Tovább élhet az AGP

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

7600 agp joval lassabb mint 7600 pci-e. szoval at kell ezt vasarlas elott gondolni 😊.
Tamas

E2180@3300mhz, 6GB RAM,ATI 4850,Gigabyte DS3

Sanyix
Persze hogy nem buktak, hiszem rákényszerítik az emberre a cserét, de nem olyan ütemben terjed ahogy szeretnék. De nembaj, van már elég pénzük a gyártóknak...

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

zolo
Ha a hír igaz,én beruháznék egy 7600gt-re.Már egy kicsit öregecske a ti4200😊

http://flickr.com/photos/zolika90/

bertino
"a 7600 GT és 7900 GT kártyák AGP-s verzióját, amelyek kedvezõ áron debütálnak majd. Ez a kedvezõ ár 200, illetve 300 dollárt jelent, ami kétségtelenül vonzó ajánlat lenne, hiszen sokan elhalaszthatnák a teljes rendszer lecserélését"

easyrider <#eljen><#eljen>
kedves tõlük, hogy még gondolnak ránk, AGPsekre 😄

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Szerintem nem buktak a pcie-el. Szerintem szép ütemben cserélõdnek le az agp-s rendszerek, és pár éven belül uralkodó lesz.
Csak több kártya kéne pcie csatolóval (RAID vezérlõk rögtön kihasználták a lehetõséget), és talán több 4x csatoló az alaplapokra.

Sanyix
Na pofáraestek, hogy a pcie megjelenése után mégsem rohant mindenki pcie-s cuccokat venni? 😊
Nem mûködik a rákényszerítés? Hoppá lehet hogy maradniuk kellett volna az agp továbbfejlesztésénél. Bár akkor 5 év múlva nem vezethetnék be az agp hiper super ultraexpresst, amivel újra jól lehúznák a felhasználókat 😊

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

← ElőzőOldal 2 / 2