FPS Creator

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SZilaJMaGGoT
Én csak modellezni/textúrázni tudok, de animálni sem tudok, meg nem biztos, hogy sierülne bedobni gamebe.... 😄

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

én most kezdtem el letölteni az ANGOL verziót

http://www.torrentspy.com/torrent/765993/FPS_Creator_v1_0_ISO_English_www_newpct_com

Valakinek nincs kedve segíteni? a demóban se jött össze a dolog :S
ja még azt is én csináljam ? x]
ha már ennyi pénz kifizettem 😄😄😄 xD

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

alert
Szerintem lehet. Csak meg kell tanulni hozzá egyéb programokkal modellezni 😊

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

meg nem leher olyan hogy sime kikötözött ember és rá van írva hogy Markó (matek tanárunk 😄)

jó az csak néha hiba 😄 de így is akad amit vele csinálok x]

alert
De ki is lett tárgyalva, hogy az francia 😄 keress angol torrentet fájlt hozzá, van nem is egy. Az angol demó kombinálása a fullal esélytelen.

mert francia volt ide belinkelve 😄😄😄

alert
Már többen mondták, de miért nem az angolt szeditek torrentrõl? ehh <#idiota>

már jó 😛
csak az a baj hogy francia angolt meg úgy raktam rá hogy a demo ból az angol cuccokat de így meg vmi hiányzott és nem lehet játékor csinálni 😞
szal most francia 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

akyyy
nom, szvsz name, ami név

numbere, number, szám -.- (regisztrációs kód)

number one

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

hogy kell ferkani ? 😄

alert
Ehhez? 😄 rém egyszerû rájönni. Anno amikor foglalkoztam vele néhány óra volt kiismerni. De az angol leírások sem nehezek, ha csak alap szinten tudsz angolul akkor sem. Nézegesd meg õket. Van sok képes is. Magyar szerintem biztos hogy nincs, de ne legyen igazam.

Törölt felhasználó
Esetleg valami magyar leírás nincs hozzá?
Gerbill
Ja azt én írtam és az nem magyar. Elírtam az oldal címe: fpscreator.com
Ez a hivatalos oldal címe

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Törölt felhasználó
Eddig én is eljutottam,de én azt az oldalt keresem ,amit lentebb írt valaki.
fpscreator.hu Ilyet sehol nem találok.
http://www.google.co.hu/search?hl=hu&q=FPS+Creator&btnG=Google+keres%C3%A9s&meta=lr%3Dlang_hu
😊

... got nothin to share with you...

Törölt felhasználó
Köszi!

Valaki lentebb egy magyar oldalt is említett,de nekem nem müködik az a link.
Mi a magyar oldal címe?
Stairan
Ezen az oldalon van pár jó cucc hozzá.

Stairan
Innen le lehet szedni a full angol változatot.

Törölt felhasználó
Nem olyan egyszerû kezelni ,de próbálkozok.Kiegészítõkrõl tud valaki?
emnü = menü

Angolba megnézed, hogy melyik emnüben hol kell buildelni és a francia nyelvben ugyanott megcsinálod...

SZilaJMaGGoT
De nemtok franciául.. :S

Törölt felhasználó
Mi az oldal rendes címe?
Próbáld meg a TerrorStrike-ot bulidelni angol nyelvvel és próbáld meg franciával. Franciával megcsinálja és lehet vele játszani.

SZilaJMaGGoT
Ez hülyeség... Attól még nem kéne elbaszódnia.. Meg ki tud franciául??:S

Szerintem azért nem build-el, mert átraktátok english-re.

Rip
Mi a hibaüzenet?

