran mindig minden eszkoznek lett diszes valtozata. Jo, csakanynak talan nem, de alapvetoen a hetkoznapi eszkozknek lett diszitett valtozata. Dísztõr, diszes ruhak stb. Magunkat is diszitjuk: fulbevalo, nyaklanc stb. Miert lenne a mobil, a mindenapok eszkoze, kivetel ez alol?
valami kell a plázaq*vák kivánságai kielégitésére is :)
Nem szabad rolluk megfeledkezni, amugy meg jo bevételi forrás, ugyanis a degenerált kis p*csa ettöl lesz nedves.
Jobb biznisz ? Elöállitás 3-4huf, eladás = 7-800 huf, de plázában (ugye hol máshol lenne annyi fogyatékos) akár 1500 is :)
Ügyes volt a kitaláló.

A hülyékböl lehet a legjobban megélni :D (Tapasztlat)

Aki hülye, haljon meg.

AgentKis
Csak 1-2 reklám kell hozzá és veszik majd mint a cukrot. Hidd el. Végül pedig nem is fog emberszámba menni akinek nincs ilyen. <#nyes><#falbav>

Bár fölül a gálya, s alul a népnek árja, azért a pénz az úr...

z5oTtu
Nekem lóg a P900asomon egy gördeszkacsapágy.(nem tudtam hogy divat)
De ezek a gyöngyök,ékszerek szerintem csak tini kislányoknak valók. Ebben nem lesz biznisz egyhamar.
reaper4
ez milyen gáz már :D . én a moncsimra fogok tenni gyöngyöket az is divat lesz? :D lol :)

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

nah ujabb pozer szarok,felesleges faszságok..
serdülölánykáknak még talán elmegy de semmi több
Nicci
sztem
egy: felesleges pénz kidobás,
kettõ: semmi értelme, csak zavaró, folyton nekiütõdne mindenhez
nagyon sok hülye osztálytársamnak van ilyen, de undorító csicsapicsa

"beépíthetõ"!!! Ja persze max csak rá lehet aggatni és kész...

cSuwwi
sokak kulcstartóján is van ennyi "szemét"

shit happens

Davidus
ezekez az embereket nem megszólítani kell hanem észhez téríteni:P

V9ykn8_TZL0