35
Aki ennél a szolgáltatónál van, annak mi a véleménye?
-
#35 Van letöltési korlát az externetnél? -
#34 Ne félj ezzel én is így vagyok. Engem annó átraktak "UltraWebhez" mondván, hogy a lakossági ADSL-t átrakják oda és az üzleti marad csak az Externetnél, ezért aláirattak velem még 1 évet. Az lejárt májusban, júniusban felmondtam az ADSL-t, azóta "Felmondás alatt" van.
Pár napja viszont megkaptam a szeptemberi ADSL havi számlámat, ami ráadásul 1 nappal a fizetési határidő után érkezett meg és az OLK-ban is csak a határidő napján járt... (augusztusit meg júliusit viszont nem kaptam)
Azóta is várnom kell a "korrigált számlára", ami ki tudja mekkora összeget takar majd, pláne mert kérték a levélben, hogy ha kaptam már számlalevelet (a júniusit) azt ne fizessem be, hanem majd csak a korrigált számlával együtt) közben meg kaptam fizetési felszólítást a júniusi számla miatt, amikor írtam a Czakó Petikének ő meg visszaírta erényesen, hogy "legközelebb az ügyfélszolgálatnak írjak ilyen témába"...
Kész vicc, amikor ő írta, hogy ha valami megjegyzésem van a számlázással vagy a behajtással kapcsolatban, akkor arra a címre írjak. Persze a levelemre nem válaszolt ténylegesen, vagyis a feltett kérdésemre.
Minden esetre én már azt mondom aki teheti kerülje el őket, mert amit művelnek így Externet - Ultraweb téren az kész vicc.
Tipikusan a "Nem tudja a fej, mit csinál a kéz" effektus.
Hozzáteszem amint bekötötték a Chello-t (júni 21-én) az ADSL modemet azonnal ki is húztam, elraktam a dobozba, nehogy véletlen bármilyen módon "bejelentkezzek a hálózatra" és később ezzel érveljenek, hogy azzal, hogy csatlakoztam a hálózatra június 1 után meghosszabbítottam az előfizetésem" vagy milyen dumákat szoktak még kitalálni...
Azóta is lelkesen várom a felmondásom végét. -
savior #33 nalam meg tobbszori felkeresesre sem hajlandoak a netemet megszuntetni. mar reg lejart a szerzodesem, de vagy nem tudom elerni oket, vagy csak hitegetnek, hogy mar intezik a dolgot. 1,5 honapja folyamatosan keresem oket es nem hajlandoak megszuntetni, a szamlat meg kuldik -
#32 Én azon gondolkozok hogyan tudnám felmondani velük a szerződést... 2005 óta voltam előfizetőjük, alapvetően nem volt velük gondom, inkább az ár az, ami most rosszat tesz náluk... A Chello akciósan ad netet, 4mbit helyett 20mbit-es netem lehet ugyan annyiért, mint az externetnél az eddigi ár voltm amit most megemelnek 6,7%-al és így már az externetes 4 megás netem drágább, mint az upc-nél a 20 megás... ami még gondom volt, ha valamiért nem tudtam időben fizetni egyből kapcsolták ki a netemet aztán szarakodhattam mindenféle scanneléssel, faxolással meg mindennel, hogy visszakapcsolják a befizetett netemet ... Chellonál úgy emlékszem van 1-2 hónap haladék.... régen externetnél is volt, de amióta ultrawebtől kapom a számlát, azóta igazi parasztok lettek ilyen téren... -
#31 most is xar? -
#30 mellesleg ha épp nem lennék ideges, akkor sem lennék velük megelégedve. sűrűn visszatérő jelenség az ingadozás, ill 0-ra csökkenés. -
#29 nah nekem az a véleményem az externetről, hogy SZAR! ez előtt rózsaszín kockánk volt, de váltottunk, mer néha megszakadt. de ezek meg nem képesek állandó kapcsolatot biztosítani.... túlzás nélkül mondom, az elmúlt pár napban szakadt, meg ingadozott annyit ez a retek, mint a rózsaszín kocka 2 év alatt.... spec most még egy póker racsingot is buktam miattuk..:S szal raknák meg, akire gondolok..... -
oliverspy #28 . -
oliverspy #27 Nekem csak 512-esem van :-(. De azzal is lazán lejön havi 60 GB minimum!!! És nem korlátozzák. Egyik barátomnál állítottuk be a netet, szintén 512-es de ők T-Online-osok. Asszem 3GB korlát. Nálam az egy napig se bírná... -
#26 chellon tuti h van, ezért nem választanám őket, nekem a havi letöltésem 1mbites nettel is meghaladja olykor a 70gigát, de átlagban is olyan 50, szal ha letiltana mindíg 40gb fölött akkor fél hónapig nem lenne rendes netem, asszem hülyét is kapnék.... -
ZsirosKenyer #25 lol -
