15
-
Sidewinder #15 Na most néztem a World final results-ot. A világbajnokok a Szaratoviak,DE! A 10.helyezett az Ufai Állami Eepülési Egyetem lett.Az amik tehát nincsenek az első 10-ben (hehehe) a 11.edik az Albertai Egyetem lett(ami már amcsi). -
Sidewinder #14 Szép volt oroszok! Gratula,Congratulations! -
#13 szerintem ezt nem az iskolában tanulják:P otthon kockulnak egész nap és bűvölik a gépet:D -
rudiking #12 jaja respect!örülök ha a php úgy működik ahogy megálmottam a weblapot:) -
sono zeg #11 hát.... így elnézve a képeket
pontosabban a képüket IGAZI PROGRAMOZÓ ARCOK -
Anotino #10 Ott van az ACM linkje.. -
bunny #9 ja, engem is érdekeltek volna a konkrét feladatok. -
Riddick #8 Respect az oroszoknak! -
buran #7 És mik voltak a feladatok? Van most egy üres félórám... :-D -
szurka #6 Nagyon kömény.
"...amelyben egy vállalati hálózat eltérő részeit kellett összekapcsolniuk a lehető legegyszerűbb, legolcsóbb módon"
Ez a vállalati csatornakapacitás, vagy mi a rossebb, és ilyeneket még 6.-ban tanultunk technika óra címén.
-
#5 Én is csak azt tudom mondani, hogy RESPECT az oroszoknak. Egy dolog lenne jó, hogyha mi magyarok is az élen tudnánk lenni fejlesztésben. -
roliika #4 Nálunk a suliban van 1 orosz programozó tanár.:-) Nagyon tud a fickó! :-) Jó lenne ha itthon is olyan lenne az oktatás mint ott. És nem hiszem hogy csak a technikai ezközökön múlna a dolog... -
fflx #3 egy ket ev mulva az eszak koreai uttoro csapat fogja learatni itt az osszes letezo babert :) -
wanek #2 Az amerikaiak gyenge szereplése nem lepett meg. Az oroszok jó szereplése várható volt. Az indiaiaktól, kóreaiaktól, és egyáltalán a távol-keletiektől jobb eredményt vártam. -
#1 Respect, ezek tudnak valamit.