Bemutatta négymagos chipjét az Intel
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amugy inteles vagyok 😄
Athens | mysticalthug | thug.hu WTS chi/eu 1mil SP pm me
Akor valszeg a GPU driver a ludas. A lényeg az, hogy ki van használva mindkét mag.
"Másrészt, játék közben egyáltalán nem figyelheted a CPU(k) terhelését, s amint tasket váltasz, minden háttérben futó alkalmazás több CPU-idõt kezd el zabálni a szükségesnél"
Dual monitor rulez. 😊
Egyébként 1 monitorral is megy, ugyanis visszamenõleg is lehet nézni a CPU terhelést.
Másrészt, játék közben egyáltalán nem figyelheted a CPU(k) terhelését, s amint tasket váltasz, minden háttérben futó alkalmazás több CPU-idõt kezd el zabálni a szükségesnél, így a memóriában lévõ játék is... tehát, ez nem érvadó.
Legfeljebb egy hálózatba kötött géppár esetében, mely kivülrõl monitorozza a célgépet.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A GTA-SA nálam mindkét magot kb. 75%-on terheli. Vagyis már most kihasználja.
Forza.
/*WTF?!*/
Szoval hatradolni azt lehet, de jelentos FPS novekedes az nem lesz.
fbdimm, quadchannel, stb...
jó mûvelõdést 😄 😉
Amúgy tetszik a cikk kritikus hangvétele!😊
/*WTF?!*/
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
mindenesetre feszulten varom
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Ugy ertem legalabb 2000 folott kene jarnia ha jol skalazodna, de nem sakalazodik jol.
Megjegyezem ez siman lehet a cinebench hibaja is...
Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.