Mortal Kombat Armageddon
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
c115
Nem tud vki eladó eredeti playstation2-es MK Armageddon játékot?
Ha igen hol, mennyiért?
köszi
én nekem mondjuk sokkal jobban tetszett a Shaolin Monks de a Motor Kombat naon zsír :D
amugy miért halt ki ez a fórum ennyire?
A Mortal Kombat Armageddon játékban nemlehet semerre sem elmenni? mint pl a shaolin monks-ban ahol oda mentél ahová akartál... ebben a játékban nincs ilyen lehetõség? hogy zajlik ez??? valaki leirná?
jah és van ebben olyan mód hogy 2-en együtt vagyünk és ugy megyünk pályáról pályára?
és az utolsó kérdés: Sub Zero-val és Skorpion-nal lehet kezdeni :P ?
lécci gyorsan válaszoljatok nekem!!
és amúgy ha leszedem így akkor nem is fogja beolvasni a palos gép?
PSN ID.: Beegabor
sün is süning. PSN: xXRawrrSe7enXx BC13 motherfucker\'Z.
PS3asom van,de szeretnék venni 1PS2es játékot. Régebben szerettem a MortalKombatot és úgy döntöttem itt az ideje feleleveníteni az élményt, +hát haverokkal elökörködünk a mortálon.
Néztem a hivatalos oldalon a kompatibilitást ami a DeadlyAlliance, Deception és Armageddonra-ra vonatkozik, de olvasgattam játék leírásokat is és ott a Shaolin Monks tetszett a legjobban, és parsze,h ezt nem írják a hivatalos oldalon,h kompatibilis lenne PS3al.
Valakinek esetleg van SM. és megy is PS3-on? A másik 3Mortal milyen? Vagyis melyiket éri meg most 2008közepén +venni?
Valakinek esetleg van eladó (eredeti, nem másolt!!!!)?
köszi
Vki megtudná mondani,h hogyan lehet az armageddonban ruhát változtatni???
Mert ha jól láttam a Deceptionban lehet változtatni a ruhákat a karaktereknek,ilyen van az armageddonban is???Kriptákban vannak ezek az alternatív kosztümök,azokra szeretnék 1-2 kar ruháját lecserélni,ez lehetséges?
Elõre is thx a helpet!
Melyik a jobb? A Deception, vagy az Armageddon?
Ugyebár lehet embert szerkeszteni benne - azzal pl. Arcade-ot hogy lehet kezdeni ????
És a kivégzéseket irja le lécci vki
A Brutalityrõl nincs vmi video ? mert fatality elég sok van
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám õket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
Igazad van Seth!Tényleg tudok már párat!És különben még mindig: KIRÁLY A JÁTÉK!!!
Végre már náam van a game,mert tegnap megvettem:)Nagyon király!Csak éppen kivégzéseket nemtok csinálni,valaki nemtudna segíteni?Bár ha nem tudtok,akkor sincs gáz,majd próbálgatok:D:)
Elõre is kössz!
Karakterválasztó képernyõ, vörös vagy kék Puzzle fejek vannak jobb és bal oldalt fentrõl a negyedik sörben, ö sorban. Ott!!!!!!!!!! Have Fun
Fatality videók: www.youtube.com
A
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
A Mortal Kombat Armageddonban, ha létrehozok egy fightert, akkor azt hogyan tudom használni?
De nem akarlak rábeszélni :)
. . , -cske készen van a ☺ -cske.
fatalytizni hogy kell?
nincs vhol egy kombinácio lista?
. . , -cske készen van a ☺ -cske.