57
-
#17 szvsz a pciE nevét nyomják majd tovább ... pl pciE 2x vagy vmi hasonlo... nem fognak eldobni egy bejáratott nevet! -
#16 mert a ránk erőltetés jegyében az AGP kártyák sebességét állandoan csökkentik a pciE hez képest ... különben kiütközne a cumi, h egyformák és lofül sebességtöbbletet nem ad :( álá SATA, de ott legalább van kényelmi szempont ...
jonagy átvágás :(
nekem AGP cuccom van, hova cseréljem a 2300mhz A64emet?? max 10-20% al tudnék tovább lépni - drágán! ha olcsón jön egy 7900GT, én lépek :P -
#15 Simán, az sli csak a pénzeszsákoknak jó, őnekik meg mindegy mennyit költenek rá. Amúgy lehetne AGP 16x-is, meg akármi de akkor nem lennének rákényszerítve az emberek új videokártya mellé új alaplap vételére, vagy fordítva. Mondom, figyeljétek, meg hogy pár év múlva újra előveszik az agp-t úgy hogy hozzácsapnak egy ultra vagy mittudomain jónak hangzó jelzőt, és megint jól lehúzzák a népet. A pci is egy régi szabvány, csak újat csináltak belőle. -
#13 na, kiraly
kelet europaban az ember nem engedhet meg maganak mindent -
waterman #12 ki az aki egy AGP-s rendszerbe manapság rendszerbővítés címén egy AGP-s 7600ost vagy 7900-est vesz? nekem egy elég régi alaplapom van, régi procival, 4szeres AGP-vel. DE! nem is gondolok egyedül a videókártya fejlesztésre, mert nem vagyok milliomos. akkor már az egész rendszert majd.. most megvenném valamennyiért ezt, aztán cseréljük a rendszert, mert végülis már az fogja vissza a kártyát, akkor megvenném később a PCIe-st is. naná. jó üzlet:) nekik. szvsz. -
#11 Eladásokban biztos jobb a pcie, de gyanítom, hogy a világon kb. 10000x több agp gép van forgalomban, mint pcie-s. -
#10 :)
hagyjukmáezt az sli-crossfire baromságot...
És ugyehogyugye elég a 8x AGP? -
#9 A GeForce 7600GS AGP a hírek szerint alacsonyabb frekin (500MHz-en) fog üzemelni, mint a 7600GT PCI-E (560Mhz). -
#8 Aki új gépet vesz, azok elsöprő többsége már PCI-Express deszkát és VGA-t vesz, tehát tetszik vagy sem, ma már a PCI-E messze az AGP elött jár eladásokban is.
Egyébként pedig a PCI-E legnagyobb előnye az, hogy sokkal rugalmasabb és előremutatóbb, mint a régi AGP/PCI rendszer. Példának ott van az SLI és a Crossfire (tudom, én sem tartom jó beruházásnak őket, de lehetőség van ilyen megoldásokra is, amik AGP esetén nem igazán voltak megvalósíthatóak). -
Cat #7 már mér lenne lassabb? ha a videókártyának a rendszermemóriához kell fordulnia, rég rossz, és teljesen mindegy hogy pci vagy agp... -
chuck #6 7600 agp joval lassabb mint 7600 pci-e. szoval at kell ezt vasarlas elott gondolni :).
Tamas -
#5 Persze hogy nem buktak, hiszem rákényszerítik az emberre a cserét, de nem olyan ütemben terjed ahogy szeretnék. De nembaj, van már elég pénzük a gyártóknak... -
#4 Ha a hír igaz,én beruháznék egy 7600gt-re.Már egy kicsit öregecske a ti4200:) -
#3 "a 7600 GT és 7900 GT kártyák AGP-s verzióját, amelyek kedvező áron debütálnak majd. Ez a kedvező ár 200, illetve 300 dollárt jelent, ami kétségtelenül vonzó ajánlat lenne, hiszen sokan elhalaszthatnák a teljes rendszer lecserélését"
easyrider
kedves tőlük, hogy még gondolnak ránk, AGPsekre :D -
Praetor #2 Szerintem nem buktak a pcie-el. Szerintem szép ütemben cserélődnek le az agp-s rendszerek, és pár éven belül uralkodó lesz.
Csak több kártya kéne pcie csatolóval (RAID vezérlők rögtön kihasználták a lehetőséget), és talán több 4x csatoló az alaplapokra. -
#1 Na pofáraestek, hogy a pcie megjelenése után mégsem rohant mindenki pcie-s cuccokat venni? :)
Nem működik a rákényszerítés? Hoppá lehet hogy maradniuk kellett volna az agp továbbfejlesztésénél. Bár akkor 5 év múlva nem vezethetnék be az agp hiper super ultraexpresst, amivel újra jól lehúznák a felhasználókat :)