54
The Illmatic Rapper
-
#54 ha ez még eladó lenne akkor megvenném. -
#53 #26 -
broaffka #52 nekem nincs semmi bajom a négerekkel. jo lenne, ha mindenknek lenne belőle egy
LoL -
#51 szerintem M.O. fele adja el az eredeti NAS cd-ket most :D -
SlickAdam #50 7 darab tökéletes, karcmentes állapotban lévő NAS lemez eladó egyben 20.000 forintért!
- Illmatic
- It Was Written
- I Am...
- Stillmatic
- The Lost Tapes
- God's Son
- Hip Hop Is Dead
[email protected] -
#49 hát megkínálhatott volna abból, amit ez elött a szám elött benyomott :D -
#48 aham
amúgy én erre csak ennyit mondok
csekk disz
erről maradtunk le :( -
#47 ez lenne az ? -
#46 no komment... -
#45 uffhhh És én még siránkoztam hogy kihagytam.. -
#44 ma este 21:05-kor hallgassátok a vörösmarty rádiót , a Kinxtime műsorban Nas "koncertjéről" lesz szó.
Online is hallgatható ;)
-
#43 nem ment el :(
madafaka :( -
#42 én ezt most nem értem, nem volt ott vagy mi ?
-
#41 Sztem N1ggA a "Mért nem jött el a gecie?"-t Nasra értette.
Amúgy kurva nagy kibaszás, jó hogy nem mentem el. -
#40 és amúgy az ilyen koncertek valamilyen formában letölthetőek lesznek? legalább úgy meg kéne néznem :( -
#39 hát az egyik mint mondtam arra se méltatott hogy felhívjon a másiknak meg nem volt lóvéja... Persze amikor még a linket adta a koncertről rendesen helyeselt amikor azt mondtam hogy erre mindenképpen elmegyünk, csak aztán személyesen "hát szerintem én nem fogok tudni elmenni" -.-
Amúgy ha vki itt az sg-n volt olyan szerencsés és ott volt, nagyon örülnék ha megosztaná velünk élményeit. -
#38 Mért nem jött el a gecie? -
#37 hát úgy néz ki hogy én se megyek el sajna, mivel annyira-de annyira szeretettel és megbízhatósággal teli baráti társaságom van, hogy az egyik vagy visszamondja, vagy b*szik is felhívni.. és sajna a mai világban egyedül bemenni egy 9-kor kezdődő koncertre.. hát nem vmi életbiztosítás.. (másrészről meg a hangulat is elveszik amikor az ember egyedül áll a tömegben) szerintem úgy 2-3 hónapig fog iszonyatosan zavarni a dolog, dehát ezvan:/ -
#36 én is elmennék, de sajnos messze van Bp :(
Pedig nagyon szívesen elmennék a koncertre, ilyen alkalom nem sűrűn fordul elő, hogy egy ilyen "nagy" rapper látogat el hozzánk.
Sztem ő napjaink egyik legtehetségesebb rappere, szal tényleg kár lenne kihagyni :(
-
#35 És Hét nap múlva KONCERT ! info Nagyon remélem sikerül összeszedni a lóvét rá, mert egy ilyen eseményt Bűn kihagyni ! -
tomeck01 #34 Hallgassátok csak Nast most jött ki tőlle egy maxi White Enemy címmel.
Biztos az is profi munka lett:) -
#33 Jaja én is most hallgattam ki, így elsőre nagyon bejött, profi munka -
#32 most is azt hallgatom, sztem nagyon jól sikerült
Van rajta egy track Jay-Z vel-is : Nas feat Jay-z - Black Republican -
#31 2006. Dec 9. Új Album !!! Info itt -
#30 - nem -
#29 Kárhogy nem hazánkban nem annyira ismert, jelenleg szerintem tényleg a legjöbb élő rapper.. -
#28 Mostanában zúz nálam : NaS - Rule
NaS - 2ndChildhood -
#27 Nas - Carry The Cross -
#26 köszönjük a rasszista megjegyzésedet, kellett ez ide -
#25 Kinek volt baja velük ? Hogy érted, hogy mindenkinek lenne egy mije belőlük ? :) -
#24 Nekem arról leginkább az első 4 szám jön be.. -
#23 nekem legjobban a Nas-just a moment tetszik -
#22 nekem nincs semmi bajom a négerekkel. jo lenne, ha mindenknek lenne belőle egy -
#21 Nálam pedig a Makaveli-The 7 days theory. Tökéletes album -
#20 Na kábé első mondatodat akartam írni bevezetőként..:) Nekem a következő albumok vannak meg:
NaS - Illmatic
NaS - freestyle flava vol. ii
NaS - stillmatic
NaS vs Jay Z - collector's edition (2001)
Énis a Stillmatic-ot hallgatom legtöbbször, veszett jó számok vannak rajta ! Az Illmaticnak meg olyan Undergroundos hangulata van, bár nálam a legjobb Hip Hop albumot a 2Pacalypse vitte el.. -
#19 Az se rosz, de nekem a One Mic az aktuális kedvencem.. -
#18 Nas egy élő raplegenda. Nagyon szeretem, az összes albuma megvan. Sokak szerint az Illmatic minden idők legjobb hip hop albuma, bár nekem a Stillmatic a kedvencem tőle, onnan is a My country című track. Hallgassátok! -
#17 Nas feat. Diddy - Hate Me Now
Ez a szám teccik. -
#16 Oksa.. -
donoki #15 Mindjárt letöltök pár számot azt írok h jó-e :D