Orosz győzelem a programozói versenyen

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na most néztem a World final results-ot. A világbajnokok a Szaratoviak,DE! A 10.helyezett az Ufai Állami Eepülési Egyetem lett.Az amik tehát nincsenek az elsõ 10-ben (hehehe) a 11.edik az Albertai Egyetem lett(ami már amcsi).

Szép volt oroszok! Gratula,Congratulations!

Davidus
szerintem ezt nem az iskolában tanulják😛 otthon kockulnak egész nap és bûvölik a gépet😄

V9ykn8_TZL0

jaja respect!örülök ha a php úgy mûködik ahogy megálmottam a weblapot😊
hát.... így elnézve a képeket<#circling>
pontosabban a képüket IGAZI PROGRAMOZÓ ARCOK
Ott van az ACM linkje..
ja, engem is érdekeltek volna a konkrét feladatok.

Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.

Respect az oroszoknak!
És mik voltak a feladatok? Van most egy üres félórám... :-D
Nagyon kömény.

"...amelyben egy vállalati hálózat eltérõ részeit kellett összekapcsolniuk a lehetõ legegyszerûbb, legolcsóbb módon"

Ez a vállalati csatornakapacitás, vagy mi a rossebb, és ilyeneket még 6.-ban tanultunk technika óra címén.

<#beka3>
Supremo
Én is csak azt tudom mondani, hogy RESPECT az oroszoknak. Egy dolog lenne jó, hogyha mi magyarok is az élen tudnánk lenni fejlesztésben.

Nálunk a suliban van 1 orosz programozó tanár.:-) Nagyon tud a fickó! :-) Jó lenne ha itthon is olyan lenne az oktatás mint ott. És nem hiszem hogy csak a technikai ezközökön múlna a dolog...

Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!

egy ket ev mulva az eszak koreai uttoro csapat fogja learatni itt az osszes letezo babert 😊

\"Kinézet hajhászó átlagfelhasználó\" by GyP

Az amerikaiak gyenge szereplése nem lepett meg. Az oroszok jó szereplése várható volt. Az indiaiaktól, kóreaiaktól, és egyáltalán a távol-keletiektõl jobb eredményt vártam.
Lacc
Respect, ezek tudnak valamit.