Dimmu Borgir

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a dimmu sose volt black metal
attól függetlenül hogy a for all tid meg a stormblast fasza
Voltan
Mondjuk túl sok eredetiség nincs a zenéjükben, de nagyon bika hangzást tudnak kölcsönözni az albumaiknak.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Lammer
<#gonosz1>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

stp4trick
tessék fogd

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

McFrost
hogyan?

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Küldönc
VALAKI

Küldönc
Valaki tudna albumot adni a Dimmu Borgir-tõl

Lammer
Kedvencem!!!<#worship><#worship><#worship>
nekem az Enthrone Darkness Triumphant a kedvenc a Spiritual Black Dimensions albummal egyetemben!
amugy szep es jo, hogy kiadtak ujra a stormblastot, de johetnenek mar valami uj anyaggal... 😄

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

zero the hero
a cardle meg nem black hanem extrém ghotic, ha már valaki felhozta ezt a bandanevet ebben a topicban

(\\(\\ (^_^) rpg & fps gamer (_(\")\")

zero the hero
ez így van, sajnos ma már õk is eldallamosodtak nagyon, sõt inkább a dallam alá van betéve 1-2 black elem <#sir>

(\\(\\ (^_^) rpg & fps gamer (_(\")\")

stp4trick
magyar dimmu borgir fansite
nem túl friss, nem túl sokminden van benne, de legalább adtam pár linket, amit nézegethettek
Szerk.:na még egy

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

stp4trick
http://www.dimmu-borgir.com/
e-szerint igen
http://en.wikipedia.org/wiki/Dimmu_Borgir#Current_members
de e-szerint már nem, a lényeg az elejében volt végülis, a COF-DB témához kapcsolódás és a hovatartozás

McFrost
már nem Õ a dobos

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Krezga
pont Borgirt hallgatok😊
stp4trick
Ezt jól elcseszted. Honnan vetted ezt a finn marhaságot? Ha már annyira szereted, leglább utána néznél a norvég black egyik éllovasának. A cradle témához meg annyit, hogy a jelenlegi dobosuk Nicholas, aki a Principle-tõl a Cruelty-ig a COF-ban dobolt.

Sland
Ha ide írsz, mért nem vagy MSN-en?<#boxer><#vigyor0>

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Bachstein
Pont így gondolom! Az volt még a hamisíthatatlan finn muzsika. Mondjuk most a DCArmageddon-on is van 1-2 finn nyelven megszólaló szám, de már ez sem az igazi<#vigyor5> No nem baj, azért még így is remek együttes.
McFrost
blackbõl indult, ma már inkább blackes elemeket is tartalmaz , igazi profi csapat, de a For All Tid-Stromblast-Enthrone albumok szóltak 100%-ig a zenérõl

Herr Lehrer
pedig de😛

Your suffers will be legendary even in hell!

Dying Soul
Hogy én miért gondolom mindig azt róluk , hogy oroszok?!<#nemtudom>
Na mindegy, én pont az ellentábor vagyok, Cradle megelõzi szvsz.. (igazából nem is vagyok benne annyira ebben a témában, szal, nem igazán mérvadó a véleményem 😄 )

Bachstein
Igen, talán ez az egyik legjobb borító, de maga a lemez kevésbé tetszik. Mondjuk a For All Tid borítója is tetszik nekem.
Jó kép.

A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...

sry

Bachstein
Sok yoo számuk van, nem akarok itt sorolgatni <#vigyor2>
De érdekes, hogy nekem a legrégebbi (For All Tid) és a legújabb albumuk (Death Cult Armageddon) tetszik a alegjobban. Mikor a szövegeiket már angolul írták, számomra elveszett a varázsuk, de aztán egyre jobb albumokat adtak ki. Például a Spiritual Black Dimension nekem kevésbé tetzsett, míg a Puritanical Euphoric Misanthropia már annál jobban!
Krezga
Én már régebben letöltöttem a Stormblast címü albumukat, csak érdeklõdésképpen.Amelyik szám nekem a legjobban teteszik(nem a stormbalstról) az a Blessings Upon The Throne Of Tyranny.
Bachstein
Nem tudok sokat hozzáfûzni, talán azt, hoyg az egyik legjobb Black Metal zenkar. Ti hogy gondoljátok? Sokan mondják, hogy a Cradle megelõzi... sztem abszolút nem.
Bachstein
írjatok
← ElőzőOldal 3 / 3