EXTERNET
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
Pár napja viszont megkaptam a szeptemberi ADSL havi számlámat, ami ráadásul 1 nappal a fizetési határidõ után érkezett meg és az OLK-ban is csak a határidõ napján járt... (augusztusit meg júliusit viszont nem kaptam)
Azóta is várnom kell a "korrigált számlára", ami ki tudja mekkora összeget takar majd, pláne mert kérték a levélben, hogy ha kaptam már számlalevelet (a júniusit) azt ne fizessem be, hanem majd csak a korrigált számlával együtt) közben meg kaptam fizetési felszólítást a júniusi számla miatt, amikor írtam a Czakó Petikének õ meg visszaírta erényesen, hogy "legközelebb az ügyfélszolgálatnak írjak ilyen témába"...
Kész vicc, amikor õ írta, hogy ha valami megjegyzésem van a számlázással vagy a behajtással kapcsolatban, akkor arra a címre írjak. Persze a levelemre nem válaszolt ténylegesen, vagyis a feltett kérdésemre.
Minden esetre én már azt mondom aki teheti kerülje el õket, mert amit mûvelnek így Externet - Ultraweb téren az kész vicc.
Tipikusan a "Nem tudja a fej, mit csinál a kéz" effektus.
Hozzáteszem amint bekötötték a Chello-t (júni 21-én) az ADSL modemet azonnal ki is húztam, elraktam a dobozba, nehogy véletlen bármilyen módon "bejelentkezzek a hálózatra" és késõbb ezzel érveljenek, hogy azzal, hogy csatlakoztam a hálózatra június 1 után meghosszabbítottam az elõfizetésem" vagy milyen dumákat szoktak még kitalálni...
Azóta is lelkesen várom a felmondásom végét.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
akinek lejárt a hûsége és elege van a tré csoportból (mondjuk a t-ököm akkor is marad, lévén õk adják a telefonvonalat), jöjjön át 3c-hez, eddig stabil (~375/45k), decsak t-ököm sávban megy, ha nem õk adják a telefonvonalat akkor felejtõs :]
shit happens
Hiába más az ISP tehát az internet-szolgáltató, a kapcsolat mûszaki hátterét ígyis-úgyis a T-Com biztosítja.
más:
nem érdemes más szolgáltatókat "fikázni", mert mindenki azzal van megelégedve, amit éppen használ, persze mindegyiknek van hibája...
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
~8600HUF-ot fizetek érte, és a tegnapi problémát eltekintve semmi bajom vele, kivéve a routerrel, mert azt valamiért nem szereti
sztem amugy a UPC-tol a chello a leg jobb csak az a gond hogy ide nem lehet bekotni 😄 meg !! 😊
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
Nekem most a 2Mbites van elõfizetve.
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
már nem emlékszem pontosan, de amint lesz egy kis idõm elõkeresem azt a hsz-t...
http://www.externet.hu