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

SZilaJMaGGoT
De az csak pár plugin.. Kell hozzá character studio, a character studiohoz meg 3ds max... 😄

Gerbill
A hivatalos oldalon(fpscreator.hu) láttam valami karakter készítõt a downloads-ok között

SZilaJMaGGoT
768 a ramom nem az a gond, meg nem ilyené dob ki.. Valami szart kapok, valami kell neki.. 😄 Na mindegy... Amúgy ha igazi bokrot akarnál akkor ahoz nem találnál gépet.. Nem véletlenül csinálják úgy ahogy... 3ds max +character studioval lehet embereket, meg tárgyakat talán simán maxba is összelehet hajigálni... Én az a baj csak modellezni tudok, és kellene külön tutorial ahoz hogy ehez tudjak cuccot csinálni... Na még 1x kihangsúlyoznám nem ál meg vagy lép ki simán, mert kapok hibaüzit, és ez amúgy se lenne gép függõ, mert ha szar lenne a géped max lassú lenne...

Gerbill
Szerintem ezt be lehetne rakni bannernak:

Gerbill
Szerintem ha nem csinálsz falat akkor kinti lesz a helyszín, bár egy kicsit furcsa az ég színe. Én nem találtam fát a tárgyak között, de nekem csak a próbaverzió van meg. A fák pedig azért vannak úgy megcsinálva a játékokban mert elképesztõen sokat kéne vele szöszmötölni, hogy a leveleket külön lemondellezzék, és ha még mozgatni is akarnák akkor már bivaly gép kéne hozzá, fõleg ha egy erdõben jársz. A Maya-val meglehet csinálni de nem hiszem hogy túl egyszerû lenne

berlinboy6329
Az nem is drága.Fõleg h most húzom a netrõl.😊 Amúgy az FPS Creatorra visszatérve.Lehet vele kinti terepeket csinálni? A fegyvewrek+az emberek+a tereptárgyak vannak v nekünk kell létrehozni õket?

Ja igen,és aki kinti részt akar csinálni, 1 dolgot nem felejtsen:minden játékban(legalábbis elég sokban) azt veszem észre h a bokrok meg a fák 1másra keresztbe hajigált vmi lapos izé és bokor meg lomb.Olyan fa kellene ami igazi, szép levelekkel nem ilkyen baromságos lapos vmivel. 😉

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Gerbill
A mayához programozni is tudni kell de keményen. És a Maya6 ára mindössze 4.000.000Ft

berlinboy6329
Megnéztem a képeket.Nekem ilyen 2. vh s hitleres német érzésem volt. Lehet bel másfajta cuccokat tenni? ilyen ufo meg sci-fi terep fák stb. Meg a maya c. progit ismeri vki?jó?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Gerbill
Ha be sem tölti akkor szerintem biztos hogy a gépeddel van gond. Nekem 256Mb RAM-mal ugyan ez volt aztán vettem egy 512-est és mostmár megy. Szerintem nézd meg a minimum gépigényt valahol

én is arra gondoltam hogy én basztam el. pont ezért egy elõre elkészített pályát töltöttem be de annyál is ugyan ez a probláma van.

SZilaJMaGGoT
De nem úgy... Hanem kidob hibaüzivel mikor tesztelni akarom a pályát.. Vagy én baszok el valami vagy valai szar...

Gerbill
A minimum gépigénynek megfelel a géped? Lehet hogy azért fagy.

SZilaJMaGGoT
Nekem valami subscriptek miatt fagy ki... : /

így megy! kössz!
Amikor tesztelni akarom a játékot és tölt, Create Lightmaps résznél hibát jelez és kilép a progiból! Nem tudjátok mi lehet a baj? Mert 1X már kiserült tesztelni... :S

english.rar

Ezt másold be a Files/languagebank könyvtárba, de nézd meg milyen nyelv van neked ott és mentsd el ezt pedig nevezd át arra.

Nembiztos, hogy jó lesz de egy próbát megér.

SZilaJMaGGoT
Na rendbe vagyunk... Angol nyelv nincs a progihoz??:S A fracia nekem kicsit sántít...

aztán legyenek benne a neves famíliák, lakatos kolompár etc. -.-

SZilaJMaGGoT
thx 😉

de.
és? 😄

Törölt felhasználó
00V100030031232e