54
The Illmatic Rapper
  • Fido4life
    Én azt még nem hallottam, de úgy tom hogy azt az akkor nem rég meghalt Anyjának írtra..
  • ronihun
    Nekem legjoban a Dance tetszik tőle de lehet hogy azért mert csak azt hallotam tőle
  • Fido4life
    Hallgasd meg a számokat !
  • Fülüke
    Én eztet nem ismerem. Sry.
  • Fido4life
    Na feltöltöttem néhány számot: The World Is Yours, One Mic, The Message, Ether
  • Fido4life
    Még jó ,-)
  • Fido4life
    Kösz.. Na feltöltök néhány számot..
  • JohnnySmith
    Van 1-2 jó száma :)
  • Iori
    wikipedia
    nem voltak éppen rózsás viszonyban
  • Fido4life
    Én hitelesnek azt hívóm, aki sok éven keresztül, minőségi zenét csinál...
  • Fido4life
    Kibékültek ? Na az jó bár sztem nem volt komolyabb vita.. Min is vesztek még akkor össze ? Amúgy nem sok dolgot tudok a gyerekről, szal jöhetnek az infók !
  • Cat #3
    "ma élő talán leghitelesebb Rapper"

Én eddig azt hittem hogy "hiteles" rapper csak az lehet, akit fejbelőnek mert drogot árul...
  • Iori
    és nem régiben kibékültek Jay-Zvel, alá is írt a Def Jamhez...
  • Fido4life
    Csodálkoztam hogy nincs topikja, a ma élő talán leghitelesebb Rappernek.
    Első albuma Illmatic néven jelent meg 1994 Mar 29-én, szóval nem egy új gyerek, de még ma is nyomatja mivel leg utsó album 2005-ben jelent meg, Street's Disciple II: Fourteen Songs néven. Én mostnaában a Stillmaticot hallgatom, azon is belül a One Mic c. számot, nagyon jó szám a sok közül.. Legismertebb arról hogy igen értelems, elgondolkodtató szövegeket ír, de nem is szaporítom a szót nézzétek meg hivatalos honlapját, ha pedig a szövegeire vagytok kíváncsiak akkor a rapszovegek.tk-ra kell regelnetek..