54
The Illmatic Rapper
-
#14 Én azt még nem hallottam, de úgy tom hogy azt az akkor nem rég meghalt Anyjának írtra.. -
#13 Nekem legjoban a Dance tetszik tőle de lehet hogy azért mert csak azt hallotam tőle -
#12 Hallgasd meg a számokat ! -
#11 Én eztet nem ismerem. Sry. -
#10 Na feltöltöttem néhány számot: The World Is Yours, One Mic, The Message, Ether -
#9 Még jó ,-) -
#8 Kösz.. Na feltöltök néhány számot.. -
#7 Van 1-2 jó száma :) -
#6 wikipedia
nem voltak éppen rózsás viszonyban -
#5 Én hitelesnek azt hívóm, aki sok éven keresztül, minőségi zenét csinál... -
#4 Kibékültek ? Na az jó bár sztem nem volt komolyabb vita.. Min is vesztek még akkor össze ? Amúgy nem sok dolgot tudok a gyerekről, szal jöhetnek az infók ! -
Cat #3 "ma élő talán leghitelesebb Rapper"
Én eddig azt hittem hogy "hiteles" rapper csak az lehet, akit fejbelőnek mert drogot árul... -
#2 és nem régiben kibékültek Jay-Zvel, alá is írt a Def Jamhez... -
#1 Csodálkoztam hogy nincs topikja, a ma élő talán leghitelesebb Rappernek.
Első albuma Illmatic néven jelent meg 1994 Mar 29-én, szóval nem egy új gyerek, de még ma is nyomatja mivel leg utsó album 2005-ben jelent meg, Street's Disciple II: Fourteen Songs néven. Én mostnaában a Stillmaticot hallgatom, azon is belül a One Mic c. számot, nagyon jó szám a sok közül.. Legismertebb arról hogy igen értelems, elgondolkodtató szövegeket ír, de nem is szaporítom a szót nézzétek meg hivatalos honlapját, ha pedig a szövegeire vagytok kíváncsiak akkor a rapszovegek.tk-ra kell regelnetek..