NaS

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fido4life
ha ez még eladó lenne akkor megvenném.

Fido4life

nekem nincs semmi bajom a négerekkel. jo lenne, ha mindenknek lenne belõle egy

LoL <#vigyor><#vigyor><#vigyor><#vigyor><#taps>
Fido4life
szerintem M.O. fele adja el az eredeti NAS cd-ket most 😄

7 darab tökéletes, karcmentes állapotban lévõ NAS lemez eladó egyben 20.000 forintért!
- Illmatic
- It Was Written
- I Am...
- Stillmatic
- The Lost Tapes
- God's Son
- Hip Hop Is Dead

[email protected]

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Fido4life
hát megkínálhatott volna abból, amit ez elött a szám elött benyomott 😄

kuci06
aham

amúgy én erre csak ennyit mondok

csekk disz

errõl maradtunk le 😞

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Fido4life
Fido4life
Fido4life
uffhhh És én még siránkoztam hogy kihagytam..

kuci06
ma este 21:05-kor hallgassátok a vörösmarty rádiót , a Kinxtime mûsorban Nas "koncertjérõl" lesz szó.
Online is hallgatható 😉

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

kuci06
nem ment el 😞
madafaka 😞

Fido4life
én ezt most nem értem, nem volt ott vagy mi ?

jax
<#vigyor> Sztem N1ggA a "Mért nem jött el a gecie?"-t Nasra értette.
Amúgy kurva nagy kibaszás, jó hogy nem mentem el.

broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer

kuci06
és amúgy az ilyen koncertek valamilyen formában letölthetõek lesznek? legalább úgy meg kéne néznem 😞

Fido4life
hát az egyik mint mondtam arra se méltatott hogy felhívjon a másiknak meg nem volt lóvéja... Persze amikor még a linket adta a koncertrõl rendesen helyeselt amikor azt mondtam hogy erre mindenképpen elmegyünk, csak aztán személyesen "hát szerintem én nem fogok tudni elmenni" -.-

Amúgy ha vki itt az sg-n volt olyan szerencsés és ott volt, nagyon örülnék ha megosztaná velünk élményeit.

N1ggA
Mért nem jött el a gecie?

Spread De Love!

Fido4life
hát úgy néz ki hogy én se megyek el sajna, mivel annyira-de annyira szeretettel és megbízhatósággal teli baráti társaságom van, hogy az egyik vagy visszamondja, vagy b*szik is felhívni.. és sajna a mai világban egyedül bemenni egy 9-kor kezdõdõ koncertre.. hát nem vmi életbiztosítás.. (másrészrõl meg a hangulat is elveszik amikor az ember egyedül áll a tömegben) szerintem úgy 2-3 hónapig fog iszonyatosan zavarni a dolog, dehát ezvan:/

kuci06
én is elmennék, de sajnos messze van Bp 😞

Pedig nagyon szívesen elmennék a koncertre, ilyen alkalom nem sûrûn fordul elõ, hogy egy ilyen "nagy" rapper látogat el hozzánk.
Sztem õ napjaink egyik legtehetségesebb rappere, szal tényleg kár lenne kihagyni 😞

Fido4life
És Hét nap múlva KONCERT ! info Nagyon remélem sikerül összeszedni a lóvét rá, mert egy ilyen eseményt Bûn kihagyni !

Hallgassátok csak Nast most jött ki tõlle egy maxi White Enemy címmel.
Biztos az is profi munka lett😊
Fido4life
Jaja én is most hallgattam ki, így elsõre nagyon bejött, profi munka <#eljen>

kuci06
most is azt hallgatom, sztem nagyon jól sikerült <#eljen>
Van rajta egy track Jay-Z vel-is : Nas feat Jay-z - Black Republican

Fido4life
2006. Dec 9. Új Album !!! Info itt

Fido4life
- nem

Fido4life
Kárhogy nem hazánkban nem annyira ismert, jelenleg szerintem tényleg a legjöbb élõ rapper..

Fido4life
Mostanában zúz nálam : NaS - Rule
NaS - 2ndChildhood

Fido4life
Iori
köszönjük a rasszista megjegyzésedet, kellett ez ide

I love this game!

Fido4life
Kinek volt baja velük ? Hogy érted, hogy mindenkinek lenne egy mije belõlük ? 😊

Fido4life
Nekem arról leginkább az elsõ 4 szám jön be..

EmIn3m02
nekem legjobban a Nas-just a moment tetszik

-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --

ChevyG work
nekem nincs semmi bajom a négerekkel. jo lenne, ha mindenknek lenne belõle egy

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

szreeke
Nálam pedig a Makaveli-The 7 days theory. Tökéletes album<#wink>

It\'s not about east or west! It\'s about niggaz and bitches, power and money, riders and punks! Which side are you on?

Fido4life
Na kábé elsõ mondatodat akartam írni bevezetõként..😊 Nekem a következõ albumok vannak meg:
NaS - Illmatic
NaS - freestyle flava vol. ii
NaS - stillmatic
NaS vs Jay Z - collector's edition (2001)
Énis a Stillmatic-ot hallgatom legtöbbször, veszett jó számok vannak rajta ! Az Illmaticnak meg olyan Undergroundos hangulata van, bár nálam a legjobb Hip Hop albumot a 2Pacalypse vitte el..<#vigyor4><#integet2>

Fido4life
Az se rosz, de nekem a One Mic az aktuális kedvencem..

szreeke
Nas egy élõ raplegenda. Nagyon szeretem, az összes albuma megvan. Sokak szerint az Illmatic minden idõk legjobb hip hop albuma, bár nekem a Stillmatic a kedvencem tõle, onnan is a My country címû track. Hallgassátok!

It\'s not about east or west! It\'s about niggaz and bitches, power and money, riders and punks! Which side are you on?

jax
Nas feat. Diddy - Hate Me Now
Ez a szám teccik.

broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer

Fido4life
Oksa..

Mindjárt letöltök pár számot azt írok h jó-e 😄

Fido4life
Én azt még nem hallottam, de úgy tom hogy azt az akkor nem rég meghalt Anyjának írtra..

ronihun
Nekem legjoban a Dance tetszik tõle de lehet hogy azért mert csak azt hallotam tõle

...

Fido4life
Hallgasd meg a számokat !

Fülüke
Én eztet nem ismerem. Sry.

De k*rvajó géped van istenem....

Fido4life
Na feltöltöttem néhány számot: The World Is Yours, One Mic, The Message, Ether

Fido4life
Még jó ,-)

Fido4life
Kösz.. Na feltöltök néhány számot..

JohnnySmith
Van 1-2 jó száma 😊

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Iori
wikipedia
nem voltak éppen rózsás viszonyban

I love this game!

Fido4life
Én hitelesnek azt hívóm, aki sok éven keresztül, minõségi zenét csinál...

Oldal 1 / 2Következő →