Dimmu Borgir
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
attól függetlenül hogy a for all tid meg a stormblast fasza
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
nekem az Enthrone Darkness Triumphant a kedvenc a Spiritual Black Dimensions albummal egyetemben!
amugy szep es jo, hogy kiadtak ujra a stormblastot, de johetnenek mar valami uj anyaggal... 😄
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
(\\(\\ (^_^) rpg & fps gamer (_(\")\")
(\\(\\ (^_^) rpg & fps gamer (_(\")\")
nem túl friss, nem túl sokminden van benne, de legalább adtam pár linket, amit nézegethettek
Szerk.:na még egy
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
e-szerint igen
http://en.wikipedia.org/wiki/Dimmu_Borgir#Current_members
de e-szerint már nem, a lényeg az elejében volt végülis, a COF-DB témához kapcsolódás és a hovatartozás
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Na mindegy, én pont az ellentábor vagyok, Cradle megelõzi szvsz.. (igazából nem is vagyok benne annyira ebben a témában, szal, nem igazán mérvadó a véleményem 😄 )
A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...

De érdekes, hogy nekem a legrégebbi (For All Tid) és a legújabb albumuk (Death Cult Armageddon) tetszik a alegjobban. Mikor a szövegeiket már angolul írták, számomra elveszett a varázsuk, de aztán egyre jobb albumokat adtak ki. Például a Spiritual Black Dimension nekem kevésbé tetzsett, míg a Puritanical Euphoric Misanthropia már annál jobban!