#24 nem nem a chello, az externetről beszéltem! :) -
ZsirosKenyer #23 chello? én úgy tudom van. Nekem is chellom van, és régen volt azt hiszem 30Gb és ezt most emelték 40Gb-ra v nemtom.. -
#22 nincs mit:) -
#21 oksa akkor asszem válltok is, kössz a segítséget:D -
#20 na az azért más:) de én megkérdeztem telefonon is és azt mondják nincs. csak nem hazudnak :) -
#19 jahde az nem volt egyértelmű, mert pl a chello is azt mondja h nincs, és mégis van:D -
#18 már irták lentebb, hogy nincsen korlát náluk -
#17 nah szal vki meg tudná nekem mondani h van e limit az externetnél?? mármint h tudom h korlátlan, de van ahol beraknak egy 60gb utáni korlátozást, ami nekem nagyon nem felelne meg.... -
#16 nekem is t-onim volt ~3 évig, itt nem volt vele baj, csak elegem van a tré birodalomból egy ideje, adslt átvittem 3c-hez (10k a 3/384, 1 év hűséggel, az akciók miatt meg abból is 4 hónap ingyen van, szal ~6.6-ra jön ki havonta) :]
akinek lejárt a hűsége és elege van a tré csoportból (mondjuk a t-ököm akkor is marad, lévén ők adják a telefonvonalat), jöjjön át 3c-hez, eddig stabil (~375/45k), decsak t-ököm sávban megy, ha nem ők adják a telefonvonalat akkor felejtős :] -
#15 hát pl az h elvileg 2mbites a netem, de csak 1et kapok, meg annyi regisztrációs probléma volt már h az már fáj!! leszereltük az isdn-t és megbolondúltak tőle teljesen, majd 2hónappal utána kikapcsolták a netet, merthogy még a régi számon volt, amit mi természetesen elvileg már átkértünk....de a legfőbb az h nem azt kapom amiért fizetek, és nem is keveset... -
ZsirosKenyer #14 mi a baj pontosan a t-online-nal? -
#13 nah vki mondjon már vmit!!:D -
#12 nah hát én is T-online-os vok, és elegem van már belőlük, szal lehet válltanék externetre, de azt nem vágom h itt van e vmi letöltési limit, mert chellónál asszem 60gb után blokkol, és én azt mindíg átlépem:D szal remélem tud vki értelmes infót adni.... -
ZsirosKenyer #11 miért szívtok a T-Onlinenal?
Hiába más az ISP tehát az internet-szolgáltató, a kapcsolat műszaki hátterét ígyis-úgyis a T-Com biztosítja. -
#10 ne aggódj, arra megvan a megoldás ;)
más:
nem érdemes más szolgáltatókat "fikázni", mert mindenki azzal van megelégedve, amit éppen használ, persze mindegyiknek van hibája... -
Thanatos #9 hát azért chello-rol is hallani rémhireket :) meg aki szeret letöltnei annak a limit se egésséges :P -
#8 én is externetes vagyok másfél megabit per sec es nettel (huh ezt jól leírtam:D)
~8600HUF-ot fizetek érte, és a tegnapi problémát eltekintve semmi bajom vele, kivéve a routerrel, mert azt valamiért nem szereti -
F1re #7 T-Online pff nekunk is az van mindig csak godn van veluk amugy nagy zsidok
sztem amugy a UPC-tol a chello a leg jobb csak az a gond hogy ide nem lehet bekotni :D meg !! :) -
#6 Hát jó nektek, mi a T-Online-al nagyon sokat szívunk.. -
#5 szerintem külföldfelé volt routingolási probléma, mert nálunk is volt kimaradás illetve gebasz, de még csak adsl-es sem vagyok -
#4 Én is externetes vagyok és megvagyok velük teljesen elégedve. kb 2éve volt egy kis gond, ugyanis nem volt net. De betelefonáltam és normálisan közölték mi a gond és mikorra lesz kész...vmi szerverleállás volt. Azóta nem is volt semilyen gondom.
Nekem most a 2Mbites van előfizetve. -
#3 meg is van :)
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1047241816&order=reverse&index=3#1239 -
#2 anno egy illető fel volt háborodva, mert a szolgáltató átverte valamivel, hogy mivel, azt nem tudom...
már nem emlékszem pontosan, de amint lesz egy kis időm előkeresem azt a hsz-t... -
oliverspy #1 Én az Externet-nél vagyok már egy ideje. 512kb/s PrePaid. Teljesen megvagyok vele elégedve, illetve ma volt egy kis hiba: MSN meg néhány külföldi oldal nem akart bejönni nálunk. De teljesen megvagyok vele elégedve. Jók az árak sztem, teljesen korlátlan, nincs újracsatlakozás. Még ilyen 512-essel is lazán 20-30 film lejön havonta. Szal. Kinek mi a véleménye az externet-ről?
http://www.externet.hu