Cáfol az ATI - nem késnek az új fejlesztések
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kosz a valaszokat<#wink>#wink>...megvalami😛 ha az ATI es az nVidia is a TSMC-be gyartja a chipjeit akkor az nVidia mert csak fel evvel kesobb kezdet neki a 90 nanometeres chipek gyartasanak?
Miért ne tudná?
Bezony 😊 AMD-s révén jól tudom ezt 😊
de itt több mindt valószínû hogy a komplexitás miatt nincsenek nagy órajelek. Bár azért én is kiváncsi lennék egy 3,8Ghz-es Geforce 7800GTX-re 😄
de itt több mindt valószínû hogy a komplexitás miatt nincsenek nagy órajelek. Bár azért én is kiváncsi lennék egy 3,8Ghz-es Geforce 7800GTX-re 😄
Sõt, az R580-as informatikai szörnyeteg súrolja a 400 milka tranyós sûrûséget, arra kell ám a hûtés.Amúgy a MHz-ek, és a tranzisztorok nem minden...
Azért mert egy GPU sokkal bonyolultabb, és teljesen más szerkezetû mint egy x86-os proci.
Pl: Intel Pentium 4 Extreme Edition 3.4GHz
178 Millió tranzisztor
Geforce 7800GTX
302 Millió tranzisztor
Pl: Intel Pentium 4 Extreme Edition 3.4GHz
178 Millió tranzisztor
Geforce 7800GTX
302 Millió tranzisztor
hogy lehet az hogy a CPU ami 90 nanometeren van gyartva 3.6GHz-en megy es a GPU ami szinten 90 nanometeren van gyartva nem kepes 650MHz-nel magasabbra ertek eleresere?
😄
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
Még az SM 3.0-t sem tudod kihasználni, ember!!!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
És az sm4.0-át mikor szándékoznak piacra dobni? 😞
Will your Soul live for Ever?