Bemutatta négymagos chipjét az Intel

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

beatz
hu mi jut eszembe jó régrõl 😄

amugy inteles vagyok 😄

Athens | mysticalthug | thug.hu WTS chi/eu 1mil SP pm me

"Az elég fura lenne, ugyanis a GTA:SA egyáltalán nincs felkészítve a dual core-ra."

Akor valszeg a GPU driver a ludas. A lényeg az, hogy ki van használva mindkét mag.

"Másrészt, játék közben egyáltalán nem figyelheted a CPU(k) terhelését, s amint tasket váltasz, minden háttérben futó alkalmazás több CPU-idõt kezd el zabálni a szükségesnél"

Dual monitor rulez. 😊
Egyébként 1 monitorral is megy, ugyanis visszamenõleg is lehet nézni a CPU terhelést.

IMYke2.0.0.0
Az elég fura lenne, ugyanis a GTA:SA egyáltalán nincs felkészítve a dual core-ra.
Másrészt, játék közben egyáltalán nem figyelheted a CPU(k) terhelését, s amint tasket váltasz, minden háttérben futó alkalmazás több CPU-idõt kezd el zabálni a szükségesnél, így a memóriában lévõ játék is... tehát, ez nem érvadó.
Legfeljebb egy hálózatba kötött géppár esetében, mely kivülrõl monitorozza a célgépet.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

"Szerintem még minimum 5 év mire a játékok - egy része, talán - kihasználja majd a többmagos architektúrát."

A GTA-SA nálam mindkét magot kb. 75%-on terheli. Vagyis már most kihasználja.

arty
DC még ok, de 4 proc elterjedésére - már csak az ára miatt sem - senki ne számoitson pár éven belül 😊

Forza.

asysoft
Ettõl. Ugyanis van már olyan játék, ami támogatja a DC processzorokat, pl Quake4. Ezeknél gyorsul, egész szép arányban...

/*WTF?!*/

Igen, a tesztek is ezt igazoltak.
Szoval hatradolni azt lehet, de jelentos FPS novekedes az nem lesz.
Hol volt arról szó? Mellesleg itt a 4-magos 2GHz-en mûködött. A többchanneles memelérés meg csak akkor számít, ha nem ugyanahhoz a blokkhoz fér hozzá, nem?

eredetileg arról volt szó hogy 2,6 Ghzes az egyes mag is...

fbdimm, quadchannel, stb...
jó mûvelõdést 😄 😉
asysoft
Megint az összeolvasztós megoldást választották a gyorsabb megjelenés érdekében?
Amúgy tetszik a cikk kritikus hangvétele!😊

/*WTF?!*/

Az csak a driver által lefoglalt cpu-idõt csökkenti valamelyest.

Hogy csinált volna csak annyit, amikor jóval magasabb órajelen megy, és nem kell osztoznia 3 másik maggal a memóriabuszon?

a yonah-nal, egy command line rendererszoftver, majdnem 2x olyan gyorsan fut, asszem 98%-al gyorsabb ha be van kapcsolva a masodik mag is. Azert az nem roszz. Nem vagyok intel fan, de ez elott le a kalappal.

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

janos666
Ma is sokat dob a gépeden a többmagos proci. Felraksz egy 81.xx-nél újabb Nvidia drivert (az ATI is igért hasonlót, talán van is már, nem tudom) és hátradõlhetsz a fotelben, mint ahogy a cikk írta, mert jelentõsen megnõnek az FPS mutatók...
Szerintem még minimum 5 év mire a játékok - egy része, talán - kihasználja majd a többmagos architektúrát.
Már bocs , de már az Intel "bizonyitott" az összeolvasztott processzorokkal kapcsolatban. Ha két kétmagost összeraknak egy tokba, az nem egy profi megoldás, mert a magok nem tudnak közvetlenül kommunikálni egymással, tehát nem lesz gyorsabb és nem lesz skálázható, mint pl az AMD megoldása.
honnan tudod?😊😛

Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.

de igen, ugyanannyit csinált volna a mezei mint egy butított 😊
Lolát hiányolom! :-D

Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!

jajj, propagandateszt
mindenesetre feszulten varom
nem

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

igen
1723 nem olyan haj de magas pontszam egyebkent.
Ugy ertem legalabb 2000 folott kene jarnia ha jol skalazodna, de nem sakalazodik jol.
Megjegyezem ez siman lehet a cinebench hibaja is...

én arra lennék kiváncsi h vajon egy mezei egymagos is uannyit csinált volna e mint egy egymagosra butított 4es...gondolom nem...

Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.