39
Realflight RC Flight Simulator G3
-
Tóth Jozsef #39 Hello!
Az volna a kérdésem hogy lehet-e billentyűzetel is nyomni-e a full játékot mert a demot lehetet? -
Bencepilot #38 Ja, és hogyan lehet belerakni a letöltött gépeket meg sceneryket? -
Bencepilot #37 Háj!
Nekem is van egy problémám!!
Letöltöttem a G3-at, nagyon jól műxik de NINCSENEK BENNE SEM A HELIK SEM A FÉNYKÉPEZETT SCENERY :(((
Miért van ez???
Ja, és ha pedig felpatchelem G3.5-re akkor meg azt írja, hogy D3DERROR error loading effect. -
rallyeati #36 Hello!
Volna egy kis problémám. Felraktam a szimulátort de rossz serialt adtam meg és így nem indul el. (talán ezért)
Most próbálom újra rakni de most meg nem kéri a serialt. Miért? Letöröltem teljesen, de akkor úgy látszik mégsem. Mit tegyek?
Előre is köszönöm!
Attila -
seahawk92 #35 hello,nem tud valaki t-rex 450 vagy t-rex 600-ast a g3-hoz,mert most vettem egy 450-est és gyakorolni szeretnék a gépen -
Beni521 #34 10K körül már lehet de programmal (enyimé: Saitek Cyborg Evo, 12K volt media marktban), remélem nem késtem el XD -
Motig #33 hy!
na kicsit kezdő vok és 1 nagy adag fejtágitást szeretnék kérni:D
akkor kezdem:
ha leszedem másoltam akkor lehet neten nyomni vagy sem??
ti honan szednétekle??(én piratebayen találtam rá)
hol lehet majd a írányitást a bill re álitani vagy analogos gamepadra??
na sok és sokk volt a kérdés.. remélem valaki tud segiteni! előre is THX! -
Batka Man #32 Sziasztok!
Nemrég raktam fel a G3-at,de sajnos az Aerofly pro deluxe-al ellentétben,sajnos nem sikerült a joystikomat bekalibrálni.Az volna a kérdésem,hogy kb.mennyi lehet egy szimulátor irányitó magában,hol lehetne beszerezni program nélkül,mert nállunk a modellezőboltban a programmal árulnak,de ott viszont 40 lepedő!
Előre is köszönöm! -
#31 Sziasztok!
Nem tudja valaki lehet billentyűzettel játszani a full-ba? Nekem nemsikerül sehogyse be állítani
Előre is köszönöm!!! -
Dragster01 #30 Nekem működik a g3 botkormánnyal... bár arra nem tudtam rávenni a gamét hogy a függöleges vezérsíkot is tudjam kezelni, nameg kellett egy kicsit szórakozni a csatornabeállitásokkal de megérte :) -
#29 Hi mindenki
Nekem a Real flight G2es van meg, ehhez viszont két kódot is kér
Az irányítóét + a cd-ét
Sztem saját irányító nélkül nemlehet megoldani
Bár lehet hogy csak a G2-nél van így -
DJviolin #28 Sziasztok!
Tudtok olyan cracket ehhez a game-hez, hogy joystickkal is lehessen játszani?
Billentyűzettel nyomom a demót, és addig nem akarok belekezdeni letölteni a fullt, ameddig nem találok valami okosságot, hogy lehessen joy-jal is játszani. -
Dragster01 #27 wááá Nagyon odavág ez a szimulátor... Hálás köszönet a segítségért Döbi modellezőtársnak ! Ja és akinek kell valamihez crack vagy serial, annak ajánlom a http://downloads.serialz.to/real.htm oldalt ahonnan elég sok mindenhez meg lehet találni ezeket az okosságokat -
Dragster01 #26 Köszi szépen megkaptam -
Döbi18 #25 Dragonster01 van nekem crack
küldtem nekd egy üzit
-
Dragster01 #24 Sziasztok ! tudna valaki cracket a realflight g3 hoz ? tök fontos lenne -
Döbi18 #23 Sziasztok! Én is nagy szimulátor őrült vagyok, nekem nagyon tetszik a G3!!
az Aerofly pro deluxe se rossz meg az fms sem, ahhoz képest milyen egyszrrű kis progi. de a g3 túlszárnyalja mindet!!! Nekem nagyon bejött!!
Igen egy kérdés : nem tudjátok a g2 höz honnan tudnák craket szerezni? mivel az is megvan de nem indul szüséges lenne a crack. aki tud segítsen please!
KÖszi mindent Döbi!!:) -
DJviolin #22 Ajánlom az igazi rc szimulátort! -
DJviolin #21 Igen.
Ezek panorama sceneryk. Csak a gép 3d-s modell. De van árnyéka. És ha nekimegy egy tereptárgynak, akkor összetörik. -
#20 Most ez tényleg ingame shotok?:O -
#19 micsoda kis fűnyiró :D :D -
DJviolin #18 Olyan mint az Aerofly Pro DELUXE, tehát vannak panorámakép sceneryk, és 3d-s sceneryk is. -
#17 és akkor mi a #3-as #4-es? egy másik játék,vagy egy alfa-béta-gamma-delta verzió?:\ -
DJviolin #16 Ajánlom nektek ezt a fórumot, ahol a VALÓDI modellezők VALÓDI távirányítóval nyomják a realflight-ot és az aerofly-t, és csak elismerő szavakkal beszélnek róluk. -
DJviolin #15 Még mindig randa?
-
#14 Nem jósolok ennek nagy jövőt... -
DJviolin #13 Még mindig randa?
-
DJviolin #12 Sziasztok!
Ez a játék modellrepülő szimulátor. Nem árt letisztázni.
De azért az Aerofly Professional DELUXE syerintem jobb. Hab'r nem j'tsyottam m;g egzik Realflight-tal sem. -
#11 hát így 2006ban nem egy nagy eresztés ez a játék -
#10 Ekkora szart bűn pénzért kiadni! -
#9 Gondolom... -
Cat 02 #8 ingyen lehet letölteni ? D: -
Cat 02 #7 lol :D vazze 2ds majdnem :D -
Zséé #6 szvsz jobb ha GTA SA-ban a repkedsz -
MeTaL #5 hát elég fosnak néz ki, de majd kiderül :D -
MeTaL #4 -
MeTaL #3 -
MeTaL #2 a game most jelent meg fél órája kb. mindjárt küldöm az infokat
-
MeTaL #1 Nos hát érdekesség képpen nyitottam egy játék izét is, mármint ezt :D